3/5/18

Τουρκικό σκάφος μετέφερε 53 μετανάστες σε παραλία της Ροδόπης!


Πρωτοφανής υπόθεση διακίνησης μεταναστών με Τούρκο διακινητή, εξελίσσεται από νωρίς σήμερα το πρωί στο νομό Ροδόπης. Σκάφος με σημαία Τουρκίας που διέσχισε σχεδόν όλο το θρακικό πέλαγος κατέπλευσε στην παραλία της Μολυβωτής μεταφέροντας 53 μετανάστες, άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά. 

Το σκάφος ξεκίνησε από τα παράλια της Τουρκίας, όπως δήλωσαν στην εφημερίδα Χρόνος της Κομοτηνής μετανάστες, που είχαν παραληφθεί από την πόλη Ακσαράι επαρχία της κεντρικής Τουρκίας στην περιοχή της Καππαδοκίας. Οι μετανάστες κατέβαλαν από 5.500 δολάρια για κάθε ενήλικα και 2.500 δολάρια για κάθε παιδί, προκειμένου να μεταφερθούν στην Ελλάδα. Συνομιλώντας μαζί τους μας είπαν ότι προέρχονται από το Ιράκ και την Συρία, ενώ πρόθεσή τους είναι να παραμείνουν στην χώρα μας. Δεν κινδύνεψαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, αλλά μας είπαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να επιστρέψουν στην Τουρκία.



Για τη συνέχεια ProtoThema

4 σχόλια:

  1. Ταϋγέτη.

    Ἡ πρόθεσίς τους δὲν μᾶς ἐνδιαφέρει.
    Ἀπέλασι ἤ μεταφορά στὴν Γερμανία ἐδῶ καὶ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Τουρκο που μπηκε παρανομα στις Καστανιες με τον εκσκαφεα τον δικασαν (ορθως), αυτους τους λαθροεισβολεις (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!!), δεν θα επρεπε να τους οδηγησουν στη φυλακη και μετα να ατους απελασουν???? Αν διαμαρτυρηθει κανενα επισημο κρατος, πακετο και στιλτε τους στη χωρα του .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα οι Τούρκοι έχουν τη δυνατότητα να μας αιφνιδιάζουν αποβιβάζοντας στρατό και στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας. Να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.