20/3/18

Είναι εσχάτη προδοσία να ξεπουλάς τη Μακεδονία στους σλάβους - Απειλούν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εξώδικα στα σπίτια τους για το Σκοπιανό

Σταυρόπουλος Λάμπρος
Τους κατηγορούν για εσχάτη προδοσία αν δεν επιβάλλουν δημοψήφισμα για την ονομασία

Με εξώδικα στα σπίτια τους, απειλούν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι αν δεν ζητήσουν δημοψήφισμα για την ονομασία των Σκοπίων και επιμείνουν στην σύνθετη ονομασία για την γειτονική χώρα, θα έχουν διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Μάλιστα τους προειδοποιούν ότι αυτά τα αδικήματα τιμωρούνται το πρώτο με ισόβια κάθειρξη και το δεύτερο με θάνατο! 
Στο θέμα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης από του βήματος κατά την συζήτηση για την επιβολή πρότασης μομφής στους χρυσαυγίτες Ν. Μιχαλολιάκο, Ηλ. Κασιδιάρη και Π. Ηλιόπουλο για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά με αφορμή όσα έχουν εκστομίσει κατά των μουσουλμάνων βουλευτών (ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει την περικοπή του ¼ της μηνιαίας βουλευτικής τους αποζημίωσης). 

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει, μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία, λένε ότι η ποινή είναι θάνατος ή ισόβια αν αποτολμήσει κανείς να αποδεχθεί την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών αν και όποτε ωριμάσουν οι συνθήκες και έρθει το θέμα στην Βουλή» τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσηςαναφερθείς στο εξώδικο των παμμακεδονικών οργανώσεων εντός και εκτός Ελλάδας που επέδωσαν με δικαστικό επιμελητή στα σπίτια των βουλευτών, τους οποίους προειδοποιούν επί λέξει για τα εξής:


«Αν δεν προβείτε στα νόμιμα, δηλαδή στην προκήρυξη δημοψηφίσματος με το ως άνω ξεκάθαρο ερώτημα και κανένα άλλο (σ.σ. “Να συμπεριλαμβάνεται το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασία της χώρας των Σκοπίων; ΝΑΙ-ΟΧΙ”), ώστε δεσμευτικά για εσάς και την κυβέρνησή σας να προκύψει η απάντηση του ελληνικού λαού, αλλά εξακολουθήσετε την αντισυνταγματική και αδιανόητη μετατροπή της προσωπικής σας θέσης σε θέση της ΕΛΛΑΔΑΣ, με το ως άνω εκπεφρασμένο πολλάκις περιεχόμενο, “σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη Μακεδονία που θα ισχύει έναντι όλων (ergaomnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή”, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ότι διαπράττετε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, που προβλέπονται στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα 134 και 138 και που τιμωρούνται το μεν πρώτο με ισόβια κάθειρξη, το δε δεύτερο με θάνατο». 

Τους καλούν συγκεκριμένα να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό την προκήρυξη δημοψηφίσματος, σε αντίθετη περίπτωση αν εξακολουθήσουν «την αντισυνταγματική και αδιανόητη μετατροπή της προσωπικής θέσης του κ. Κοτζιά σε θέση της ΕΛΛΑΔΑΣ» (εννοούν την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό) και αν δεν άρουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους προς τον ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση και επίσης αν δεν ανεξαρτητοποιηθούν, ώστε να μην αναπληρωθούν σε περίπτωση παραίτησης, τότε θα έχουν διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. 

Η εξώδικη διαμαρτυρία είναι 25 σελίδες και τονίζουν ότι «η εκχώρηση της χρήσης του ονόματος της Μακεδονίας εκ μέρους της Ελλάδας στο κράτος των Σκοπίων, συνιστά εκχώρηση των εδαφών της Μακεδονίας». 
BHMA

17 σχόλια:

  1. Δεν ειναι δυνατο 151 αριστεροι διεθνιστες κτλ να αποφασισουν για 10.000.000 Ελληνες.
    Τους φερανε στην κυβερνηση να καταργησουν τον ΕΝΦΙΑ πραμα που ουτε αυτο δεν κανανε και το περιφιμο κανενα σπιτι σε χερια τραπεζιτη οπως και την καταργηση των διοδιων αλλο ψεμα και εκει. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Tsaros.
      Μπορει οι φανεροι να ειναι 151,οι κρυφοι ομως ποσοι ειναι ;.

