21/11/17

Ο Ερντογάν θα την πατήσει όπως ο Αλ Καπόνε - Ο Δικαστής Μπέρμαν του στέλνει προσωπικό μήνυμα

Η δικαστική διαδικασία εις βάρος των Ρεζά Ζαράμπ και Χακάν Αττίλα στις ΗΠΑ προκαλεί νευρικότητα στα ανώτατα κλιμάκια του τουρκικού κράτους.
Οι ειδήσεις που φτάνουν από την Αμερική - όσες φτάνουν - είναι ιδιαίτερα αρνητικές και προοιωνίζονται εξελίξεις που δικαιολογημένα έχουν εμβάλει σε μεγάλη ανησυχία τον ίδιο τον Πρόεδρο Ερντογάν.
Η τελευταία είδηση που έρχεται από την έσχατη συνεδρίαση του ποινικού δικαστηρίου στις ΗΠΑ αναμένεται να παγώσει κυριολεκτικά τους εμπλεκομένους και την τουρκική κυβέρνηση.
Πριν λίγο, ο Δικαστής Μπέρμαν που χειρίζεται την εν λόγω υπόθεση, κατόπιν ερωτήσεων που του υποβλήθηκαν, σχετικά με την πορεία της, δήλωσε επί λέξει τα εξής: "Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση αυτή στα τουρκικά ΜΜΕ. Η τουρκική κυβέρνηση επίσης μιλάει πολύ γι' αυτήν, το οποίο είναι καλό, διότι υπάρχει η ελευθερία του λόγου. Εάν η τουρκική κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει, πρέπει να στείλουν αποδεικτικά στοιχεία και μάρτυρες για να συνδράμει την υπεράσπιση του Μεχμέτ Χακάν Αττίλα.".
Δήλωση όλο νόημα προς του πραγματικούς αποδέκτες, δεδομένου ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Ρεζά Ζαρράμπ, ενισχύοντας έτσι τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για συμφωνία του τελευταίου με τις εισαγγελικές αρχές των ΗΠΑ για αποκαλύψεις που θα αγγίζουν τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο...

1 σχόλιο:

  1. https://stockholmcf.org/erdogan-daily-nato-plans-to-attack-turkey-in-2018/

    Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να επιτεθεί στην Τουρκία το 2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.