29/6/17

Εγκαινιάζει συνεργασία με τον διεθνούς φήμης σεφ Αρ. Τσανακλίδη το YK στη Σπάρτη!

Μια νέα εποχή ξεκινά για το γνωστό εστιατόριο ΥΚ στη Σπάρτη. Τη συνεργασία του με το διεθνούς φήμης σεφ Άρη Τσανακλίδη εγκαινιάζουν το Yaya’s Kitchen (YK) και ο Πέτρος Ηλιόπουλος στη Σπάρτη.
Σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί απόψε Πέμπτη και ώρα 8:30΄ μμ στο ΥΚ (Κ. Παλαιολόγου 69), θα παρουσιαστεί το νέο μενού, το οποίο εμπνέεται από την παραδοσιακή, τραβηχτή πίτα της Μάνης και δημιουργεί πεντανόστιμα πιάτα στην κουζίνα του YK!

Σε πείσμα των καιρών και παρά τη συνεχιζόμενη κρίση, ο Λάκωνας ομογενής επιχειρηματίας, κ. Πέτρος Ηλιόπουλος, συνεχίζει να τολμά και να ονειρεύεται με κινήσεις που ξεχωρίζουν και υπερβαίνουν το τοπικό κατεστημένο. Το YK έφερε το κάτι φρέσκο και  διαφορετικό στην πόλη της Σπάρτης και τώρα ανοίγει τα «πανιά» του για πρωτοποριακές κινήσεις και γευστικές προτάσεις που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά. Όμως το όραμα του Πέτρου Ηλιόπουλου δεν σταματά εδώ, καθώς το μεγάλο του  «στοίχημα» αποτελεί η ολοκλήρωση της κορυφαίας τουριστικής  μονάδας που ετοιμάζει στην Ποταμιά!
13062369 1527480707561216 2889541247162750504 n
iliopoulos
Ο κ. Πίτερ Ηλιόπουλος
http://www.lakonikos.gr/plus/item/128924-egkainiazei-synergasia-me-ton-diethnoys-fimis-sef-ar-tsanaklidi-to-yk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.