23/3/14

Συρία: Κραυγαλέα επίθεση της Τουρκίας η κατάρριψη του αεροσκάφους

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, ο Al Manar, μετέδωσε ότι δύο ρουκέτες ερρίφθησαν από τουρκικό έδαφος (φωτογραφία αρχείου).         REUTERS/MURAD SEZER
Κραυγαλέα επίθεση χαρακτήρισε η Συρία την κατάρριψη μαχητικού αεροσκάφους της από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη στρατιωτική πηγή, μετέδωσε ότι ο χειριστής του μαχητικού κατάφερε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα πιλότου.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες από την περιοχή, το αεροσκάφος κατερρίφθη από τη συριακή πλευρά των συνόρων.
Πάντως, ο τηλεοπτικός σταθμός της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, ο Al Manar, μετέδωσε ότι δύο ρουκέτες ερρίφθησαν από τουρκικό έδαφος.
Ο τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν επιβεβαίωσε την κατάρριψη λέγοντας ότι το συριακό μαχητικό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο.
Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. Τελικώς η Τουρκία εξάγει την κρίση της αλλά όχι προς Ελλάδα μεριά όπως φοβόντουσαν πολλοί αλλά προς Συρία. Εδώ φαίνεται είναι άλλων τιμάριο. Τελικά κάτι να ήξερε εκείνος ο γραμματέας εξοπλισμών (μου διαφεύγει το όνομα) που είπε στον Γράψα: "Σιγά μη γίνει πόλεμος αρχηγέ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.