6/8/16

Oι μουσουλμάνοι πρόσφυγες έκαναν απόπειρα γενοκτονίας στους Κούρδους Γεζιντί στο Κιλκίς - Τσίπρας, Μουζάλας, Τόσκας, Τασία και λοιποί αλληλέγγυοι το πήραν χαμπάρι;

Η αναίδεια και η βαρβαρότητα των μουσουλμάνων προσφύγων εναντίον των Κούρδων Γεζιντί μέσα στην Ελλάδα και ο βαθύς ύπνος της άγνοιας και της πολιτικής αμορφωσιάς Τσίπρα-Τασίας-Μουζάλα-Τόσκα και... αλληλέγγυων
Του Σάββα Καλεντερίδη
Στο χθεσινό μας άρθρο αναφερθήκαμε στην θρησκεία των Γεζιντί και στις απηνείς διώξεις που υφίστανται από τους μουσουλμάνους, οι οποίοι γίνονται θανατηφόρα εργαλεία αρρωστημένων εγκεφάλων της θρησκευτικής τους ηγεσίας εναντίον οποιουδήποτε δεν είναι σαν κι αυτούς.
Μάλιστα, ειδικά για τους Γεζιντί, υπάρχει τεράστιο μίσος εναντίον τους, γιατί η θρησκευτική ηγεσία των μουσουλμάνων τους θεωρεί ως λάτρεις της «θρησκεία τους διαβόλου», ως ρυπαρά όντα που θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν επί της γης.
Ενώ η 3η Αυγούστου θεωρείται μαύρη επέτειος της γενοκτονίας των Κούρδων Γεζιντί, μια γενοκτονία της οποίας ιθύνων νους είναι ο ίδιος ο Ερντογάν και οι τζιχαντισές του Ι.Κ. εκείνοι που την υλοποίησαν, την ίδια μέρα είδαμε να εξελίσσεται στην Ελλάδα του κ. Αλέξη Τσίπρα και της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, μια πτυχή της γενοκτονίας των Γεζιντί, ευτυχώς με πιο ήπια μέσα.
Να εξηγήσουμε το πώς και το γιατί.
Ενώ μια δράκα πολιτικά και ιστορικά αμόρφωτων πολιτικών και «ακτιβιστών» του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τα σύνορα της πατρίδας μας, δημιουργώντας μείζον πρόβλημα στην ίδια μας τη χώρα και στην Ε.Ε., ένα πρόβλημα που ισχυροποίησε πολιτικά και γεωπολιτικά την Τουρκία και κατέστησε την Ελλάδα στην κυριολεξία αιχμάλωτο και όμηρο των ορέξεων και των σχεδιασμών της Άγκυρας, τώρα φυτρώνουν στην πατρίδα μας τα «άνθη του κακού».
Στον καταυλισμό προσφύγων της Νέας Καβάλας, στο νομό Κιλκίς, όπου κάνουν κουμάντο αμαρτωλές και ύποπτες από κάθε άποψη ΜΚΟ, οι μουσουλμάνοι υποχρέωσαν του Κούρδους Γεζιντί του καταυλισμού, γύρω στα 400 άτομα, μετά από καταπιέσεις και απειλές μηνών, να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό, για να γλυτώσουν τη ζωή τους, όπως δηλώνουν οι ίδιοι.
Μετά απ’ αυτό, χθες, την ημέρα της δεύτερης μαύρης επετείου της γενοκτονίας των Γεζιντί του Σενκάλ και της Νινευί, οι άνθρωποι αυτοί, εντελώς απροστάτευτοι από το ελληνικό κράτος και από τη δράκα των επικίνδυνων πολιτικών και «ακτιβιστών» που τους έφερε στην Ελλάδα με την πολιτική τους, βγήκαν στο δρόμο, μόνοι και κατατρεγμένοι, σε μια χώρα ανίκανη να προστατέψει όχι μόνο αυτούς, αλλά την ίδια της την αξιοπρέπεια, ως μια χώρα με μεγάλη ιστορία.
Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο, που η Ευρώπη γίνεται πεδίο ενός θρησκευτικού πολέμου, ενός πολέμου που κήρυξε το Ι.Κ. αλλά και η Αλ Κάιντα, εναντίον των χριστιανικών χωρών της Ευρώπης.
Το έχουμε ξαναγράψει και θα το επαναλάβουμε.
Η Ελλάδα είναι στην κυριολεξία στον "αέρα", αφύλακτη και απροστάτευτη από κάθει απειλή, με την πιο ανίκανη και επικίνδυνη πολιτική ηγεσία (το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας εννοοούμε) μετά τον Τσολάκογλου και θα είχε προ πολλού διαλυθεί, αν η ύπαρξή της δεν εξυπηρετούσε συγκεκριμένους γεωπολιτικούς στόχους και σχεδιασμούς.
Και ευλόγως αναρωτιέται ο κάθε ένας Έλληνας πολίτης.
Τόσους μήνες που οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες του καταυλισμού της Νέας Καβάλας βρήκαν το απύθμενο θράσος να δείξουν τη βαρβαρότητά τους εναντίον των Κούρδων Γεζιντί, πού ήταν όλοι αυτοί οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των προσφύγων να εντοπίσουν το πρόβλημα και τις απειλές που δέχονταν οι άνθρωποι αυτοί και να τους προστατέψουν;
Τι έκαναν όλους αυτούς τους μήνες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής;
Αν επί τόσους μήνες αφήνεται μια ομάδα μουσουλμάνων προσφύγων να τρομοκρατεί με βαρβαρότητα μια ομάδα απροστάτευτων ανθρώπων που ήδη έχουν υποστεί γενοκτονία από ομόδοξούς τους, ποιος μας διασφαλίζει ότι μια άλλη ομάδα μουσουλμάνων προσφύγων, στα πλαίσια του πολέμου που έχει κηρύξει το Ισλάν στην Ε.Ε., δεν θα επιχειρήσει για παράδειγμα μια τρομοκρατική ενέργεια, και ποιος μας διασφαλίζει ότι αυτή θα γίνει προληπτικά γνωστή από τις αρμόδιες αρχές;
Μη βιάζεστε.
Όχι, δεν είναι ο κάθε μουσουλμάνος εν δυνάμει απειλή για την Ελλάδα. 
Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όμως αυτοί, εκτός από την μουσουλμανική πίστη, έχουν επηρεαστεί κοινωνιολογικά επί αιώνες από τον ελληνικό τρόπο ζωής και την ελληνική νοοτροπία και έχουν άλλη κοινωνική συμπεριφορά.
Τουναντίον, όσοι εισβάλλουν στην κυριολεξία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχουν άλλη νοοτροπία, γεύση της οποίας πήραν οι Γάλλοι, οι Βέλγοι και εσχάτως οι Γερμανοί, όπως και οι Κούρδοι Γεζιντί, που εμπιστεύθηκαν την τύχη τους στην Ελλάδα του Τσίπρα, του Μουζάλα και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Δημοσιεύεται στην εφημερίδα "δημοκρατία"

