18/9/17

Άσαντ: οι χριστιανοί είναι η αρχή της ύπαρξης της πατρίδας, χωρίς αυτούς δεν υπάρχει η Συρία στη διαφορετικότητά της. Οι χριστιανοί δεν είναι αποδημητικά πουλιά ούτε φιλοξενούμενοι….

O πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ δέχθηκε σήμερα τους συμμετέχοντες στη Γ. Συνάντηση της συρορθόδοξης νεολαίας στη Συρία 2017 παρουσία του Iγνάτιου Ευφραίμ II, Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής της Συρορθόδοξης Εκκλησίας και πολυάριθμων πατριαρχών κι επισκόπων, κληρικών.
Ο πρόεδρος al-Assad στην τοποθέτησή του τόνισε ότι τέτοιες συναντήσεις απευθύνουν ένα μήνυμα φανερό τόσο στο εσωτερικό όσα και στο εξωτερικό λέγοντας ότι πιστοποιούν ότι οι χριστιανοί δεν είναι ούτε φιλοξενούμενοι ούτε αποδημητικά πουλιά αλλά είναι η αρχή της ύπαρξης της πατρίδας. « Χωρίς τους χριστιανούς δεν υπάρχει η Συρία στην διαφορετικότητά της », είπε.''Και την ίδια στιγμή οι χριστιανοί χωρίς τη Συρία δεν έχουν ούτε πατρίδα ούτε γερή ύπαρξη'' πρόσθεσε.

Ενώ κατήγγειλε : « η αποτυχία των προσπαθειών να ασκήσουν πιέσεις στους χριστιανούς εξώθησε τους εχθρούς μας να τους στοχοποιήσουν προσβλέποντας στο ισλάμ κι αυτό μέσω του εξτρεμισμού με σκοπό να δώσουν γέννηση σε μια εξτρεμιστική ιδεολογία που δεν συνυπάρχει με τον άλλον που δεν έχει τις ίδιες ιδέες».
sana 17.9.17

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.