15/12/17

IK: «Θα κάψουμε τις ΗΠΑ στις φλόγες του πολέμου»

Απειλές για επιθέσεις εναντίον αμερικανικού εδάφους από την τρομοκρατική οργάνωση
Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό κράτος απείλησε να εξαπολύσει νέες επιθέσεις εναντίον του αμερικανικού εδάφους σε αντίποινα για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, όπως αναφέρθηκε την Πέμπτη σε έναν από τους ιστότοπους της τρομοκρατικής οργάνωσηςΣε μήνυμα που ανήρτησε σε έναν από τους λογαριασμούς της στην εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων Telegram, το οποίο είχε τίτλο «Περιμένετέ μας» και «IK στο Μανχάταν», η τζιχαντιστική οργάνωση αναφέρει ότι θα εξαπολύσει επιθέσεις και δείχνει εικόνες από την Τάιμς Σκουέρ στη Νέα Υόρκη καθώς και μια ζώνη με εκρηκτικά και έναν πυροκροτητή. 
«Θα εξαπολύσουμε περισσότερες επιθέσεις στη χώρα σας μέχρι την τελική ώρα και θα σας κάψουμε με τις φλόγες του πολέμου που ξεκινήσατε στο Ιράκ, την Υεμένη, τη Λιβύη, τη Συρία και το Αφγανιστάν. Περιμένετε», τόνιζε το μήνυμα. 

«Η αναγνώριση του από το σκυλί σας τον Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ θα μας ωθήσει να αναγνωρίσουμε τα εκρηκτικά ως πρωτεύουσα της δικής σας χώρας», πρόσθετε.
ΒΗΜΑ

1 σχόλιο:

  1. «…θα, θα, θα, θα, θα…» Κλασικές κενές απειλές χωρίς αντίκρισμα από πιθηκομούρηδες με σαγιονάρες. «…σκυλί που γαβγίζει, δεν δαγκώνει…» έλεγαν οι παλιοί. Το επίπεδο ασφάλειας και πρόληψης (και οι κανόνες εμπλοκής) στις ΗΠΑ έχουν αλλάξει πολύ από την πριν 9/11 εποχή και το καλύτερο που μπορεί να πετύχουν τέτοιου είδους μαμελούκοι, είναι να συναντήσουν πρόωρα τις 72 παρθένες και τα άφθονα πιλάφια ως αποτέλεσμα σύγκρουσης του κρανίου τους με ταχέως κινούμενα 5.56x45mm.

    Η βραχύβια παρουσία τους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής δεν ήταν αποτέλεσμα ικανότητάς τους, αλλά συμφερόντων που οι ίδιοι εξυπηρέτησαν (πολλές φορές εν αγνοία τους). Όποτε οι μαμελούκοι με τις σαγιονάρες αντιμετώπισαν σοβαρούς και έμπειρους στρατούς, δεν επέζησαν για να το εξιστορήσουν. Τα «κατορθώματά» τους επιτεύχθηκαν μόνο έναντι αμάχων, γερόντων και πολιτοφυλάκων υπό διάλυση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.