6/5/18

Εκδήλωση Συζήτηση: «Ελλάδα - Κύπρος, Α.Ο.Ζ. και τουρκικός επεκτατισμός», 9 Mαΐου 2018 στην Καλλιθέα

Στην σημερινή κατάσταση όπου τα αυτονόητα δεν θεωρούνται δεδομένα και οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες οφείλουμε να διαλύσουμε το πέπλο της αποσιώπησης και της παραπληροφόρησης που έχει απλωθεί επάνω από τα εθνικά μας θέματα.Οφείλουμε να φωτίσουμε «όλα όσα μας κρύβουν!» Να αποκαλύψουμε τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις που κινούν τα μητροπολιτικά κέντρα της Δύσης για να κατακερματίσουν «χώρες - κράτη» και να πολτοποιήσουν τους λαούς της περιοχής από  την Ουκρανία και τα Δυτικά Βαλκάνια μέχρι την Λιβύη, την Συρία και το Ιράν.
Οφείλουμε να συσπειρωθούμε. Να μην επιτρέψουμε (όπως το 2004 στο σχέδιο Ανάν) τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, να αποτρέψουμε την μετατροπή της σε πύλη φαλκίδευσης της ζώνης Κύπρος - Αιγαίο -Θράκη και της ίδιας της υπόστασης της χώρας μας.
Τετάρτη 9 Μαΐου στις 6μ.μ Δημοτικός κινηματογράφος «Καλυψώ» Γρηγορίου Λαμπράκη 9 στην Καλλιθέα: Εκδήλωση - Συζήτηση του κινήματος Επανεκκίνηση - RESTART με θέμα «Ελλάδα - Κύπρος: Α.Ο.Ζ. και Τουρκικός επεκτατισμός».
Ομιλητές / Μαρίνος Σιζόπουλος πρόεδρος ΕΔΕΚ Κύπρου
                  Νίκος Χουντής ευρωβουλευτής
                  Θέμος Στοφορόπουλος  πρέσβης ε.τ.
                  Νίκος  Ιγγλέσης δημοσιογράφος-συγγραφέας
                  Συντονίζει ο Περικλής Δανόπουλος 
[Η πρόσβαση στο σημείο γίνεται εύκολα μέσω του λεωφορείου με αριθμό 910 από το σταθμό του μετρό Συγγρού-ΦΙΞ το οποίο κάνει στάση μπροστά από τον κινηματογράφο]
Σήμερα, ΗΠΑ, Αγγλία και Ε. Ένωση, με την τακτική Πόντιου Πιλάτου απέναντι στον σοβινισμό της Άγκυρας που ίδιοι εξέθρεψαν και εργαλείο την πολιτική της εθνικής υποτέλειας και των συνεχών υποχωρήσεων των κυβερνήσεων Αθήνας - Λευκωσίας, οργανώνουν την αποσταθεροποίηση του ελληνικού χώρου και συνολικά της Βαλκανικής.
Η άθλια απειλή που διατυπώνεται επίσημα από την Τουρκία εναντίον της Κυπριακής Α.Ο.Ζ. σχετίζεται άμεσα με το «επόμενο βήμα» σε βάρος των Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Καστελόριζο κ.ά.
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ - RESTART
                                          https://restartgr.blogspot.gr
                                          e-mail: restartgr1@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.