24/5/17

Γερμανία και ΝΑΤΟ Προετοιμάζονται για Φασιστική Καταπίεση στην Ευρώπη;

Oι ΄Ελληνες εισακούουν Βαρουφάκη, επιλέγουν στραγγαλισμό.
Peter Koening, Comité Valmy, France
[Με αυτό το ακραία προκλητικό ερώτημα τιτλοφορεί ο Πήτερ Κένινγκ (οικονομολόγος, πρώην της Παγκόσμιας Τράπεζας, συγγραφέας, δημοσιολόγος) έναν απολογισμό απειλητικών διεθνών εξελίξεων, το μισό του οποίου αφιερώνεται στο κυνήγι  ρωσικών μαγισσών και προέδρου Τραμπ στην Ουάσιγκτων και τις επικίνδυνες για την ειρήνη πιθανές επιπτώσεις του. Το επίμαχο ερώτημα του τίτλου αφορά στο δεύτερο μέρος του μακροσκελούς άρθρου, αναφέρεται σε ευρωπαϊκές εξελίξεις, εξ ίσου απειλητικές, που μας εγγίζουν αμεσότερα και γράφει τα ακόλουθα:]
Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
Στην Ευρωπαϊκή ΄Ηπειρο, κρυφά από τα’ αυτιά και τα μάτια του κοινού, μυστικός πόλεμος εναντίον των Ευρωπαίων πολιτών σχεδιάζεται από την γερμανική στρατιωτική διοίκηση Bundeswer, το ΝΑΤΟ και άλλες ευρωπαϊκές ένοπλες δυνάμεις. Ετοιμάζονται για την κατάπνιξη πιθανών κοινωνικών αναστατώσεων, εν ανάγκη σκοτώνοντας και δικούς τους πολίτες. Και επικεφαλής είναι, ποιος άλλος; 
Η εμπνευσμένη από το ΝΑΤΟ Γερμανία, πρώτη μεταξύ των ευρωπαϊκών ανδρεικέλων, θέση για την οποία συναγωνίζεται τώρα η Γαλλία με τον Μακρόν –και ίσως κερδίζει.
Όπως αποκάλυψε η Susan Bonath, ανεξάρτητη δημοσιογράφος ερευνήτρια, συνεργάτρια στην έκδοση Die Junge Welt ( O Kόσμος των Νέων), κάτι το αποτρόπαιο βυσσοδομείτε σε μια μικρή βόρειο-ανατολική πόλη του ομοσπονδιακού γερμανικού κρατιδίου της Σαξονίας-΄Ανχαλτ. Σε  ένα από τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά στρατόπεδα εκπαιδεύσεως, μια ολόκληρη πόλη-φάντασμα χτίζεται, με δαπάνη αρκετών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι περισσότεροι από τους Γερμανούς (ή Ευρωπαίους) φορολογουμένους δεν έχουν ακούσει ποτέ τίποτα γι’ αυτό. Μέχρι το 2018  οι εγκαταστάσεις  θα είναι έτοιμες για την εκπαίδευση στρατευμάτων που θα σταλούν να χτυπήσουν Ευρωπαίους πολίτες, σε ευρωπαϊκές πόλεις , εάν τυχόν αποτολμήσουν να  κατέβουν στα οδοφράγματα  για τις  αδικοπραγίες των ηγετών τους και των Ολιγαρχών.
Το σχέδιο είναι καινούργιο μόνο στην Ευρώπη. Στις ΗΠΑ, από χρόνια έχτιζαν κρυφούς στρατώνες, γύρω από «ευάλωτα» αστικά συγκροτήματα – στη Νέα Υόρκη, στο Ντιτρόιτ, στο Σικάγο και σε πολλά άλλα – με δυνάμεις έτοιμες να χτυπήσουν σε περίπτωση έκρηξης μαζικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας.  Στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου είχαν τεθεί σε κατάσταση υψηλής επιφυλακής. Στην πραγματικότητα εντατικές μετακινήσεις στρατευμάτων είχαν παρατηρηθεί από αεροπλάνα.
