18/11/16

Ποιοι πολιτικοί και γιατί θα έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή

Τα τελευταία δυο χρόνια έγιναν πολλά, όμως για δυο εγκλήματα με εθνικές διαστάσεις, θα έπρεπε οι υπεύθυνοι πολιτικοί να είναι ήδη φυλακή.
Το πρώτο έγκλημα, είναι το άνοιγμα των συνόρων.
Πρόκειται για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων και θα έπρεπε η Δικαιοσύνη αλλά και το ίδιο το πολιτικό σύστημα, για να αυτοπροστατευθεί, να δρομολογήσουν νόμιμες διαδικασίες που θα έστελναν στη φυλακή τους υπευθύνους.

Το δεύτερο είναι τα capital controls στις τράπεζες, που οδηγούν στον αφελληνισμό όχι μόνο τον τραπεζικό τομέα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Ποτέ δεν είναι αργά, μέσα στη φυλακή, για να παραδειγματίζονται στο μέλλον οι πολιτικοί και να μην θάβουν  με τις ιδεοληψίες και τις σχιζοφρενικές πολιτικές τους εμμονές την ίδια την Ελλάδα και των μέλλον των Ελλήνων.
Ποτέ δεν είναι αργά.
Προς το παρόν, απολαύστε τα επεισόδια στη Χίο, από τις οθόνες των τηλεοράσεών σας.
Σημείωση: Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να έχουν μπει ήδη φυλακή, εδώ και πολλά χρόνια, οι μιζαδόροι της SIEMENS αλλά και όλοι όσοι διέπραξαν εγκλήματα εθνικών διαστάσεων εις βάρος της χώρας.

7 σχόλια:

  1. Σάββα έπρεπε από την μεταπολίτευση να είχε δημιουργηθεί μία ανεξάρτητη αρχή, ένα συνταγματικό δικαστήριο η Εθνοσυνέλευση που οι πολιτικοί δεν θα είχαν καμία δικαιοδοσία επάνω του και θα ασκούσε έλεγχο με δυνατότητα επιβολής ποινικών ευθυνών σε όλους τους πολιτικούς. Αλλά βλέπεις δεν τους συνέφερε να δημιουργηθεί..... Πιστεύω θα έρθει η στιγμή της απόδοσης ευθυνών, αλλά δυστυχώς θα είναι κάτω από ανώμαλες συνθήκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν λειτουργησει η δικαιοσυνη ξεκινωντας απο την κορυφη της πυραμιδας, εκκαθαριζοντας τα παντα εως τη βαση, δεν θα γινουμε κρατος ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι χαπακωμένοι αυταπατημένοι να απαλλάσσονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....κουραστηκα ν'ακουω για λαμογια και κλεφτες,απο εκατονταδες δημοσιογραφους......μα ποτε ονοματα...χρονια τωρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.