      Διαγραφή
    2. 3%, όσοι και οι καθαροί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
  2. Μην έχετε την εντύπωση ότι όσοι γράφουν εναντίον σας είναι φασίστες !!!! Συντάσσομαι 100% με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις . Ανθέλληνες , ανίκανοι Συριζαιοι ,ρωτήσατε τον Ελληνικο λαό για το έγκλημα που πάτε να κάνετε !!! Τον ξεγελάσατε και του πήρατε την ψήφο και με αυτό το πρόσχημα νομίζετε οτι κυβερνάτε νόμιμα !!!! ΟΥΤΕ το 5 % του Ελληνικού λαού δεν σας θέλει τώρα !!! Και ούτε ένα ΓΑΙΔΟΥΡΙ από τα δικά σας δεν έχει την ευθιξία να πει ..... Ναι ρε εγώ παραιτούμαι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δημοκρατικά εκλεγμένος, ευρείας αποδοχής πρόεδρος της βουλης των εθνομηδενιστων, συνεχίζει τις ασχήμιες κατά τον συνήθη αντεθνικό επιλεκτικά δημοκρατικό τρόπο. 1) Εγκαλεί και τιμωρεί 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με στερήσει ποσοστού του μισθού των, ενώ έχουν παράνομα διακόψει την κρατική της χορηγία. Αυτό γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης, διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία, σε επιτροπη απόρρητων για την Εθνική άμυνα, μουσουλμάνων βουλευτών οι οποίοι φωτογραφίζονται με Τουρκικές σημαίες, δηλώνουν Τούρκοι και ο Ερτογαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του, τους χαρακτήρισε δικούς του. Αυτοι οι 4 μουσουλμάνοι βουλευτές δεν παρεβρέθηκαν σε καμμία διαμαρτυρία για την αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτών μας και ούτε εξέδωσαν διαμαρτυρία η καταδίκη της Τουρκίας. Ο άθλιος πρόεδρος των εθνομηδενιστων υπερασπίστηκε τους 4 μουσουλμάνους μαζί με την ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, & ΚΚΕ. Για αυτό λεει ότι ορισμένοι ξέφυγαν.. και οι ελληνόφωνες ραγιάδες μαζί με τα φιλόξενα τους ΜΜΕ τους ανέχονται και τους υποθάλπτουν. Αλλά επειδή η καρδιά της Ελλάδος έπαψε να κτυπά στον περιορισμένο γεωγραφικό της χώρο, οι Παμακεδονικες οργανώσεις του απόδημου Ελληνισμού, έκαναν το ελάχιστο χρέος τους, στέλνοντας εξώδικο στους ραγιάδες βολευτες, ενημερώνοντας για τις συνέπειες των πράξεων τους. Έκαναν το αυτονόητο. Δεν έτυχε να διαβάσω κανένα έπαινο παρά μόνο ουδέτερη στάση η καταδίκη από τα συνήθως λαλίστατα πλουραλιστικά «ελεύθερα» ΜΜΕ των νταβατζήδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μακεδονία δεν είναι προσωπική ακίνητη περιουσία μας για να την εκχωρούμε ή να τη δωρίζουμε σε φίλους και συγγενείς. Η Μακεδονία ελευθερώθηκε με αίμα και γι αυτό οι θρασύτατοι εκχωρητές της πρέπει να φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “To betray, you must first belong. I never belonged.”
    ―Kim Philby

    "I'm a traitor, but I don't consider myself a traitor."
    -Aldrich Ames

    Η προδοσία είναι θέμα ημερομηνίας
    Καρδινάλιος Ρισελιέ, 1585-1642, Γάλλος πρωθυπουργός

    Η προδοσία απλά φαίνεται ότι ποτέ δεν θριαμβεύει. Ο λόγος είναι ότι όταν θριαμβεύει, κανείς δεν την αποκαλεί προδοσία.
    Sir John Harrington, 1561-1612, Άγγλος αυλικός & συγγραφέας

    Αν κάποιος σε προδώσει μια φορά, το λάθος είναι δικό του. Αν σε προδώσει δυο φορές, το λάθος είναι δικό σου.
    Eleanor Roosevelt, 1884-1962, Αμερικανίδα, σύζυγος του Φ.Ρούζβελτ

    Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
    Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.
    Διονύσιος Σολωμός, 1797-1857, Εθνικός Ποιητής

    This principle is old, but true as fate, Kings may love treason, but the traitor hate.
    Thomas Dekker

    “You may plainly perceive the traitor through his mask; he is well-known everywhere in his true colors; his rolling eyes and his honeyed tones impose only on those who do not know him.”
    ― Molière, The Misanthrope

    “Congressmen who willfully take action during wartime that damages morale and undermine the military are saboteurs and should be arrested, exiled, or hung”
    ― Abraham Lincoln

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν το 36% των ηλιθίων νεοελλήνων ψηφοφόρων, ψήφιζαν τα εθνομηδενιστήρια του ΣΥΡΙΖΑ, μετακινούμενοι ως αγέλη από δεξιά πρός "αριστερά", το έκαναν με την ιδιοτελή σκέψη ότι, η "αριστερά" θα επαναφέρει την δανεική ευμάρεια που βίωναν με τα δεξιό-πασοκικά λαμόγια.

    Έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια το Έθνος, την Πατρίδα και αδιαφορούσαν παντελώς γιά το γεγονός ότι, ναι μεν οι τσέπες τους ήταν γεμάτες, αλλά, δεν υπήρχαν πουθενά λεφτόδεντρα.

    Οι περισσότεροι, ούτε τώρα νοιάζονται γιά το Έθνος και την Πατρίδα.
    Ελάχιστοι είναι αυτοί που παλεύουν γιά αυτά τα ιδανικά, λοιδωρούμενοι ακόμα και τώρα από τους ιδιοτελείς δήθεν "αριστερούς" ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα Εθνη σκλαβωνοντε απο την Αλλοσαξωνικη Ντεμοκραση. Το τερας που γεννησε η Γαλλικη Επανασταση. Ελευθερωνοντε, μεγαλουργουν και ευημερουν με Πεισιστρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα το γράψω ξανά. Να έχετε υπόψη σας πως όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
    Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.
    Η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).

    Η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
    Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία όποιοι ψηφίσουν υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος.

    Η εσχάτη προδοσία ισχύει και για όλους αυτούς που καταχρέωσαν, αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλάνε την Ελλάδα. Αναφέρομαι στο δήθεν χρέος μας που το 70% του προέκυψε από τις χρηματοδοτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ. Περισσότερα από 220 δις έδωσαν οι προδότες πρώην πρωθυπουργοί μας Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς (ξεκίνησε με τα 23+5 δις ο Καραμανλής), για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας και ως “κρατικές εγγυήσεις” τους. Ας μην ξεχνάμε την Ισλανδία και το πόσο εύκολα ένα χρέος δεν αποπληρώνεται και στη συνέχεια διαγράφεται αυτό από τα διεθνή δικαστήρια.
    Και όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, όταν αυτοί που τα έκαναν κλειστούν φυλακή για εσχάτη προδοσία.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν είναι ...απειλή, είναι ...ενημέρωση.
      Όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ελληνικότατου ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα κατηγορηθεί ότι έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
      Προβλέπεται από το νομικό μας σύστημα, από το Σύνταγμα της Ελλάδας.
      Δεν είναι απειλή λοιπόν. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά. Αργά για εσάς κύριοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, όχι για την Ελλάδα.
      Και να έχετε υπόψη σας ότι η θανατική ποινή έχει μεν καταργηθεί, αλλά ...της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τους λεβέντες. Είναι για τους προδότες.-

      Διαγραφή
  9. Περιμενεται εσεις οτι οι προσκυνιμενοι των τουρκων θα κανουν δημοψηφισμα ,και αν κανουν θα το νοθευσουν , ειδηκοτητα τους οι πουστιες ,οταν φυγουν απο την κυβερνιση ,που μπορει να παρει πολυ χρονο, τοτε η ζημια θα ειναι οριστικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι πλέον στους Τούρκους, είναι στο χρήμα. Πάντως πιστεύω και ελπίζω ότι το πρόσταγμα του Κολοκοτρώνη παραμένει: "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμένους". Και δεν ...προτρέπω, απλά όπως είπα, ελπίζω, εύχομαι, πιστεύω. Και η ελπίδα, η ευχή, η πίστη, δεν είναι παράνομη, δε διώκεται.
      Βέβαια ούτε η κατοχή μιας δηλωμένης κυνηγετικής καραμπίνας είναι παράνομη, αλλά αυτό ...είναι μια άλλη ιστορία.
      Ειδικά εάν είσαι ...δύστροπος χαρακτήρας και έχεις στο νου σου, ίσως, να, κάποτε, θα, μπορεί, στο μέλλον. Και όχι να χρησιμοποιήσεις το νόμιμο αυτό όπλο, αλλά να το δώσεις για να ...τρομοκρατήσουν.
      Ωχ, μάλλον τώρα και εγώ μέλος ...εγκληματικής οργάνωσης έγινα.

      Διαγραφή
    2. Μη φοβασαι αδελφε , δημοκρατια εχουμαι ο καθενας μπορει να φακελ... , συγνωμη να εκφραζεται ελυθερα

      Διαγραφή
    3. "Δημοκρατία". Κυνοβουλευτική δημοκρατία...😁

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.