27 σχόλια:

  1. Καλα δεν σκέφτηκε κάποιος να κανει ξεχωριστά κέντρα ; Τόσο μυαλό θελει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα δε σκεφτηκε καποιος να εφαρμοσει το νομο και να πιασει αυτα τα παληκαρια και να τους πει , αν ακουμπησετε μια τριχα απο αυτους τους ανθρωπους εχετε φυγει για τουρκια και ακομα πιο περα;Συνελληνα Ολα για ολα , δε θα κατσουμε να φτιαξουμε 30.000 επιπλεον κεντρα για καθε φυλη που ηρθε εδω.Αυτα μπορουμε αυτα φτιαξαμε και απο εδω και περα θα λειτουργει οπως θελουμε ΕΜΕΙΣ και οπως επιτασσουν οι διεθνεις και ελληνικοι νομοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chris Pavlov
      και όταν οι μουσουλμάνοι, που κατέσφαξαν τους συγγενείς των Γεζιντί, τους απειλούν μέσα στον καταυλισμό και τους υποχρεώνουν να φύγουν, δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος να εφαρμόσει τους νόμους;
      Η δεν ισχύουν για τους μουσουλμάνους και έχουν ήδη ιδρύσει εμιμάτα μέσα στην Ελλάδα;

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Σαφως κυριε Καλεντεριδη πρεπει να υπαρχει καποιος για να εφαρμοσει τους νομους.Εκει ειναι το προβλημα.Και γιαυτο βλεπουμε τετοιες καταστασεις και συμπεριφορες.Οσο για το τελευταιο σας ερωτημα, με ολο το σεβασμο, το θεωρω λιγο ρητορικο.Μακαρι να κανω λαθος.

