13/10/17

Ένας εθελοντής ΑμεΑ πήγε καλεσμένος για να μιλήσει στην ΑΣΟΕΕ, αλλά τον έδιωξαν με τις σφαλιάρες

Εχθές "άρπαξα’’ τις γενέθλιες σφαλιάρες μου εντός του κτιρίου της ΑΣΟΕΕ ενώ βγήκα ‘’σηκωτός’’ από καμιά 20αριά άτομα. Φυσικά όταν βρίσκεσαι σε αναπνευστική ανεπάρκεια με 80% αναπηρία και μετά βίας κρατιέσαι στα πόδια σου, το λες και αίσιο τέλος. Κάποιοι άλλοι φοιτητές φύγαν με ματωμένες μύτες. 
Το έγκλημα μου; Απαξίωσα ένα ‘’αγωνιστικό’’ φυλλάδιο»,
λέει ο εθελοντής που θέλησε να ανεβάσει στο ίντερνετ την περιπέτειά του... 
Ακολουθεί η αφήγησή του: 
  Είμαι 2 μέρες άυπνος όπως συμβαίνει συχνά τα τελευταία 5 χρόνια, καθώς είμαι επιφορτισμένος με τη διοίκηση δύο οργανισμών σχετικά με την ενδυνάμωση των χρόνια πάσχοντων και Ατόμων με αναπηρία. Άυπνος όχι για να κερδίσω υπερωρίες, καθώς ‘’εργάζομαι’’ εθελοντικά. Άυπνος επειδή βιώνω καθημερινά τις τρομερές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ και συνειδητά έχω πάρει την απόφαση να μην μένω σε άκαρπες καταγγελίες, αλλά να μπω στην δράση. 
Γνωρίζω ότι χωρίς θυσίες δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως, ότι είναι προσωπική μου ευθύνη, δική μου απόφαση και δεν επιβάλλω την συμμετοχή του συνόλου, παρότι είναι ένας δίκαιος αγώνας για τα αυτονόητα. Φυσικά και το τίμημα είναι να διακόψω σπουδές, να διαλύσω προσωπική ζωή και να επιβαρύνω την υγεία μου. Δεν με παίρνει χρονικά να τα περιμένω από το κράτος. Απειλούμαι  εγώ, ο αδερφός μου και ο κάθε συνασθενής μου. 

Για τη συνέχεια LIFO





2 σχόλια:

  1. Εδώ να μας πουν δεν βλέπω διαμαρτυρίες από τους αριστερούς του ιστότοπου που κόπτονται δήθεν για τους λαθρομετανάστες και για τις επιθέσεις εναντίον τους που εν τέλει είναι από συμπατριώτες τους. Που είναι η ευαίσθητη αριστερά αυτός ο φασισμός όμως ο κομμουνισμός δηλαδή είναι καλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα και εσυ βρε ευλογημενε μπηκες στην φωλια του λυκου να μιλησεις για θεμα εκτος 'επαναστατικου' αγωνα ;.
    Με ολον τον σεβασμο μου θυμιζεις αυτον που πηγε προχτες στο γηπεδο Καραισκακης φορωντας μπλουζα του ΠΑΟ.
    Δεν ηξερες,δεν ρωταγες ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.