Με την εκλογή στη Γαλλία του Μακρόν ως Προέδρου – ή μάλλον του δακτύλου του Ρότσιλντ- για την προστασία της ολιγαρχίας του χρήματος, και ασπίδα του αχαλίνωτου καπιταλισμού απέναντι  σε κοινωνικές ταραχές, η Ευρώπη βαδίζει γοργά προς τη φασιστική καταστολή και τη φασιστική οικονομία, διπλή κατάρα για τους πλουσίους αλλά και διπλό φράχτη στην δίψα των λαών για ελευθερία και ανθρώπινη διαβίωση.
Στην επινίκια ομιλία του ο Μακρόν έθεσε ως προτεραιότητα να τεθεί η Γαλλία στη πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της τρομοκρατίας. Αυτό σημαίνει και υποστήριξη στη μέθοδο των επιθέσεων με «ψευδή σημαία», όπου σκοτώνεις μερικούς συμπολίτες σου ή αστυνομικούς για να δικαιολογήσεις περισσότερα μέτρα περιορισμού των πολιτικών ελευθεριών. Η Γαλλία υπό τον Ολάντ, υπερ-μαριονέτα της Ουάσιγκτον, έχει το αδιαμφισβήτητο ρεκόρ για επιθέσεις με «πλαστή σημαία». Η Γαλλία μπορεί να αναδειχτεί στην πρώτη χώρα της Ευρώπης με μόνιμο καθεστώς εκτάκτου ανάγκης –συγγενές προς τον στρατιωτικό νόμο- στο σύνταγμά της. Εκεί που ο Ολάντ δεν τα κατάφερε, ο Μακρόν μπορεί να το κατορθώσει. ΄Ένα τέτοιο πρότυπο πιθανότατα υα αντιγραφεί σε ολόκληρη την υπόδουλη Ευρώπη. Το στρατόπεδο εκπαιδεύσεως στη βόρειο Γερμανία, με υποστήριξη της Μαντάμ Μέρκελ, για την καταπίεση και εξόντωση των διαμαρτυρόμενων Ευρωπαίων, βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη Μακιαβελική φιλοσοφία του Μακρόν.
Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα είναι η επιτομή της δολοφονίας ενός έθνους με χρηματοπιστωτικά εργαλεία. Οι ΄Ελληνες το επιτρέπουν για λόγους πέραν κάθε λογικής. ΄Ισως από φόβο των συνεπειών της ανυπακοής και της επιλογής της μόνης διεξόδου, ότι δηλαδή η έξοδος από την Ε Ε θα είναι χειρότερη από τον οικονομικό στραγγαλισμό;         
Αυτά είναι προφανώς τα επιχειρήματα που επικαλείται, αλλά δεν αποδεικνύει, ο πρώην υπουργός των Οικονομικών  Βαρουφάκης, που καίγεται να παραμένει στους προβολείς της επικαιρότητας, επηρεάζοντας κόσμο με τους ιδιότυπους θεατρινισμούς του. Υποστηρίζει, αυτός ο οπαδός της αριστεράς -με- χαβιάρι, τον χαμό της χώρας του, σαν φόβητρο για άλλους που θα ήθελαν την ανάκτηση της κυριαρχίας τους από τις μπουλντόζες των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον;