      Διαγραφή
    4. Μην είσαι καθόλου ήσυχος.
      Ο εμίρης είναι ο πολιτικοθρησκευτικός ηγέτης κάθε ομάδας μουσουλμάνων. Εγώ το θεωρώ σίγουρο.
      Απλά, δεν το παρακολουθεί κανείς, να είσαι σίγουρος.

      Διαγραφή
    5. Μα τόσα κέντρα αγαπητέ Chris Pavlov έχουν δημιουργήσει ανά την επικράτεια.Δεν λέω να χτίσουμε άλλα.Κάθε δήμος έχει και ένα κέντρο.Μπορεί να μην έχει γήπεδο ή θέατρο έχει όμως κέντρο.

      Διαγραφή
  3. Οι γιεζιντι του χερσου μετά απο μια παρόμοια πρόκληση φασαρίας ηβοποια όμως υπεβοσκε απο καιρό έφυγαν και ειναι πια ασφαλεις με τους συμπατριώτες τους στην πέτρα Πιερίας.Το ίδιο ασφσλψς πρεπει να γίνει κ με τους γιεζιντι της ν καβαλας.Τουλαχιστον θα είναι μαζί.Ομως απο την άλλη ήδη στην πέτρα ειναι πάνω απ' 1800 άτομα πράγμα που δυσκολεύει αρκετά τις καταδτασεις ρουτίνας που βίωναν έως τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι κάνανε γενοκτονία στους γιεζιντί είναι υπερβολή. Σίγουρα τους κυνήγησαν και τους κακομεταχειρίστηκαν. Μη κοιτάμε την εφαρμογή του νόμου και της τάξης μέσα στα κέντρα. Να κοιτάμε μες στην κοινωνία που η ασφάλεια απουσιάζει. Και τώρα με το τέμενος θα προστατεύουν τους μουσουλμάνους σε βάρος και των ιθαγενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι θα είναι, αν έτσι νομίζεται http://gr.euronews.com/2016/06/16/isil-committing-genocide-against-yazidis-un

      Διαγραφή
  5. αυτοί οι μουσουλμάνοι μισούν τους δυτικούς επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να τους φτάσουν !!!! Θα είναι μια ζωή υποανάπτυκτη και υποδεέστεροι !!! αλλά γι αυτό που λες <> ...... που είναι οι Ελληναραδες που όλα τα ξέρουν και είναι και φιλόπατρις ???????? ε , που είναι ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Καλεντερίδη χρησιμοποιείτε με κάποια ευκολία, θα έλεγα εντελώς απαράδεκτη τον όρο "γενοκτονία", αλλά το θέμα είναι άλλο, και εν τέλει δεν έχετε άδικο ως προς το γενικό νόημα του πράγματος:
    1) Όταν έχει υπάρξει ήδη γενοκτονία, και απειλούνται μέλη της στοχοποιημένης κοινότητας υπάρχει προεργασία γενοκτονίας, άρα υπάρχει όντως γενοκτονική πρακτική
    2) Όταν αυτή υποκινείται από έναν ηγετικό πυρήνα, αλλά και διαχέεται "εύκολα" στην ομάδα-θύτη, έχουμε μεγάλο θέμα, τεράστιο θέμα.
    Το ερώτημα είναι το εξής, για να μιλήσουμε σοβαρά:
    Είναι πιστοποιημένο αυτό που λέτε ότι υπήρχαν συγκεκριμένες απειλές;
    Και αν είναι, ποιός είναι ο μάρτυρας ή οι μάρτυρες των συμβάντων;
    Το λέω αυτό διότι σκοπεύω να διαδώσω το ζήτημα και δεν σας τρέφω και την απόλυτη εμπιστοσύνη, όχι λόγω ιδεολογικών διαφορών και καταβολών αλλά γιατί νομίζω πως μέσα στα δίκαια και άδικα πάθη σας έχετε μερικές φορές μια βιασύνη που αδικεί το περιεχόμενο των πληροφοριών και καθιστά το μήνυμα ευάλωτο στις επιθέσεις χώρων που είναι ικανότατοι στο να ανακαλύπτουν αδυναμίες στην διαχείριση κρίσιμων πληροφοριών και τις αξιοποιούν προπαγανδιστικά..
    Περιμένω συγκεκριμένες απαντήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eriugena
      δεν ξέρω τι σε κάνει να νοιώθεις ότι εσύ είσαι το σύστημα των συντεταγμένων και έχεις το δικαίωμα να λες σε έναν άλλον ότι δεν τον εμπιστεύεσαι.
      Εκτός τον άλλων, είναι και εξαιρετικά αγενές και σε ότι με αφορά, δείχνει ασέβια στο πρόσωπό μου, που δεν ξέρω αν η συμπεριφορά μου απέναντί σου η τα γραφόμενά μου, σου δίνουν το δικαίωμα να δείχνεις αυτήν την ασέβεια.
      Τι να κάνουμε όμως, αυτό είναι το κόστος του δημόσιου λόγου, από άτομα που έχουν ταυτότητα και υπογράφουν αυτά που λένε, με ευθύνη.
      Όσον αφορά την αξιοπιστία αυτών που λέω και γράφω, πιο υπέυθυνο και ευγενικό εκ μέρους σου θα ήταν να γράψεις, 1, 2, 3 παραδείγματα που σου δίνουν το δικαίωμα να κρίνεις ως αξιόπιστα ή μη αυτά που γράφω, για να μπορείς να στηρίξεις τον όποιο χαρακτηρισμό, ο οποίος και πάλι δεν θα έπρεπε να είναι προσβλητικός.
      Όμως τι να κάνουμε, το είπα και πιο πάνω, είναι το κόστος που πληρώνω, να απαντάω στον κάθε ισορροπημένο και ανισόρροπο, σε ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.
      Όσο για τις καταγγελίες των ανθρώπων, ότι δεχόντουσαν απειλές από τους μουσουλμάνους του καταυλισμού,λόγω της θρησκείας τους, το άκουσα με τα ίδια μου τ' αυτιά στα δελτία ειδήσεων, την ημέρα που έγραψα σχετικό άρθρο για την 2η επέτειο της γενοκτονίας τους από τους τζιχαντιστές.
      http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/08/blog-post_81.html
      Αυτά και ελπίζω την άλλη φορά, να βουτάς το πληκτρολόγιο στο νου, πριν γράψεις οτιδήποτε στον οποιονδήποτε.

