21/6/17

Οι τεμπέληδες της "εύφορης" μεταπολίτευσης

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη λέει η ντουντούκα. Σύμφωνοι. Αλλά ποιανού εργάτη. Στην Ελλάδα έχουμε δύο λογιών. Αυτούς που δουλεύουν σε ιδιώτες και πληρώνονται κατά περίπτωση... και κατά εποχή. Και εκείνους που δουλεύουν στο άχρηστο και μονίμως ζημιογόνο κράτος "επιχειρηματία" αλλά πληρώνονται κανονικά γιατί ο λαός υποχρεώθηκε να καλύπτει ζημιές και παράνομες κρατικές ενισχύσεις που ξεπερνούν τα 15 δισ. ευρώ!!! Ο οποιοσδήποτε αντίλογος ανατροπής αυτής της άθλιας ψευτοσοβιετικής ελληνικής πραγματικότητας θα είναι ατυχής. Ας μην επιχειρηθεί. Και καλό είναι αυτός που θα το επιχειρήσει (να  μην είναι πολιτικός) και να είναι σε θέση να απαντήσει για το αίσχος που καμουφλάρουν 45 χρόνια όλα τα "γιουρούσια" της μεταπολίτευσης που προσποιούνται τις κυβερνήσεις.  Όλοι τους από το 1974 μέχρι και το 2017. Όλοι εκείνοι που δεν σεβάστηκαν και δεν σέβονται τον ιθαγενή φορολογούμενο μιλώντας ειλικρινώς για τον μεγαλοαπατεώνα κράτος "επιχειρηματία" στο οποίο "στρατοπεδεύει" ο κομματικός στρατός κατοχής των εργατοπατέρων με τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς να τους υποκλίνονται.  

Για τη συνέχεια Capital

3 σχόλια:

  1. Οπότε αφού το κράτος δεν είναι καλός επιχειρηματίας ας δώσουμε την διαχείριση της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες. Σε πολυεθνικές χωρίς ίχνος εθνικής συνείδησης που απλά θέλουν να ξεζουμίζουν τους ιθαγενείς μέχρι να αποχωρήσουν αφήνοντας πίσω στάχτη. Αυτό έκανε η Hochtif στo aia , η Siemens κα . Το μόνο που δεν είναι σαφές, πώς ένα κράτος ανίκανο να κάνει τον επιχειρηματία μπορεί να κάνει τον ελεγκτή ? Εάν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα δύο κακά θα προτιμούσα τα μαύρα λεφτά του τεμπέλη κρατικοδίαιτου να μένουν στην Ελλάδα και όχι να τα πηγαίνει η πολυεθνική στην Ελβετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. We have already given everything we have as a country for the next 99 years. I am just speechless you are okay for your taxes (I assume you pay taxes in Greece) to pay for people that refuse to work when there are millions who look desperately for work.

      Διαγραφή
    2. Nazalost Gospodin Katakouzinos ne znam engleksi da bi odgovarao ali znam srpski. Nista nisam napisao za poreze , stvarno ne znam ako mozete procitati na Grckom , to sto kazem radi o modelu ekonomije i kako taj model bi bio funkcionalni u nasem zemlju . Danas malo broj drzavnih radnika ne radi , samo ne verujem da vi koristite ovaj primer za interese kapitalisticke kriminala .

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.