21/8/17

Χθες ήταν η ημέρα Ανεξαρτησίας της Εσθονίας

Πριν από 26 χρόνια η Εσθονία ήταν μια σοβιετική δημοκρατία, με νόμισμα το ρούβλι και κατά κεφαλήν ΑΕΠ λιγότερο από το 1/3 της Ελλάδας, η οποία ήταν τότε ήδη 10 χρόνια μέλος της ΕΟΚ, με ΚΑΠ, ΜΟΠ, Πακέτα Ντελόρ, κλπ. 
Σήμερα έχει νόμισμα το ευρώ, κατά κεφαλήν ΑΕΠ ίδιο με της Ελλάδας, σχεδόν μηδενικό χρέος, μικρό και ευέλικτο κράτος, δανείζει την Ελλάδα στο πλαίσιο των προγραμμάτων διάσωσης και βρίσκεται στην κορυφή της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ευρώπη.
Αλλά, τι να το κάνεις, προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι κομμουνιστές έκαναν εγκλήματα.

11 σχόλια:

  1. Η Εσθονία σήμερα είναι μια «δημοκρατία» με νόμισμα το ευρώ με ΚΑΠ, ΕΟΚ,ΜΟΠ ,πακέτα Ντελόρ. Μόνο που τα δυο τελευταία είναι της εποχής που ήταν ο Ντελορ 'όπως είναι σήμερα ο Γιούγκερ.
    Εκείνο που δεν διάβασα σε αυτό το λιβανιστήρι είναι.
    1) Η Εσθονία σήμερα είναι «κράτος» άμεσα εξαρτημένο από την Γερμανία.
    2)Πάνω από το 50% των νέων έχει φύγει από τη Εσθονία γιατί η ανεργία ζει και βασιλεύει.
    3)Οι κομμουνιστές έκαναν ότι έκαναν.Οι φασίστες και οι ακροδεξιοί σκοτώνουν ένα σκοτωμένο φίδι τον κομμουνισμό όχι επειδή δεν κατάλαβαν ότι είναι νεκρό. Το γνωρίζουν πολύ καλά. Έλα όμως που δεν περνά στον κόσμο η προπαγάνδα του φασισμού και της ακροδεξιάς.Πρέπει να ετεροπροσδιορισθούν οι κάθε λογής θαυμαστές του Χίτλερ του Μουσολίνι κλπ. Ο καλύτερος τρόπος για αυτό είναι ως ακροδεξιός- αντικομμουνιστής να τα βάζεις με τον κομμουνισμό που είναι πλέον νεκρός.
    Γιατί κανένας προπαγανδιστής της ακροδεξιάς δεν μιλά για τι βιοτικό επίπεδο της Εσθονίας:
    Γιατί κανένας προπαγανδιστής δεν μιλά για τα ποσοστά των ακροδεξιών στην Εσθονία:
    Γιατί πολύ απλά η Εσθονία είναισήμερα παράδειγμα προς αποφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τί είναι σήμερα έχει τεράστια σχέση με το κομμουνιστικό καθεστώς που βίωσαν οι πολίτες της.

      Διαγραφή
  2. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΕΙΚΑ.ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜ. Κ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.ΜΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ADPIK.ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΟΡΤΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ 100 ΔΙΣ Η ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ 84 ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 15.ΕΣΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Την έκθεση Πορτερ με ένα απλο google όποιος θέλει την διαβάζει...
      Αν υποστηρίζεις ότι η "απάντηση" στην έκθεση Porter ήταν ο Ανδρέας λυπάμαι...