      Διαγραφή
    2. Επί του προσωπικού:
      Εγώ δεν καταλαβαίνω από που αντλείτε το δικαίωμα να θεωρείτε πως πρέπει κάποιος αυτοδικαίως να σας έχει (απόλυτη) εμπιστοσύνη, έτσι απλά και μόνον δια του όποιου κύρους. Επίσης, επειδή χρησιμοποιείτε συχνά τον όρο ασέβεια και αναίδεια, έχω την αίσθηση ότι νομίζετε ίσως ότι είμαστε ή είμαι (ο καθείς) ακόμα φαντάροι και αναφερόμαστε σε κάποιον αξιωματικό, εσάς ίσως. Μάλλον δεν σας έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει ότι είστε απλά πολίτης και εμείς μόνον εν δυνάμει (ακόμα ίσως) φαντάροι.
      Επί της ουσίας:
      ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ την εγκυρότητα των λεχθέντων από μέρους σας, αλλά ζήτησα με επιτακτικό τόνο ίσως περισσότερη πιστοποίηση, στοιχεία, συνεντεύξεις, διασταυρωση στοιχείων, και κάποια εγκράτεια στον τρόπο παρουσίασης, διότι θεωρώ πως με τις υπερβολές σας στην έκφραση θα δώσετε (άθελα) το δικαίωμα στους παραμονεύοντες προπαγανδιστές του "χώρου" και στο γνωστό "αντεξουσιαστικό" παρακράτος να ακυρώσουν την ουσία της πληροφορίας, την οποία επαναλαμβλανω θεωρώ αξιόπιστη.
      Και μιλώ και γω επωνύμως, παρά την ταπεινότητα της παρουσίας μου και το γεγονός πως δεν έχω καμμία κάλυψη (όχι ότι είναι κακό να έχει κάποιος κάλυψη στις συνθήκες που διαμορφώνονται)..

