15/4/18

Είμαστε λοιπόν ακροδεξιοί;


Τα τελευταία χρόνια, κάθε εκλογική αναμέτρηση στην Ευρώπη συνοδεύεται από τον ίδιο πηχυαίο τίτλο στα ελληνικά ΜΜΕ: Άνοδος της ακροδεξιάς! Τα ρεπορτάζ πανομοιότυπα. Ο Χ, Ψ, Ω «ακροδεξιός» «εθνικιστής» πολιτικός πόνταρε στην «ισλαμοφοβία» και κέρδισε: από επιπλέον ψήφους και επιπλέον έδρες, μέχρι την κυβέρνηση. 
Είναι τόσο δύσκολο για τα παπαγαλάκια του συστήματος να καταλάβουν πως ΟΛΟΙ οι πολίτες της Ευρώπης, από την Ολλανδία μέχρι την Αυστρία, και από τη Γαλλία μέχρι την Ουγγαρία συμφωνούν σε κάτι θεμελιώδες: θέλουν η Ευρώπη να παραμείνει Ευρώπη. Με τον πολιτισμό της και την ιστορία της. Με τα ήθη και τα έθιμά της. Και με κυρίαρχη την κουλτούρα τής ανεκτικότητας που επιτέλους, εδώ και 70 χρόνια, στέριωσε στη γηραιά μας ήπειρο, μετά από αιώνες αλληλοσφαγών και ποταμούς αιμάτων, θρησκευτικών και πολιτικών. Και συμφωνούν στο ότι αυτή την κουλτούρα απειλεί η αθρόα λαθρομετανάστευση που φέρνει καινούργιο αέρα στα πανιά του Ισλάμ. Έχουν καταλάβει ότι Ισλάμ και δυτικός πολιτισμός είναι έννοιες ασύμβατες. Έχουν καταλάβει ότι όσο οι φορείς αυτού του απεχθούς, απάνθρωπου, φασιστικού κοινωνικοπολιτικού συστήματος που παρουσιάζεται με τον μανδύα της θρησκείας πληθύνονται και ισχυροποιούνται, τόσο η Ευρώπη της ελευθερίας, της χαράς της ζωής και της αρμονικής συνύπαρξης θα δίνει τη θέση της στην Ευρώπη του φόβου, της απειλής και του επερχόμενου θρησκευτικού ολοκληρωτισμού που είναι θέμα χρόνου να μας επιβληθεί.

Γα τη συνέχεια MarketNews

5 σχόλια:

  1. Την ανικανότητα των Σιριζαιων και γενικά αυτών των συστημάτων η Ιστορία τα έχει φωνάξει πολλές φορές ! Μόνο οι βολεμενοι και οι τσιπλακιδες τους οποίους δημιούργησε το σύστημα είναι οι οπαδοί του καταστροφικου Σιριζα !! Η ανικανότητα της αντιπολητευσης όμως δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι ακροδεξιός !!!! Αλλά αν το βλέπεις έτσι .... Πες ότι είμαι ή έγινα ακροδεξιός, δεν έχω κανένα πρόβλημα! !! Σε καμία περίπτωση δεν είμαι και ούτε θα γίνω Σιριζαιος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γνωστός νεοφιλελεύθερος συντάκτης του άρθρου με τίτλο « είμαστε λοιπόν ακροδεξιοί;»
    με τα γραφόμενα του κατατάσσει το πρόσωπό του στον χώρο της ακροδεξιάς.Δίνει επομένως από μόνος του την καταφατικό απάντηση στην ερώτηση που διατυπώνει με τον τίτλο που επέλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα είναι σχετικά.
    Αν είσαι ακροαριστερός και έχεις καταπιεί ακροαριστερή προπαγάνδα για δεκαετίες τότε όλοι σου φαίνονται ακροδεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμάς ο Αιτωλός Μετανοείτε.
      Δεν χρειάζεται να είσαι ακροαριστερός για να καταλάβεις ποιος είναι ακροδεξιός, μιας και τα γραφόμενα του το αποδεικνύουν.Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζεις ορισμένα απαραίτητα σχετικά με τις πολιτικές ιδεολογίες και τότε όλα είναι αντιληπτά.
      Με δυο λόγια απαιτείται γνώση και λογική.
      Μετανοείτε

      Διαγραφή
  4. Στην λιθινη εποχη..στις σπηλιες...οταν περνουσαν δεινοσαυροι απ εξω...ποσοι ...δεξιοι η αριστεροι ηταν μεσα ??Εχει σημασια αυτο...για τον δεινοσαυρο...διοτι οι ηλιθιοι ειναι ..ανοστοι...δεν τρωγωνται με τιποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.