22/1/18

Γενικός Στρατιωιτικός Διοικητής των Κούρδων της Ροζάβα: Η Ρωσία πρόδωσε τους Κούρδους της Συρίας και έδωσε άδεια στην Τουρκία να εισβάλει στο Αφρίν

Ο Γενικός Στρατιωιτικός Διοικητής των Δυνάμεων Προστασίας του Λαού (YPG), Σιπάν Χέμο, μιλώντας στην εφημερίδα Şark el Awsat μεταξή άλλων είπε:
"Η Ρωσία, δίνοντας άδεια στην Τουρκία να εισβάλει στο Αφρίν, πρόδωσε τους Κούρδους".
Συνεχίζοντας ο Σιπάν Χέμο, αναφέρθηκε στις συνομιλίες των Κούρδων με την κυβέρνηση της Δαμασκού και είπε:
“Δεν έχουμε ανάγκη τη διαμεσολάβηση της Ρωσίας για να συνομιλούμε με τη Δαμασκό. Μιλάμε απ' ευθείας με την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της Δαμασκού μας υποσχέθηκε κάθε είδους βοήθεια, όμως δεν τους επέτρεψε η Ρωσία να στείλουν τη βοήθεια που μας υποσχέθηκαν".
Επίσης, αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε ο ίδιος στη Μόσχα πριν από τρεςι μέρες και είπε:
“Επισκέφθηκα τη Μόσχα και συναντήθηκα με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ της Ρωσίας και αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών. Ο Ρώσος αρχηγός ΓΕΕΘΑ μου είπε ότι "Η Τουρκία έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί την ασφάλεια των συνόρων της. Επίσης, με ενημέρωσε ότι θα αποσύρει τα ρωσικά στρατεύματα από το Αφρίν".

22 σχόλια:

  1. Το ξανθό γένος την έκανε πάλι την π@@στ@@ του. Όχι πως οι Αγγλοσαξωνες οι Γερμανοί και οι Εβραίοι είναι καλύτεροι. Αν δεν στηριχτούμε μεθοδικά στις δικές μας δυνάμεις δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να ειμαι φιλοεβραιος έχουν μεγαλύτερη μπέσα από Ρώσους και Αγγλοσάξονες.

      Διαγραφή
    2. Θα περίμενα σοβαρότερο σχόλιο από σένα. Το κάθε κράτος πορεύεται -και καλά κάνει- αναλόγως των συμφερόντων του, εκτός από την Ελλάδα, που πορεύεται αναλόγως των ξένων συμφερόντων. Δεν υπάρχουν π@@στ@@ς στην εξωτερική πολιτική. Λέγοντας "οι Εβραίοι", προφανώς εννοείς τούς Ισραηλινούς και όχι τούς απανταχού τής γης. Συμφωνώ κατά τ' άλλα, δηλ. με την τελευταία φράση.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΕΙ.

      Διαγραφή
  2. The Russians sacrificed the Kurds of Afrin for Turkey in exchange of Idlib and the promise of the Turks that they will also attack Manbij. The Russians are hoping that this will cause further deterioration in relations between Turkey and USA.
    It will be interesting to see what USA does. Will they sacrifice the Kurds for Turkey or sacrifice Turkey for the Kurds?
    The Turks are playing a Poker game of high stakes. So far they are doing well...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ορθα τα λες. Στη πολιτικη, υπερανω ολων τα εθνικα συμφεροντα της χωρας,
    δεν πρεπει να βασιζεσαι ουτε σε συμμαχους ουτε και φιλους αν υπαρχουν.Να μην ξεχναμεν οτι οι μεγαλυτερες εθνικες συμφωρες ηλθαν και συνεχιζονται να ερχονται μεχρι και σημερα απο τους συμμαχους μας.
    Ειναι λαθος κατα την γνωμην μου να κατηγορεις οποιδηποτε κρατος ακομη και την Τουρκιαν,γιατι η καθε χωρα εχει τους στοχους της και τα συμφεροντα της.
    Εμεις Ελλαδα και Κυπρος εχουμεν συμφεροντα και στοχους και με πια στρατηγικη θα τα υλοποιησουμεν? Ικανοποιοντας τους συμμαχους μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μπορούσα να σου στείλω μια καραβιά σφαίρες και αντιαρματικές ρουκέτες να φας όσους πιο πολλούς τούρκους μπορείς, ρε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι και εσύ από αυτούς που περίμεναν το ξανθό γένος και το χιλιαρμενο ; Μέχρι πότε τα πρόβατα θα ειναι μέσα στην στάνη, και θα τα φυλάνε λύκοι

      Διαγραφή
  5. Δεν ηξεραν,δεν ρωταγαν ;.
    Καμμια δεκαπενταρια φορες μας αφησαν αμανατι οι ομοθρησκοι,οχι εσας που εισαστε και μουσουλμανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑΝ ρε παιδια, αναρωτεμαι αυτος ο λαος , δεν υπαρχει πυρομαχικο που να μην εχουν δοκιμασει, απο αμερικανικα ρωσικα ευρωπαικα και τι αλλο. τι πραγμα και αυτο , να μην μπορουν να κανουν ενα κρατος

      Διαγραφή
  6. Μα δε κάνουν κ τίποτα άλλο διαχρονικά τα άτομα. Όποιος τους έχει εμπιστευθεί έχει καταστραφεί. Βλέπε μικρά Ασία 1922