      Διαγραφή
    2. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΡΤΕΡ.ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  4. " η ανεργία ζει και βασιλεύει." !!! Χρήστο 7% η ανεργία στην Εσθονία....
    9,5 % χρέος, 17853 ευρώ κατα κεφαλήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν λάβεις υπόψη ότι οι άνεργοι συνήθως μεταναστεύουν
      Αν λάβεις υπόψη ότι πολλοί μα πάρα πολλοί νέοι Εσθονοί έχουν μεταναστεύσει από τον «ελεύθερο και δημοκρατικό »παράδεισο
      τότε ίσως η ανεργία να είναι μόλις το 7% στην Εσθονία, γιατί πολύ απλά οι άνεργοι μετανάστευσαν γιατί δεν έχουν καμιά ελπίδα να βρουν δουλιά
      Αν λάβεις υπόψη ότι το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Εσθονίας ήταν και είναι πολύ πιο χαμηλό από αυτό της Ελλάδας τότε θα αντιληφθείς ότι τα 17853 ευρώ χρέος των «καλοζωισμένων » Εσθονών είναι ασυγκρίτως πιο αβάστακτο από το αντίστοιχο των Ελλήνων.
      Αυτά τα κατάμαυρα χάλια της Εσθονίας η εθνική κυβέρνηση για να τα ξεπεράσει προβάλλει θεάματα (χωρίς άρτο βέβαια) στον λαό της με τα αντικομμουνιστικά συνέδρια.
      Τα νεκρά φίδια όσο και να τα «σκοτώσεις» ψωμί στον κόσμο δεν θα μπορείς να δώσεις.

      Διαγραφή
    2. Το 17853 είναι κατα κεφαλήν είσόδημα, το χρέος είναι 9,5% του ΑΕΠ Χρήστο.

      Διαγραφή
  5. Μπορείς να παραβλέψεις αυτό χωρίς να ξεχάσεις όλα τα άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύξεροι νεοέλληνες δεν σκέφτεστε ότι σκέφτεστε με παρωπίδες. Τις παρωπίδες τις παίρνετε δεδομένες και ούτε τις αγγίζετε καθόλου, οι ιδέες μέσα από τις παρωπίδες σάς νοιάζουν μόνο. Αν ήσασταν στην Αμερική και πηγαίνατε από την μία Πολιτεία στην άλλη για δουλιά θα το λέγατε και το λέτε "παράδεισο". Τώρα που έχετε να πάτε από την Ελλάδα (πολιτεία) στην πολιτεία τής Γερμανίας ή από την πολιτεία τής Εσθονίας στην πολιτεία τής Γερμανίας το λέτε μετανάστευση! Γιατί; Γιατί είστε εναντίον τής Ένωσης, και πολύ περισσότερο εναντίον τής Ομοοσπονδίας, αν ποτέ! Και όλα αυτά γιατί; Γιατί 27 μέλη κράτη έχουν 27 γλώσσες, 27 ιστορίες, και 27 ιδιαιτερότητες ενώ κάθε ένας από αυτούς τούς λαούς πιστέυει ότι έχει την πιό ένδοξη, λαμπρή και ηρωϊκή καταγωγή από τούς άλλους. Και αντί να δείτε ότι είστε ουσιαστικά μιά χώρα (EU) μπήκατε στην ένωση για να βρίζετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Αποτέσμα πιό θα είναι; Χααα, (1)από την μία να μην αποχωρείτε ποτέ, και επίσης να μην ενώνεστε ποτέ, με αποτέλεσμα να βγάζετε Τσίπρες, που αφού κάθησαν και τα μίλησαν με τούς άλλους 26, θα "λειαίνουν" την αντίσταση σας από τα μέσα και θα φτάσετε να χάσετε ακόμα και την σημαία σας από τα "μέσα" και (2)να εκμεταλλεύονται οι ισλαμιστές τον διχασμό σας και μιά μέρα να ξυνπήστε φορώντας μπούργκα χωρίς να το έχετε καταλάβει πώς! Πώς λέγεται όλο αυτό το συνοθύλευμα; Ανεγκεφαλιά! Ούτε καν ύπνος, απλά ανεγκεφαλιά! Δεν είναι μετανάστευση το τής Εσθονίας και έχει δίκιο ο αρθρογράφος! Γιατί; Γιατί απλά εμείς οι νεοέλληνες δεν πιάνουμε τα νούμερα τής Εσθονίας ούτε με την κατά κόρον μετανάστευση γιατρών και άλλων σε άλλες πολιτείες, ανεγκέφαλοι σχολιαστές! Όπως και να τα μαγειρέψτε τα νούμερα τής Ελλάδας δεν πιάνουν τα νούμερα τής Εσθονίας αυτοψεύτες μπλαμπλάδες! Μαγειρέψτε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.