Αφυπνιστείτε και προσέξτε, αυτό που ζυμώνεται στο ΝΑΤΟ-γερμανικό στρατόπεδο εκπαιδεύσεως είναι ένας μηχανισμός άμυνας για να εξασφαλίσει στην κυβερνώσα ολιγαρχία προνόμια που δεν θα μπορούν ποτέ να χαθούν.
 Ευρωπαίοι πάρτε από τώρα τα μέτρα σας.

12 σχόλια:

  1. Α)Οι κίνδυνοι που απειλούν την Ελλάδα είναι:
    1)Ένας Ελληνοτουρκικός πόλεμος.
    2)Ένας Βαλκανικός πόλεμος.
    3)Ένας Παγκόσμιος πόλεμος.
    4)Εσωτερικές αναταραχές από τα εκατομμύρια των αλλοδαπών και αλλόθρησκων μεταναστών-προσφύγων, που εγκαταστάθηκαν τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.
    5)Οικονομικός στραγγαλισμός από τους Δανειστές, πτώχευση, πείνα και κοινωνικές αναταραχές.

    Β)Η αμαρτία, η διαφθορά, η αθεϊα και ο εκφυλισμός έγινε τρόπος ζωής στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και νομιμοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό διά νόμων από την Βουλή.
    Εκτρώσεις, μοιχείες, σύμφωνα συμβίωσης, αθεϊα, πολυπολιτισμικότητα, αιρέσεις, ξένες θρησκείες, ανηθικότητα, προδοσίες, κλοπές, μίζες και άλλα πολλά, διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας.
    Η Ελλάδα από τα πολλά δάνεια και τόκους, γιά καλοπέραση και ψηφοθηρία, έγινε αποικία χρέους, φόρου υποτελής στούς Δανειστές της, περίγελως της Οικουμένης.
    Τα πάντα, εξωτερικές και εσωτερικές καταστάσεις, προφανώς δείχνουνε ότι θα υποστούμε πολλά δεινά, χώρα και λαός.

    Γ)Η μόνη πραγματικά ελπίδα μας ως λαού, είναι η επιστροφή στον Θεό δια της μετανοίας, επιστροφή στις υγιείς αξίες της Ελληνο-Ορθόδοξης Χριστιανικής ηθικής και λατρείας, στην φιλοπατρία και στην εργατικότητα.
    Χρειαζόμαστε και Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς πατριώτες ηγέτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Α) είναι σαφές και συμφωνώ. Από κει και κάτω χάνεις την μπάλα κι αρχίζεις ένα ασυνάρτητο πολιτικο-ηθικο-θρησευτικό παραλήρημα.

      Θα σού πω κι εσένα αυτό που έχω πολλάκις πει στον Αλεξανδρινό. Μην ανακατεύετε τα θρησκευτικά σας πιστεύω με την πολιτική, διότι είναι ασύμβατα και καταλήγετε σε αδιέξοδα. Δόξα τω Θεώ, δεν ζούμε και ούτε φιλοδοξούμε να ζήσουμε σε κράτος θεοκρατικό. Ολότελα εκείνο το Γ) είναι για κατηχητικό σχολείο.

      Χρειαζόμαστε πατριώτες ηγέτες, έντιμους, ικανούς να πείσουν, να εμπνεύσουν και να εμφυσήσουν όραμα στον λαό. Αν δεν είναι και Ορθόδοξοι Χριστιανοί, προσωπικά δεν με χαλά καθόλου.

      Διαγραφή
    2. Πάλι τό ἄσχετο κοντό του καί τό ἄσχετο μακρύ του ὁ Νάτιβιστ!
      Μήν δεῖ καλό αὐτός ὁ ἄνθρωπος! Τό χειρότερο :
      Μπερδεύει τό "θεοκρατικό κράτος" μέ τό ὀρθόδοξο χριστιανικό κράτος μας (ποῦ τήν εἶδε τήν ..."θεοκρατία";) , ἄρα εἶναι κομματικός στρατευμένος σέ κόμμα ἀθεΐας, καί ὑπονομεύει, ἁπλῶς.

      Διαγραφή
    3. Νάτιβιστ, ἀλήθεια, γιά ἐξήγησέ μας πῶς γίνεται νά ὑπάρξουν στήν σημερνινή Ἑλλάδα, χωρίς ἀληθινή πίστη στόν Ἰησοῦ Χριστό δηλαδή χωρίς νά εἶναι Ὀρθόδοξοι χριστιανοί, "πατριώτες ηγέτες, έντιμοι, ἱκανοί να πείσουν, να εμπνεύσουν και να εμφυσήσουν όραμα στον λαό"; Χἰτλερ θέλεις, Μουσολίνι, ἤ Στάλιν;