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κυπρο 1974 , εχουν το κυριο βαρος οι Ρωσοι. Για δες το και Κυπρο 1974 ειπαμε. Τα χουν συμφωνησει με τους Τουρκαλαδες. Οταν το πηρε γραμμη ο Μακαριος οτι οι αδεσμευτοι φιλοι του κανανε την παπια, γυρισε και παρακαλγε τους Αμερικανους , αλλα ηυανε αργα πλεον. Παει ο ουρανοξυστης. ΑΝ υπηρχε λιγο μυαλο οχι μονο ενωση θα ειχε γινει, αλλα η Ελληνικη σημαια θα εφτανε και θα κυματιζε στην Αλεξανδρεττα, .Να το θυμαστε

      Διαγραφή
    2. μασ κατεστρεψαν οι αλητες, αλλα εχει ο καιρισ γυρισματα, αυτοι που κοβανε τα χερια τωνς μικρασιατων στο λιμανι της σμυρνης τρεχανε σαν τα ποντικια στο παρισι, μετα το μακελειο, και βλεποντας εκει πιτσιρικαδες να πετανε στρακαστρουκες σε καφετεριες και να ουρλιαζουνε οι φιλοι μας εξερχομενοι της καφετεριας μου ρθε η εικονα της σμυρνης. Φαινεται οτι τους αρεσε αυτο που εγινε στην ουρφα με τουσ τουρκαλαδςσ, αλλα τωρα πλερωνουν, θα ρθει η ωρα που θα παρακαλνε την ελλαδα αλλα για μενα διεγραφησαν ως φιλιο εθνος.

      Διαγραφή
    3. Αυτά για κάποιους που χτισανε καριέρες κ βγάλανε πολλά λεφτά με το πρόσχημα της ελληνορωσικης φιλίας, του ομοθρησκου κ ομοδοξου κ κάτι τέτοιες παρολες.

      Διαγραφή
    4. ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ Τι ξερεις βρε εσύ για την Κυπρο. Την Κυπρο την προδωσαν οι Αγγλοι και οι Αμερικανοι. Ο Κισσιντζερ ειναι αυτος που είχε σχεδιάσει την πρασινη γραμμη και είπε στους Τουρκους να εισβάλουν μεχρι εκει. Οι αγγλοσαξονες ειναι του διαβόλου η μάνα

      Διαγραφή
  7. Αν είναι δυνατόν! Το Ξανθό το Γένος που θα μας δώσει πεσκέσι την Πόλη να κάνει κάτι τέτοιο; Πού είσαι ρε Βελόπουλε να εξηγήσεις στου άσχετους Ελληνες τι εστί Πούτιν και πόσο μας αγαπάει εμάς και το Άγιο το Ορός μας και τα βότανά του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ, θα σε πιασει κανας σφαχτησ και μετα ...τι θα ψαχνεισ για κηραλοιφη και για εντριβη, και μαζι με την κηραλοιφη βλεπω και εντυπο συνδρομης στην ΠΡΑΒΔΑ , ( με ευγενη διαθεση τα λεγω αυτα 0)

      Διαγραφή
    2. ολες οι ελληνικες κυβερνησεις μετα τον καραμανλη ειναι αντιρωσικες,εσυ στη θεση τους τι θα εκανες.ακυρωση μπουργκας-αλεξανδρουπολη-ακυρωση bmp3 και αλλων εξοπλιστικων προγραμματων-εμπαργκο τα τελευταια δυο χρονια,επισκεψεις και στηριξη στο φασιστικο καθεστως της ουκρανιας,και χιλια αλλα,λοιπον και λιγα μας κανει το ξανθο γενος εγω στη θεση τους θα εκανα πολλη χειροτερα.

      Διαγραφή
  8. Υπαρχει ενας εμφανης παραλογισμος στα σχολια ανω.Ενας αχταρμας ανευ νοηματος..ειρμου..και αναλυσης.Κατι σαν χαβρα εβραιων.Πατε το πραγμα απο συναισθημα...εως αποθημενα..απο πσραπονο εως μπηχτες...απο λογικη μια στιγμη...στο πσραλογο την αλλη στιγμη...ενα χσοτικο μιγμα.Γιατι το κανετε αυτο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαριές. Δεν μπορει αυτος ο παπάρας να μιλα εκ μερους όλων των Κουρδων. Οι Κουρδοι ειναι διχασμένοι. Αυτος εκπροσωπεί μικρό μερος το οποίο ξαφνικα εγινε φιλοαμερικανος επειδή τους έταξαν ταχα κρατος, έλεγχο των πετρελαιοπηγών και τους εδωσαν χρήματα. Αυτόν οι υπόλοιποι Κουρδοι τον θεωρούν προδότη, διότι δέν εισάκουσε την γνώμη των υπολοίπων η οποία είναι αντιθετη. Η Ρωσία είχε πολλές φορές τους προειδοποιήσει τους Κούρδους να μην υποταχθούν στα αμερικανικα συμφέρωντα διότι δέν θα αφήσει να περάσει. Τώρα κατηγορούν την Ρωσία. Άς πρόσεχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα μπορουσε καποιος να απαντησει πως ολα τα δεινα του εθνουςμας προερχονται απο φιλους και συμμαχους.Οσο ηταν ο τσαρικη η Ρωσια βοηθουσε επι εποχης σοβιετ δεν συζηταμε το κακο αλλα τα ηθελε κι ο κωλος μας οταν πηγαμε στον πολεμο της κριμμαιας εναντιον τους οσο τια τους κουρδους οι εχθροι του εχθρου μου συμμαχοι μου για να μην επεκταθω στα ανδραγαθηματα τους κατα του ελληνισμου ως κατ εξοχην οργανα του σουλτανου.Και για οσους τρεφουν τρελη συμπαθεια στους εβραιο αγγλο σαξωνε;το χρεος κραταει απο το βυζαντιο καιρος να ξοφλησουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε τί πάθατε...(όχι οι Κούρδοι,οι γράφοντας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.