2/5/18

Σκληρή δήλωση του Σταμάτη Μαλέλη για τον Πρωθυπουργό: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανεπιθύμητος στη Λέσβο»

Ο κ.Μαλέλης κάνει λόγο για «κουστωδία χειροκροτητών» υπουργών και παρατρεχάμενων που δεν μπορούν να δώσουν λύση στα εκρηκτικά προβλήματα των νησιών.
 «Persona non grata» στο νησί της Λέσβου χαρακτηρίζει την πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Στ. Μαλέλης. 
Σε δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Σε μια περίοδο όπου τα νησιά του Βορείου Αιγαίου δεινοπαθούν από το μεταναστευτικό, την οικονομική κρίση και την πλήρη εγκατάλειψη η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει τις ευθύνες της με επικοινωνιακές φιέστες που υποτιμούν τη νοημοσύνη των νησιωτών.
Τα προβλήματα του Βορείου Αιγαίου είναι εκρηκτικά. Χρειάζονται άμεση λύση που δεν μπορεί να την δώσει η κουστωδία των χειροκροτητών υπουργών και παρατρεχάμενων που έχουν πλημμυρίσει τη Λέσβο.
Κύριοι της κυβέρνησης. Τέλος η κοροϊδία. Τέλος η ανοχή.
Είσαστε ανεπιθύμητοι στη Λέσβο.»
Σταμάτης Μαλέλης

8 σχόλια:

  1. Οχι μόνο στην Λέσβο αλλα και σε ολη την Ελλάδα είναι ανεπιθύμητος !!!! Ανεκδιήγητοι , δεν σας θέλει κανείς !!!! άχρηστοι και ανίκανοι κάτσανε στις καρέκλες της εξουσίας και δεν τις αφήνουν οι γύφτοι με τίποτε !!!! ουστ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν τον θέλετε στη Λέσβο, τότε θα πάει μόνο Μυτιλήνη ...
    Δεν θα χαλάσει όλος αυτός ο κόσμος την προγραματισμένη εκδρομούλα του για μερικούς αντιδραστικούς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και Ποιος είναι ο Μαλέλης; Υπάλληλος στον Βαρδινογιάννη και μετά στον Αλαφούζο. Και η τηλεόραση που έκανε, ήταν αντικειμενική 100%. Ιδίως οι ειδήσεις.
    Άνθρωπος του κατεστημένου.
    Ο Τσίπρας είναι εκλεγμένος και έχει κάθε δικαίωμα να πάει.
    Ποιον αντιπροσωπεύει ο Μαλέλης;
    Αυτά είναι γραφικότητες; Ο Μαλέλης να κάνει καμιά σκληρή δήλωση για τις Offshore που έχουν πνίξει την ΝΔ που είναι το πρώτο κόμμα της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είσαι κανένας ...σχολικός φύλακας που διόρισε το αφεντικό σου. Τι θα πεθ ποιος είναι ο Μαλλέλης.Έχεις περάσει σε ένα από τα νησιά που ...φιλοξενούν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες; Οι αλήθεις πονάνε και ειδικά όταν αφορούν αυτούς τους τυχάρπαστους καταληψίες της εξουσίας...

      Διαγραφή
    2. Ταϋγέτη.

      @ P

      Ποιὸς σοῦ εἶπε ὅτι μὲ τὸ ποσοστὸ ποῦ πῆρε νομιμοποιεῖται γιὰ Πρωθυπουργὸς;
      Περίπου στὸ 19%(κάνε τὸν ὑπολογισμὸ καὶ θά βρεθῆ μὲ μικρότερο ποσοστό) ἔφθασε καὶ ἄν δὲν συνεργαζόταν μὲ τὸν Σύριζα ὁ ἐξουσιοληγούρης φαφλατᾶς Καμμένος δὲν θὰ ἦταν στοῦ Μαξίμου.
      Καὶ ποῦ νὰ δῆς τὸ μέλλον τὶ τοῦ ἐπιφυλάσσει.

      Διαγραφή
  4. Σωστή η δήλωση του κ. Μαλέλη αλλά έγινε για να "γράψει προφίλ". Όταν με το καλό(!) βγει, οι αγκαλιές και τα φιλιά θα δίνουν και θα παίρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρειάστηκαν 44 χρόνια μεταπολιτευση για να δούμε εμείς και ο Μαλελης ,φυσικά, χειροκροτητες, παλαμακιστες υπουργούς και κουστωδιες παρατρεχαμενων !!!
    Πλάκα με κάνεις? Ρεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.