      Διαγραφή
    3. Eriugena
      απαιτώ σεβασμό, όπως σε σέβομαι κι εγώ.
      Δεν καταλαβαίνω γιατί το γυρνάς στο στρατιωτικό.
      Όσο για την εμπιστοσύνη, αν δεν εμπιστεύεσαι κάποιον, δεν ανοίγεις διάλογο μαζί του και δεν του το λες κατάμουτρα.
      Τον αφήνεις στην καατάστασή του.
      Όσο για το ασέβεια και αναίδεια, αυτό θα έπρεπε να το αναλύσεις.
      Μήπως το γεγονός ότι σέβομαι και είμαι ευγενικός με τους ανθρώπους, με κάνει να απαιτώ κι εγώ το ίδιο;
      Μήπως γιατί πιστεύω ότι όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου, μου επιτρέπουν να απαιτώ από τους άλλους σεβασμό;
      Μήπως αυτές είναι απαράβατες αρχές της ζωής μου;

      Διαγραφή
    4. Ο άλλος (άνθρωπος)δείχνει τα ελαττώματα αλλά και πτυχές της υπόστασής του καθένα.
      Νομίζω πως δεν είναι υπερβολή να δείχνουμε σε κάποιον άνθρωπο που νομίζουμε ότι αξίζει να του μιλάμε τις πτυχές εκείνες του εαυτού του που δεν συνειδητοποιεί από μόνος του.
      Ο στρατιωτικός χαρακτήρας σας βγαίνει από όλους τους πόρους της προσωπικότητάς σας, και δεν είναι αυτό κακό, κάθε άλλο (για μένα τουλάχιστον), απλά υπάρχει αυξημένος βαθμός ευθιξίας και αίσθησης κύρους. Ως στρατιωτικός λοιπόν εν τω βάθει θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι στις σημερινές συνθήκες ασύμμετρου σωματικου και επικοινωνιακού πολέμου είναι υποχρεώσή μας να μην εμπιστευόμαστε εύκολα κανέναν, όχι ως προς την ηθική του υπόσταση αλλά ως προς την μεθοδολογία διαχείρισης κρίσιμων δεδομένων. Καθαρά τίμια πράγματα, και όχι κολακείες. Μπορεί να υπάρχει υπερβολή, αλλά όχι προσβολή ούτε κολακεία.
      Το συγκεκριμένο θέμα που θίξατε είναι ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που απαιτεί άμεση πλήρη εκτεταμένη βαθιά δημόσια και μη δημόσια διερεύνηση, διαλεύκανση και τομή.
      Όλα τα άλλα πάρτε τα σαν δευτερευούσης σημασίας..

      Διαγραφή
    5. Μικρό σχόλιο σχετικά σχετικά με το θέμα της εμπιστοσύνης. Κύριε Καλεντερίδη, όταν ακόμη και οι Γερμανικές αρχές δεν είχαν προβεί σε εκτιμήσεις ως προς τα κίνητρα για το μακελειό στο Μονάχο, εσείς σε τηλεοπτική εκπομπή μιλήσατε με πολύ μεγάλη σιγουριά για τρομοκρατικό χτύπημα από Μουσουλμάνους. Αποδείχτηκε όμως πως τα κίνητρα του νεαρού ήταν ακροδεξιά και τον κατείχε μίσος για τους πρόσφυγες και μετανάστες. (Ακούστε τι λέτε στο βίντεο στο 14')
      https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZSJGMp0

      Διαγραφή
    6. Νους Εξεγερμένος
      σε ζωντανή εκπομπή, μας παρουσίασαν μια εικόνα και μας είπαν εκείνη τη στιγμή ότι πρόκειται πιθανόν για τρομοκρατική επίθεση μουσουλμάνων. Με βάση αυτό κάναμε εκτιμήσεις όλοι. Δεν σε καταλαβαίνω. Αν είναι να τρώμε χρόνο για να αποδείξουμε αυτό που έχουμε σφηνώσει στο μυαλό μας ως πραγματικότητα, αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Βρες ένα άλλο παράδειγμα.

      Διαγραφή
  7. Εφόσον γίνεται κάτι τέτοιο και εμείς ως έλληνες δεν αντιδρούμε και παραμένουμε θεατές και το ελληνικό κράτος σφυρίζει αδιάφορα, τότε γινόμαστε και εμείς συμμέτοχοι σε κτηνώδεις και απολιτιστες συμπεριφορές που διακρίνουν απαίδευτους πληθυσμούς που μάλιστα στο ονομα ενος θεού κάνουν διωγμούς εναντι καποιων άλλων ανθρώπων.

