8/11/17

Τι έψαχνε ο Jared Kushner στη Σαουδική Αραβία;

Qu’est venu chercher Jared Kushner en Arabie Saoudite ?
Ένας από τους καλύτερους αναλυτές και από τους καλύτερα πληροφορημένους ανθρώπους για τη κατάσταση στη Μέση Ανατολή μόλις έριξε μια βόμβα. 
Ο Anis al-Naqqash πράγματι δήλωσε απόψε στο κανάλι Al Mayadeen ότι ο Jared Kushner ζήτησε από τον Μοχάμεντ Μπεν Σαλμάν (MBS), κατά την τελευταία επίσκεψή του στο Ριάντ, να τηρήσει τις υποσχέσεις του για τα δισ δολάρια που υποσχέθηκε στον πεθερό του Τραμπ.

Όταν ο MBS άρχισε να παραπονιέται ότι οι χρόνοι είναι σκληροί και ότι τα έσοδα από το πετρέλαιο δεν φτάνουν πλέον, προσθέτει ο Anis al-Naqqash, ο Ταλμουδιστής Kushner του έδειξε έναν κατάλογο των περιουσίων στο εξωτερικό των μελών της βασιλικής οικογένειας.
Ο Kushner πρόσθεσε ακόμη ότι αρκεί να απαλλοτριωθούν αυτοί οι πρίγκιπες με το πρόσχημα της διαφθοράς για να συγκεντρωθούν 2 ή 3 τρισεκατομμύρια δολάρια. Θα ήθελα να επισημάνω ότι το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ υπερέβη τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια και η χώρα αυτή ζει χάρη στο τυπογραφείο τραπεζογραμματίων της. Αυτό εξηγεί επίσης την βιασύνη του Τραμπ να δηλώσει την αλληλεγγύη του με τις αποφάσεις του MBS.
Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον Anis al-Naqqash εάν ήταν πληροφορία ή απλή υπόθεση, ο Anis al-Naqqash απάντησε ότι ήταν πληροφορία. Ο τύπος είναι τελείως αξιόπιστος.
Στο ίδιο πνεύμα, ο Σαουδάραβας tweeterman αποκάλυψε στα tweets του ότι ένα μυστηριώδες γιοτ απόπλευσε ανώνυμα στο λιμάνι της Τζέντα. Στη θαλαμηγό αυτή φορτώθηκαν βαλίτσες που περιείχαν ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε χαρτονομίσματα υπό υψηλή προστασία. Αυτή η επιχείρηση έλαβε χώρα ακριβώς όταν ο Jared βρισκόταν στο Ριάντ.
Αυτά τα τεράστια μετρητά σίγουρα δεν κατατέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό που το FBI και το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών θα έβρισκαν. 
Σχετικά με το θέμα, φαίνεται ότι υπάρχει ένα πραγματικό φρούριο Knox βαθιά θαμμένο κάτω από το κτίριο της Knesset που διαχειρίζεται από τους Rothschilds. Οι κακές γλώσσες προσθέτουν ότι όλο το ξεπλυμένο μαύρο χρήμα ή όχι, αλλά που αντλείται απ’ αλλού, βρίσκει το δρόμο του προς αυτά τα υπόγεια. 
Προφανώς οι ισραηλινές πυρηνικές βόμβες χρησιμεύουν επίσης για την προστασία αυτού του υπέροχου χρήματος, προσθέτουν οι κακές γλώσσες.

Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά
Διαβάστε περισσότερα στο reseauinternational.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.