      Διαγραφή
    4. 1)"Θεοκρατικά τύπου καθεστώτα" υπήρχαν στο Αφγανιστάν κατά τη διακυβέρνηση των Ταλιμπάν και σήμερα υπάρχουν στο Βατικανό στην "Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν".
      2)Εμείς οι Έλληνες ιστορικά ποτέ δεν είχαμε τέτοια καθεστώτα και ούτε θέλουμε. Ακόμα και στό Βυζάντιο πάντα η εκκλησία ήταν υπό τον έλεγχο του αυτοκράτωρα.
      Ο Χριστός είχε πεί: "Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν".(Μάρκ. η 34-θ 1). Επομένως στίς Ορθόδοξες Χριστιανικές χώρες υπάρχει πάντα ελευθερία του ανθρώπου να κάνει τις επιλογές του και ποτέ καταναγκασμός σε κανέναν.
      3)Αυτό που σήμερα υπάρχει είναι το αντίστροφο. Μία άθεη και αλλόθρησκη μειοψηφία που προσπαθεί να αποχριστιανοποιήσει, να διαφθείρη ηθικά και να αφελληνίση την Ελλάδα και να την κάνει πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική, σαν τον Λίβανο και την Βοσνία - Ερζεγοβίνη, με σοβαρό κίνδυνο τον μελλοντικό διαμελισμό της χώρας, όπως έγινε στην πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική Γιουγκοσλαβία.
      4)Nativist, αναρρωτιέμαι είσαι άθεος? Σε τι πιστεύεις?

      Διαγραφή
    5. Like the 30 thousand clergy praying while the Ottomans were sacking Constantinopole?

      Διαγραφή
    6. O nativist θεωρεί φυσικό 12 εκατομμύρια Ελληνες το Γένος στην Ελλάδα να βάλονται από εβραιομασώνους.
      Να κάνουν συνωμοσία και πραξικόπημα ο Στρός και ο Γαπ.
      ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ - Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κ ΔΝΤ
      https://www.youtube.com/watch?v=vIsvVZl16VA
      Ο nativist αποδέχεται να μας αδειάζουν με παρανομη κυβέρνηση του PSI τα ταμεία άτομα της τριλάτεραλ σαν τον Παπαδήμο.
      Να αποδομούν την γλώσσα μας(μασώνος Ράλης,...)την Ιστορία μας Να επιβάλουν στα ορθόδοξα παιδια του 97% των Ελλήνων την Πανθρησκεία στα σχολεία αντι για το ΟΡΘΌΔΟΞΟ μάθημα.Αντίθετα οι εβραιομασώνοι σέβονται και ορθώς την διδασκαλία των Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης(150000),των εβραίων(2200) καθώς και των Παπικών
      Ο nativist δέχεται το σύγχρονο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των ΜΚΟ που οργανώνει την παρανομη με τους διεθνείς νόμους ΕΙΣΒΟΛΉ των ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ στην επικράτειά μας, με στόχο την γενοκτονία του Εθνους μας
      ΤΕΛΟΣ έχετε δει εσείς πατριώτη που να μην είναι Χριστιανός.Εδώ οι ελληνες το γένος Μωαμεθανοί της Θράκης μας κάνουν τους καμποσους και παριστάνουν τους τούρκους για λιγα αργύρια που εισπράτουν

      Διαγραφή
    7. @ SOCRATES ALEXANDRINOS

      >ἄρα εἶναι κομματικός στρατευμένος σέ κόμμα ἀθεΐας, καί ὑπονομεύει, ἁπλῶς<

      Μάλιστα, το βρήκες, "δάσκαλε"! :-)))

      >Νάτιβιστ, ἀλήθεια, γιά ἐξήγησέ μας πῶς γίνεται νά ὑπάρξουν στήν σημερνινή Ἑλλάδα..<

