24/5/18

Ελα τώρα που σας ενοχλεί ο Ρουβίκωνας...

Μπογιές έξω από το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας | EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Δέκα απλές ερωτήσεις με μονολεκτικές -σχεδόν- απαντήσεις για τον Ρουβίκωνα, τη δράση του και τις αντιδράσεις που προκαλεί.
1) Εχει χτυπήσει ποτέ κάποιον ο Ρουβίκωνας; Οχι.
2) Είναι ίδια τα μαχαίρια με τα γιαούρτια; Οχι φυσικά.
3) Κατηγορούνται για κακουργήματα τα παιδιά του Ρουβίκωνα; Οχι. Μόνο για κάτι πλημμελήματα έχουν καταδικαστεί μερικοί τους.
4) Εχει πεθάνει ποτέ άνθρωπος από... φέιγ-βολάν; Μάλλον όχι αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
5) Είναι ίδιες οι μπογιές με τις μπουνιές; Οχι.

6) Νιώθει κανένας να κινδυνεύει πραγματικά η σωματική του ακεραιότητα από τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα; Δεν νομίζω.
7) Ηταν τόσο δύσκολο να σπάσεις δύο-τρία τζάμια και να πετάξεις πέντε μπογιές έξω (έξω!) από το κτίριο του ΣτΕ; Θα αστειεύεστε φυσικά, σιγά το δύσκολο, από το πεζοδρόμιο μάλιστα το έκαναν.
8) Είναι δημοσιογραφία να εξισώνεις τις εγκληματικές επιθέσεις των ακροδεξιών με τα τρικάκια του Ρουβίκωνα; (Την απάντηση δώστε την εσείς).
9) Διαφωνείτε με αυτά που υποστηρίζει ο Ρουβίκωνας, έστω και αν διαφωνείτε με τις πρακτικές του; Μάλλον όχι, έτσι; Για τους αριστερούς μιλάω εννοείται.
10) Εχει γίνει εμμονή ο Ρουβίκωνας στα δεξιά και συστημικά ΜΜΕ; Ναι αλλά όχι μεγαλύτερη από εκείνη για τα Εξάρχεια.
Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

3 σχόλια:

  1. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
    Εννοείται δεν σάς πειράζει να μπουκάρουν και σπίτι σας και να σπάνε έπιπλα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές , συσκευές κ.ά. φωνάζοντας, βρίζοντας, λερώνοντας, πετώντας μπογιές κ.ο.κ. αρκεί να μην κραδαίνουν μαχαίρια.
    Αυτό μάς λέει το παραπάνω δημοσίευμα.
    Επίσης τον συντάκτη τής “εξαίρετης” αυτής ανάλυσης δεν θα τον ενοχλούσε να τον γιαουρτώσουν, αρκεί να μην τον μαχαίρωναν. Βέβαια το μαχαίρι ύπουλα και μπαμπέσικα το βάζει ο κατεργαράκος στην υπόθεση, εφ' όσον κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις μαχαιροβγαλτών ουδέποτε ερμηνεύθηκαν ως δήθεν “πολιτικός ακτιβισμός” , όπως προσπαθούν να μάς πούν για τα ρεμάλια τού Ρουβίκωνα. Οι μαχαιροβγάλτες είναι απλά κακούργοι και αντιμετωπίζονται ως κακούργοι. Αλλά και οι τραμπούκοι που βιαιοπράγησαν κατά τού Μπουτάρη δικάσθηκαν και καταδικάσθηκαν. Γιατί οι τραμπούκοι που βιαιοπραγούν με το όνομα «Ρουβίκωνας» πρέπει να έχουν ασυλία;
    Η βία είναι βία ακόμη και ως λεκτική.
    Το να απειλείς τον ταλαίπωρο φύλακα τού Σ.τ.Ε. και με αυτόν τον τρόπο να τον εξουδετερώνεις, δεν είναι βία; πολιτικός ακτιβισμός λέγεται;
    Γι' αυτό και η αναφορά τού ύπουλου αυτού άρθρου σε μαχαίρια είναι άθλιος αποπροσανατολισμός.
    Οι πονηρούληδες «ανοιχτόμυαλοι καλοί αριστεροί» (ως αυτοπροσδιορίζεται ο συντάκτης του) θα μάς λένε και χαζούς που φοβόμαστε τούς τραμπούκους τής παρέας τους, έστω και αν σπάνε, γκρεμίζουν, καταστρέφουν.
    Ναι ! ας τούς ευγνωμονούμε που δεν μάς μαχαιρώνουν .

    Υ.Γ. Ορθώς αναδημοσίευσε το παραπάνω βρώμικο άρθρο ο ινφογνώμων, για να μην έχουμε αυταπάτες ˙ πληροφορούμαστε, χωρίς να υποστούμε τις αναθυμιάσεις τής λοιπής γκαιμπελίστικης “δημοσιογραφίας” τής «πηγής» τού δημοσιεύματος. Και εννοείται δεν θα προσεγγίσουμε τις σημειολογικές προεκτάσεις τής άθλιας και επαίσχυντης πρόσφατης επίθεσης των ρουβικωνικών τραμπούκων στο Σ.τ.Ε. , διότι προφανώς αυτά είναι “ψιλά γράμματα” για τις «υψηλές προοδευτικές διάνοιες» που συμμερίζονται και συντάσσονται με τέτοια ρυπαρογραφήματα, όπως το αναδημοσιευόμενο. ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με στοιχεία Απριλίου 2018 η ΕΦΣΥΝ πουλάει από 6,500 έως 7,500 φύλλα. Σε αυτούς απευθύνεται πρωτίστως ο κος Κανελλόπουλος... Το επίπεδο των "ερωτήσεων / επιχειρημάτων" του πάντως μου θύμισαν την διαπίστωση χαβαλέ που επικαλούμασταν ως πιτσιρικάδες. "Εκατομμύρια μύγες που τρώνε ακαθαρσίες αποκλείεται να κάνουν λάθος. Φάτε κι εσείς..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ρουβίκωνας δεν ήταν αυτός που μπουκάρει με βαριοπούλες...;;; Η βαριοπούλα δεν είναι όπλο...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.