20/2/18

Μεγάλη ανατροπή - Άρχισε η είσοδος του στρατού της Συρίας στο Αφρίν (βίντεο)

Μεγάλος αιφνιδιασμός για την Τουρκία η ανακοίνωση του Reuters ότι μονάδες του στρατού της Συρίας έχουν ήδη εισέλθει στο Αφρίν.
Η τουρκική κυβέρνηση, μετά την τηλεφωνική συνομιλία του Ερντογάν με τον Πούτιν και τον Χαμεϊνί, θεωρούσε βέβαιο ότι η συμφωνία Άσαντ-Κούρδων θα είχε καταρρεύσει.
Όμως σήμερα αποδείχτηκε ότι οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις Ερντογάν στους συμμάχους του Άσαντ δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Σημειώνεται ότι η Τουρκία χθες αντέδρασε έντονα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με δηλώσεις εναντίον του Άσαντ, ενώ ο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι ο τουρκικός σρατρός θα στραφεί και εναντίον του στρατού της Συρίας, αν επιχειρήσει να προστατέψει το YPG.
Υπογραμμίζεται ότι οι δυνάμεις του στρατού της Συρίας άρχισαν να εισέρχονται στην επαρχία Αφρίν μετά τις 15:00.
Επίσης, να σημειωθεί ότι οι Κούρδοι αναφέρουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία με την κυβέρνηση Άσαντ και ότι οι δυνάμεις που εισέρχονται στο Αφρίν αποτελούνται από εθελοντές.
Τέλος, σήμερα ο τουρκικός στρατός εκδήλωσε επιθέσεις σε όλα τα μέτωπα του Αφρίν.
Hezbollah-linked outlet confirms in livestream arrival of first Iranian-backed forces (led by Al-Baqir Brigade) in Afrin




5 σχόλια:

  1. Δηλαδή οι Κούρδοι θέλουν τον Συριακό στρατό ????? Και αν μείνουν και δεν φύγουν απο το Αφριν ?? Ποιον θα πολεμούν τον Τούρκο η τον Συριακό στρατό ? Τα παιχνίδια παρα πολλά και επικίνδυνα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεντάρα δεν δίνω για τους Κούρδους. Οι Κούρδοι ας αναλογιστούν τα εγκλήματα που έκαναν κατά των Ελλήνων παρέα με τους Τούρκους.

      Διαγραφή
    2. Προς το παρόν οι Κούρδοι κάνουν έναν αγώνα όπου ωφελεί τους Έλληνες. Ξέρετε πόσοι Έλληνες πήγαν να πολεμήσουν με την Ευρωπαική ταξιαρχία; Οι μάγκες να πάνε να πολεμήσουν. Αλλοώς να σιωπήσουν.

      Διαγραφή
  2. Vlakies. Oi Rossoi voithoun tous Turkus stin Syria na katastrpsoun tous aoplous Kurdus. H Ameriki koita yiro adiafora. Prodose tous Kurdus stous Turkus. Molis ypirhan kati nea oti o Syriakos stratos tha empene stin Afrin, oi Turkoi hestikane kai trexane ston Putin. Oi Turkoi mono polemoun aoplus, opos stin Kypro to 1974. Opu yparxoun opla then tolmoun. Fovamai poli oti kati tetio tha kanoun kai stin Ellada. Kati ilithioi Ellines tha paradosoun tin Ellada aopli stous Turkus. Alloste to ekanan to 1974 stin Kypro, sta Imia kai vlepoume ti allo tha kanoun.
    The Greek Lion

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.