7/3/18

ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Μήνυμα που θα τρελλάνει τις ΗΠΑ ! Αναρτήθηκε ακριβώς απέναντι από την πρεσβεία
Απέναντι από την αμερικανική πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, στο κτίριο του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αγκύρας, αναρτήθηκε ένα τεράστιο πανό με την τουρκική σημαία που λέει
¨Καμία δύναμη δεν μπορεί να εμποδίσει τον αντιτρομοκρατικό μας αγώνα. Το έθνος αυτό δεν επιτρέπει πραξικόπημα και τρομοκρατία. Είμαστε δίπλα στους Μεχμετσίκ μας που μετέχουν στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας¨.

…………………….

https://www.yeniakit.com.tr/haber/abdyi-cildirtacak-mesaj-tam-karsisina-astilar-432108.html

Σχόλιο Τουρκικών Νέων: Προσέξτε, τα γραφεία απέναντι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κάποιου περιθωριακού συλλόγου ή κόμματος. Είναι του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αγκύρας ! Την ίδια στιγμή κάποιοι Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες (Κυριακού, Βαρδινογιάνης, Αλαφούζος) συνεχίζουν να ¨ταϊζουν¨ τον ελληνικό λαό με σίριαλ της χώρας που απειλεί καθημερινά την πατρίδα μας.

Αναρωτιόμαστε πραγματικά, πως αισθάνονται να είναι κρατούμενοι οι δύο στρατιωτικοί μας και αυτοί να εκπέμπουν στα κανάλια τους τις τουρκοσειρές;

4 σχόλια:

  1. Α,οι ελληνες επιχειρηματιες εχουν κατανοησει βαθυτατα το νοημα του αθρωπισμου:
    -Χτυπηστε τους πουσ@ρ@δες τους ελληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ελληνικοί ιδιωτικοί σταθμοί παίζουν μα ζωη γερμανικές ειδήσεις και τουρκικά σίριαλ.Τι φταίμε εμείς αν όλες οι επαγγελματικές τάξεις ειναι υπερ του Ναι ? Οπως είχε αναρωτηθεί και δημιοσγραφος σταθμού ? Ειρησθω εν παροδω κάποια τουρκικα σίριαλ ειναι καλής αισθητικής.Τα περισσότερα ειναι χαμηλής ποιότητας και φτιαγμένα για ανατολικούς λαούς.Παρατηρωντας τα τουρκικα σίριαλ κάποιος μπορεί να καταλάβει την διαφορά φάσης κοινωνικά της ελληνικής και της τουρκικής κοινωνίας ! Το μονο καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ‘επιχειρηματίες’ δεν έχουν καμία επιλογή – όποιος πάει κόντρα στον Ερντοάν πηγαίνει φυλακή. Σταματήστε να θαυμάζετε ισλμο-φασίστες επιτέλους. Είναι οι ίδιοι που βιάζουν την Κύπρο και το Αιγαίο καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.