    Και εδώ δεν μιλαμε πια, για μεμονωμένες συμπεριφορές που εκδηλώνονται από άτομα τα οποία παρεκλίνουν της λογικής, αλλά μιλάμε για μια συστηματική φασιστική νοοτροπία υπανθρώπων έναντι της ζωής κάποιων άλλων ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Καλεντεριδη
    Οι κουρδοι Γιεζιτζι που βρισκονταν στην Β Ανατολικη Συρια ζουσαν ειρηνικα τοσο με τους χριστιανους οσο και με τους μουσουλμανους συμπολιτες τους.
    Παρα καλω λοιπον να μην χρησιμοποιειτε γενικως το μουσουλμανους προσφυγες που παραμεμπει συνηθως στους συριους αλλα να επικεντρωσετε στο ειδος εκεινο των "μουσουλμανων" που συστηματικα ενοχλουν οποιους εχουν διαφορετικη αποψη στην θρησκεια ....Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηνελόπη
      δεν είναι σωστό να κάνουμε διαγωνισμό ευαισθησίας και εξυπνάδας.
      Στο άρθρο γράφω:
      Αν επί τόσους μήνες αφήνεται μια ομάδα μουσουλμάνων προσφύγων να τρομοκρατεί με βαρβαρότητα μια ομάδα απροστάτευτων ανθρώπων που ήδη έχουν υποστεί γενοκτονία από ομόδοξούς τους, ποιος μας διασφαλίζει ότι μια άλλη ομάδα μουσουλμάνων προσφύγων, στα πλαίσια του πολέμου που έχει κηρύξει το Ισλάν στην Ε.Ε., δεν θα επιχειρήσει για παράδειγμα μια τρομοκρατική ενέργεια, και ποιος μας διασφαλίζει ότι αυτή θα γίνει προληπτικά γνωστή από τις αρμόδιες αρχές;
      Παρακάτω γράφω επίσης:
      Μη βιάζεστε.
      Όχι, δεν είναι ο κάθε μουσουλμάνος εν δυνάμει απειλή για την Ελλάδα.

      Δεν ξέρω τι σε κάνει να νοιώθεις πιο ευαίσθητη και πιο καθώς πρέπει.
      Αν είναι για λόγους εσωτερικής ισορροποίας και ψυχοθεραπείας, συνέχισέ το.
      Αν όχι, σταμάτα το.
      Δεν είναι σωστό.
      Τέλος, το πώς ζούσαν οι γεζιντί, το γνωρίζω, γιατί τους έχω επισκεφθεί καμιά δεκαριά φορές.
      Δεν τους γνωρίζω από το... σινεμά.

      Διαγραφή
  9. Θλίβομαι, όχι τόσο για την είδηση αλλά γιατί η είδηση αυτή αναφέρεται μόνο σε αυτό εδώ το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΕΝΤΕΡΊΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΣΕΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΛΙΑΡΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματίνα
      τσετέ, τα τουρκικά σημαίνει συμμορία, συμμορίτης.
      Να σκεφτεί ότι τσέτες ονόμαζαν οι Τούρκοι τους Έλληνες αντάρτες του Πόντου.
      Ετσι τους αναφέρουν και σήμερα στη βιβλιογραφία τους, ως τσέτες.
      Άρα, το τσέτες δεν έχει σχέση με κάποια συγκεκριμένη εθνική ομάδα.
      Όσο για τους Κούρδους, κάποιοι, ελάχιστοι σε σχέση με τους λοιπούς Τούρκους, συμμετείχαν σε σφαγές και διώξεις εναντίον των Ελλήνων.
      Η ταύτιση των τσετών με τους Κούρδους, σε μεγάλο βαθμό είναι προπαγάνδα εκείνων που θέλουν να αθωώσουν τους ... καλούς Τούρκους.

      Διαγραφή
    2. Σε ότι δεν γνωρίζουμε, αν θέλουμε να γνωρίσουμε η τεχνολογία ήδη μας δινει γρήγορα και εύκολα τη γνώση, γεγονός που είναι προτιμότερο από το αναμασάμε γνώση που κάπου είδαμε ή που απλά κάπου ακούσαμε, και που μερικές φορές είναι λάθος.

      Προς επιβεβαίωση των όσων απάντησε ο κ. Καλεντερίδης, μία σύντομη ηλεκτρονική μετάφραση (και συνάμα ακουστική) μπορεί κάλλιστα να πείσει. çete (τσέτες).

      Διαγραφή
  11. Πολυ σωστά γράφεις Κωνσταντίνε και δεν ειναι η μόνη είδηση που αποκρύπτεται από τα ξέρεις συστημικά ΜΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.