20/6/17

Κυβέρνηση: Καμία βάση αλήθειας στα περί κατάργησης ΚΔ

Γιώτα Αποστολίδου
Δεν υπάρχει καμία βάση αλήθειας στις πληροφορίες και δεν τίθεται καμία προσέγγιση για κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και δεν έχει τεθεί αυτό το θέμα από κανέναν από τους συνομιλητές μας δήλωσε κατηγορηματικά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Στο πλαίσιο της λύσης του Κυπριακού, είπε, θα υπάρχει ξεκάθαρα μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία, όπως εξήγησε, δεν θα καταγράφεται απλώς στην πρώτη σελίδα μιας ενδεχόμενης λύσης, αλλά θα προκύπτει ξεκάθαρα μέσα από πρόνοιες της λύσης σχεδόν σε όλα τα κεφάλαια.

Εντείνεται το παρασκήνιο προετοιμασίας για το Κρανς Μοντάνα
Το λανθασμένο του συγκεκριμένου ισχυρισμού προκύπτει υποστήριξε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και από την αναφορά σε πρόταση του κ. Έιντε, καθώς δεν έχει δοθεί οποιοσδήποτε ρόλος στα Ηνωμένα Έθνη για να προχωρήσουν στην ετοιμασία πρότασης, η οποία θα περιέχει, μάλιστα, αναφορά σε κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι μόνο το 2004, και με δικής μας γραπτή συγκατάθεση, τα Ηνωμένα Έθνη είχαν έναν διαφορετικά ρόλο για να μπορούν να υποβάλουν προτάσεις.
Επίσης, για να μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρξει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, που να αλλάζει τους όρους εντολής του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.
Σημερινή

1 σχόλιο:

  1. "Μετεξέλιξη" εἶναι ὅρος ταινιῶν ἐπιστημιονικῆς (ψευδοῦς) φαντασίας. Fiction. Δέν ὑπάρχει πράγματι οὔτε στήν φύση.
    Οὔτε νοεῖται "μεταξέλιξη" π.χ. τῆς δημοκρατίας σέ ....τυραννία, ἤ σέ ... "ἄλλη δημοκρατία"! Μόνο ἐξέλιξή της, σέ καλλίτερη ἤ σέ χειρότερη δημοκρατία.
    Γιατί δένκάνουν τήύπρο καλλίτερη δημορκατία, ξεκινώντας ἀπό τήν ἀποπομπή καί ξένων στρατευμάτων καί τῶν κατακτητῶν ἐποίκων μέ τά παιδιά τους;
    Κράτος δέ, οὔτε ἐλίσσεται, οὔτε ἐξελίσσεται, οὔτε ....μετεξελίσσεται! Ἁπλῶς ὑπάρχει. Ἤ δέν ὑπάρχει πλέον.
    Καί τότε, στήν θέση του, μπαίνει κάτι ἄλλο... Ἄλλο κράτος. Μέ ἄλλους κυριάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.