20/3/18

Επέλαση φασιστικού παραλογισμού - Ο Ερντογάν εξαγγέλλει τουρκικές γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου

Ομιλία στην Άγκυρα

«Θα προχωρήσουμε μαζί. Θα επενδύσουμε σε αυτό μαζί. Η αντιπροσωπεία που θα διαμορφωθεί, η ομάδα που θα διαμορφωθεί, θα κάνει γεωτρήσεις για όλους και, ότι βρεθεί, θα μοιραστεί στη Βόρεια και τη Νότια Κύπρο, ανάλογα με τον πληθυσμό τους», είπε
Ο Ερντογάν δεν ξεχνάει ούτε την Ελλάδα ούτε την Κύπρο. O Τούρκος Πρόεδρος στην δεύτερη κατά σειρά ομιλία του που εκφώνησε στην Άγκυρα ανακοίνωσε ότι στέλνει πλοίο στην Ανατολική Μεσόγειο, εννοώντας την Κυπριακή ΑΟΖ. Ο Ερντογάν είπε ακόμα ότι δεν θα επιτρέψει να επηρεαστούν τα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων.
Μιλώντας σε συνέδριο για το Φυσικό Αέριο και το διαμοιρασμό του, ο Τούρκος πρόεδρος αφού αναφέρθηκε στην κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα στο Ακουγιού, αποκάλεσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν «φίλο» και είπε ότι προχωρούν το έργο παρέα.

Στη συνέχεια μίλησε για την Κύπρο και τις εργασίες έρευνας για φυσικό αέριο στην περιοχή. «Ξέρω ότι θα επιδείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα στα αποθέματα υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο, για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα της χώρας μας αλλά και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», είπε αρχικά.
«Θα προχωρήσουμε μαζί. Θα επενδύσουμε σε αυτό μαζί. Η αντιπροσωπεία που θα διαμορφωθεί, η ομάδα που θα διαμορφωθεί, θα κάνει γεωτρήσεις για όλους και, ότι βρεθεί, θα μοιραστεί στη Βόρεια και τη Νότια Κύπρο, ανάλογα με τον πληθυσμό τους», είπε.

11 σχόλια:

  1. Φυσικα, το παραπανω μπερδεμα βολευει και τους ρωσους. Για να δουμε τι θα κανει τωρα η δυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβλεπω να εχει το τελος του Κανταφι. Θα τον δουμε καποια στιγμη στο youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ένα πλοίο γεωτρήσεων μπορούν να παρουσιαστούν πολλές αιτίες για να βουλιάξει. Από τορπίλη άγνωστης προέλευσης μέχρι και ναυτικό ατύχημα σε σύγκρουση με τανκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εγω πιστευω οτι το τελος του κανταφι περιμενει τον τουρκομογγολο ερντογαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ὀρθή Ἐπανάληψη
    "Βυθίσατε τό Χόρα!"
    Τό εἶπε ὁ Ἀνδρέας Παπανδρέου, γιά τό τούρκικο ὠκεανογραφικό στό Αἰγαῖο, στό τέλος τῆς 10ετίας τοῦ 1970. Καί μαζεύθηκαν οἱ Τοῦρκοι.
    Πεῖτε λοιπόν, κάτι ἀντίστοιχο καί σεῖς κα Γεννηματά
    καί οἱ ὑποτιθέμενοι συνεχιστές !.....
    - ἀλλά κι ἄν δέν τό πεῖτε ἐσεῖς, καί πολύ λιγώγερο ὁ Μίστερ Κυριάκος, πρέπει νά τό πῆ ἡ Ἰστορία μας. Καί θά τό πεῖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και αυτο θα το αντιμετωπισει με ψυχραιμια το πενταγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...δηλαδή το σακάκι δεν το πρόσεξε κανείς; Αλήθεια τώρα, υπήρχε «προεδρικός στυλίστας» στο σεράϊ του Recep Tayyip Erdoğan, που από όλα τα σακάκια του κόσμου, του πρότεινε να φορέσει αυτό; Γιατί; Για να παρουσιάσει το Πατρινό Καρναβάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Pointman.
      Το εχουμε ξανασχολιασει παλια και μαλλον το ξεχασες.
      Το βγαζει και επανω του μαθαινει γεωπολιτικο σκακι.

      Διαγραφή
  8. Χαμπάρι δεν έχει πάρει κανείς σας πόσο πολύτιμος μας είναι αυτός ο άνθρωπος... Πρέπει να του στήσουμε άγαλμα του ρετζέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτροπε
      Εχεις απολυτο δικιο...Θα ανατιναξει..ολα τα ...ροχαλητα των λουφαδορων Ελληνων...απο λεπτο σε λεπτο...δοξα τω Θεω...παντα εν σοφια ποιει....Ουδεν κακον αμιγες καλου....καποτε πρεπει και να ξυπναμε διαβολε....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.