      Εξήγησέ μου εσύ γιατί να μην μπορούν να υπάρξουν; Αυτοί που αναφέρεις, κατ' αρχάς, δεν ήσαν Έλληνες, αλλά υπήρξαν μεγάλοι ηγέτες, άσχετα με τα όποια εγκλήματα διέπραξαν. Αλλά εγώ θα σε ρωτήσω π.χ. για τον Λη Κουά Γιου. Ήταν ή όχι υπόδειγμα Ηγέτου; Ήταν ... χριστιανός ορθόδοξος; Η πίστη, ρε φίλε, δεν επιβάλλεται, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Την έχεις ή δεν την έχεις. Αυτό, όμως, είναι άσχετο προς την εντιμότητα, ικανότητα κλπ. που αναφέρω, ως προσόντα ενός ηγέτη.
      Δηλαδή, ακυρώνεις μονοκοντυλιά όλους τούς ηγέτες τού κόσμου διαχρονικώς, αν δεν ήσαν/είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Αυτοί, που εδώ και 40 χρόνια μάς κυβέρνησαν και μάς κατέστρεψαν, τι ήσαν; Ινδουιστές;
      Καταλαβαίνεις τι παπαριές γράφεις;

      @ Fotis V

      >Nativist, αναρρωτιέμαι είσαι άθεος? Σε τι πιστεύεις?<

      Αυτό είναι δική μου δουλειά, θέμα προσωπικό, το οποίο δεν σε αφορά.

      >Επομένως στίς Ορθόδοξες Χριστιανικές χώρες υπάρχει πάντα ελευθερία του ανθρώπου να κάνει τις επιλογές του και ποτέ καταναγκασμός σε κανέναν<

      Ναι, αλλά κάτι κολλημένοι με την θρησκεία σαν κι εσένα και τον Αλεξανδρινό, που βάζετε σαν όρο να πρέπει ο ηγέτης ντε και καλά να είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, διαφορετικά απορρίπτεται ό,τι κι αν είναι, πάτε να καταργήσετε αυτήν την ελευθερία, δεν το καταλαβαίνεις;

      >Εμείς οι Έλληνες ιστορικά ποτέ δεν είχαμε τέτοια καθεστώτα και ούτε θέλουμε. Ακόμα και στό Βυζάντιο πάντα η εκκλησία ήταν υπό τον έλεγχο του αυτοκράτωρα.<

      Μα έτσι που σκέφτεστε, πάμε ντουγρού για ορθοδοξοκτατία! Όσο για την εκκλησία στο Βυζάντιο, το οποίο ήταν ούτως ή άλλως θεοκρατικό, μην παίρνεις όρκο. Χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον Μ. Κωνσταντίνο για να στηρίξει την εξουσία του και στην συνέχεια, κατά καιρούς αποκτούσε προνόμια μεγαλύτερα ή μικρότερα, ανάλογα με τον αυτοκράτορα.

      Τελικά, είναι αδύνατο να συζητήσει κανείς λογικά με χριστιανοταλιμπάν. Παραιτούμαι.

      Διαγραφή
    8. @ @ SOCRATES ALEXANDRINOS

      Να σού απαντήσω και διαφορετικά, μην μού πάθεις τίποτε και σ' έχω κρίμα στο λαιμό μου :)))

      >Χἰτλερ θέλεις, Μουσολίνι, ἤ Στάλιν;<

      Μού "φθάνει" (sic) ένας Αντενάουερ, Ντε Γκώλ, ή Ντε Γκάσπερι.

      Ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν μεγάλος ηγέτης, επειδή ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος, ή διότι το είχε;
      Και πάλι σε ρωτώ και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός: Καταλαβαίνεις τι παπαριές γράφεις;

      Διαγραφή
  2. Απολυτως συμφωνος και εγω με τον Foti , αλλωστε ο Fotis δεν ζητησε να κυβερνησει ο Θεος την χωρα ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ μας και τον χαρακτηρα μας, κατι που σημερα πασιφανως λειπει και αυτο το πληρωνει ο λαος...αποδειχτηκε περιτρανα οτι η προοδευτικοτητα της πορδης, ο αριστερος μηδενισμος και η λυσσωδης επιχειρηση καταστροφης της οποιας Χριστιανικης ηθικης (και κωδικων αξιων) υπηρχε στην κοινωνια αποβαινει μερα με την μερα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για την ειρηνη και την προκοπη του τοπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.