24/3/18

Η Τουρκία δεσμεύει το Καστελόριζο για άσκηση - Απαντά με Navtex στην Ευρωπαϊκή Ενωση

Με νέα προκλητική Navtex, απαντά η Τουρκία στην ευρωπαϊκή καταδική των προκλητικών της ενεργειών σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ.
Ο υδρογραφικός σταθμός της Αττάλειας του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού εξέπεμψε οδηγία προς ναυτιλλομένους, με την οποία αποκλείει το Καστελόριζο για τη διεξαγωγή άσκησης έρευνας και διάσωσης, στις 27 Μαρτίου και από τις 12 το μεσημέρι ώς τις 4 το απόγευμα, σύμφωνα με τον «Πολίτη».
TURNHOS N/W : 0420/18

MEDITERRANEAN SEA


SEARCH AND RESCUE (SAR) EXERCISE, ON 27 MAR 18 FROM 1000Z TO 1400Z OUT OF FOREIGN TERRITORIAL WATERS IN AREA BOUNDED BY;

36 21.44 N – 029 08.88 E
35 39.64 N – 029 08.88 E
35 39.64 N – 029 59.60 E
36 12.92 N – 029 59.60 E

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών είχε απορρίψει ως «απαράδεκτες» τις έντονες επικρίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέροντας ότι περιέχει απαράδεκτες διατυπώσεις για τη χώρα του που «εξυπηρετούν τα συμφέροντα Ελλάδας και Κύπρου».

«Στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ αντιμετωπίσαμε και πάλι απαράδεκτες διατυπώσεις και ένα κείμενο που εξυπηρετεί τις ελληνικές – ελληνοκυπριακές θέσεις. Η ΕΕ υποστηρίζει αυτές τις δυο χώρες μόνο και μόνο επειδή είναι μέλη της, χωρίς να εξετάζει αν έχουν δίκιο ή όχι» πρόσθεσε.
ΒΗΜΑ

8 σχόλια:

  1. Αν αυτο δεν ειναι επιθετικη κινηση,που χρηζει απαντησης,τοτε ποια ειναι;
    Αν δε,εφαρμοζαμε το βαθυστοχαστο δογμα της "ισοδυναμης ανταποδοσης",θα'πρεπε να εκδωσουμε ΝΟΤΑΜ πανω απο το Μπουντρουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η *συλλογικοτητα* αυτη τη στιγμη συσκεπτεται για να προσδιορισει τη συνιστα επιθετικη κινηση. Μετα θα παει στην *ολομελεια* και μετα θα το ρισκαρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι...χαχαχαχα! και μετα θα παρουν μετρα, μειωνοντας την στρ.θητεια σε κατοικον πλεξιμο χιλιων ζευγαριων καλτσων(μην μας πουνε και τεμπεληδες) και αποσυροντας ολα τα φου-16 απο την υπηρεσια εν αναμονη του νεου μαχητικου που θα αγορασουμε μετα την αποπληρωμη των δανειων το 2060 ή 2112,αν δεν γινει γενναια μειωση του χρεους.

      Διαγραφή
  3. Ψυχραιμια...νηφαλια ολα...ηρεμα...πραα...ρεψιμο ηρεμο...γκλουπ...θυλικες ορμονες μια χουφτα....ησυχος παφλασμος στο κυμμα...βγαλσιμο νευρων με τσιμπιδακι....μπον μπον...κομφετι....προοδος....προοδος....πριν απ τον δρομο....για τον δρομο.....ταβορ....λιγη κοκκα....ολα αργα...σλου .....το λουκουμι δωρο στο τελος....λιγο πριν την τελευταια ανασα μας....που κι αυτη θορυβο κανει ενοχλητικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποιος...γραφειοκρατης...θα ψαξει μετα τα αρχεια ολα ...για να πει μεγαλοφωνα...." μα τοχαν ...ψηφισει το 2006.....ειναι νομος του κρατους ...ο θανατος...ειναι ...νομιμος θανατος...να παρε δεκα σαιτ να δεις ...!!"....Αν βλεπεις πια ...τα ραδικια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eλπιζω να τα διαβαζουν αυτα τα ξεφτιλοτζούτζεκα εκει στα περιξ του μαξιμου και στις βιλλες στα καρπενησια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλια
      Κι αν τα διαβαζουν τι ?? ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΣΙΠ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΙΤ....χωραει ο ωκεανος σε ενα ποτηρι ?? Τετοια τσιπ εστειλε ο λαος στα αστρα....Θυμασαι εκεινο το ειδος ταμπελων...εξω απο πολεις και χωρια που ελεγε....αριστερο...προοδευτικα...στον ...Αμαζονιο...στους κυνηγους κεφαλων....." Κατω ραχουλα....Αποπυρηνικοποιημενη .....ζωνη...." ????!!!!!!!!!!!!!! Εεεε τετοια Τσιπ.
      ....Βρε γαμωτο...κοροιδα Ιαπωνες...δεν βγαζατε στην Χιροσιμα εναν τετοιο μαλα@κα δημαρχο .??? Με...καβουρακι καπελο αλλα Κοτζια....που σκεπαζει......το ενα μονο.....μπιτ εγκεφαλου....να μην αεριζεται και φυγει κι αυτο.....

      Διαγραφή
    2. Ναι...γκαγκαουγκες
      https://youtu.be/9_KEfGrIYns

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.