1/2/18

Όποιος τόλμησε να εκφοβίσει τους Έλληνες, το πλήρωσε ακριβά

Στη μια φωτογραφία διαδήλωσης που έδωσε τον τόνο και ο ΣΥΡΙΖΑ, με "ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς" εκεί που κάηκαν τέσσερις άνθρωποι, και στην άλλη μια γιαγιά, με τη σημαία της πατρίδας μας στο χέρι.
Έχουν το θράσος να κατασυκοφαντούν το συλλαλητήριο και να τρομοκρατούν τους πολίτες να μην συμμετέχουν, ενώ δεν βρήκαν το θάρρος να πουν μια κουβέντα για τους ανθρώπους που έκαψαν σε μια δική τους διαδήλωση.
Αυτή είναι η Ελλάδα.
Όμως κανείς δεν βγήκε κερδισμένος, όταν τα έβαλε με τους Έλληνες πολίτες, ειδικά όταν τους πρόσβαλε και αποπειράθηκε να τους εκφοβίσει.
Το πλήρωσε ακριβά.
Ες Κυριακήν και από Δευτέρας τα σπουδαία...

7 σχόλια:

  1. Σάββα παραμενουν ασυλληπτοι τοσο οι δολοφονοι των τραπεζικων οσο και οι δολοφονοι των δυο νεαρων εθνικιστων της ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τουρκοι μας ..ξεφτηλιζουν στα Ιμια..Οι Σκοπιανοι κι ο Νιμιτς τα ιδια....τα καβουρια μας γρυλιζουν...Κιχ οι κυβερνωντες..κιχ ο Κοτζιας..με την μεγαλη επιτυχια με Ερτογαν..Σκοπιανους..
    Που ειναι εκεινος ο καθηγητης που ειπε οτι ειναι ιδιοφυια ο Κοτζιας ?? Ολες οι γαριδες στη θαλασσα..λυποθυμησαν απ τα γελια..και βγαζουν μπουρμπουλιθρες.. απ την συμπυκνωμενη ευφυια με μορφη ..αεριου γελαστικου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αλήθεια πως εν λόγω "κύριος" είναι περίεργη περίπτωση. Τον είχα πετύχει σε παραθαλάσσια περιοχή στην Β.Εύβοια να πίνει το καφεδάκι του μαζί με έναν κουστουμαρισμένο Πακιστανό και την (μάλλον Ελληνίδα) σύζηγο αυτού (του πάκι). Αν δεν κάνω λάθος έχει κυπριακή καταγωγή, αν και λόγω φυσιογνωμίας, μάλλον θα έλεγα αραβική. Επίσης είναι περίεργο να δίνεται υπηκοότητα σε τέτοιο άτομο χωρίς να τον έχουν κάνει κόσκινο οι αρχές, αλλά από την άλλη ελληνοποιούν κάθε μέρα μερικούς δεκάδες έως εκατοντάδες αλβανούς που μέσα στα επόμενα χρόνια θα το παίζουν μειονότητα και θα ζητούν απόσχιση της Ηπείρου και ενσωμάτωση αυτής στην Αλβανία, λες και κάτι τέτοιο θα τους έκανε ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω και επαυξάνω. Απο την στιγμή που για κάθε έλληνα πολίτη το κράτος γνωρίζει τις καταθέσεις του τις οποιες μάλιστα μπορεί να κατασχέσει γιατί δεν ψάχνουν το εν λόγω λαμόγιο να διαπιστώσουν την εισροή χρημάτων προς αυτό απο κυκλώματα ναρκωτικών και δουλεμπορίας ανθρώπων;

      Διαγραφή
  4. Αυτη η Παντειος τι ιδρυμα ρε παιδι μου. Να αναπαλαιωθει να μεινει στην αιωνιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέγα λάθος ότι οποίος τα έβαλε με τους Έλληνες το πλήρωσε ακριβά. Δείχνει ότι οποίος το έγραψε μάλλον πρέπει να αναφέρεται πριν το 1950. Γιατί μετά το 1950 οποίος τα έβαλε με τους Έλληνες κέρδισε, και κέρδισε πολλά. Δεν τα λέω εγώ αλλά τα γεγονότα. Β. Ήπειρος, Κωνσταντινούπολη, Κύπρος, Ιμια, Σκόπια δεν είναι λίγα αυτά μέσα σε 67 χρόνια ένα γεγονός κάθε 10 χρόνια ούτε τζάκ ποτ να είχαμε. Η Ελλάδα διοικείται από Νενεκους. Θα χάση και Μακεδονία, και Ήπειρο και Θράκη και Αιγαίο. Η Ελλάδα θα ερθη στα σύνορα του 1830, γραμμή Άρτας - Βόλου όσο και να σκούζουμε κάποιοι. Ο παγκόσμιος Σιωνισμός είναι ανίκητος και έχει άφθονο χρήμα, και πρόθυμοι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.