2/3/18

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Ο υπολοχαγός  Άγγελος Μητροθώδης και ο λοχίας Δημήτριος Κούκλατζης που συνελήφθησαν, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην Στρατοχωροφυλακή, ολοκληρώθηκε και η ανάκριση τους στο δικαστήριο. Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκιση των στρατιωτικών.
Έγινε γνωστό πως οι δύο στρατιωτικοί στην κατάθεση τους είπαν πως παρακολουθώντας ίχνη βημάτων στο χιόνι πέρασαν στην τουρκική πλευρά και ότι τα βίντεο που τράβηξαν στα κινητά τους εκπρόκειτο να τα στείλουν στους ανωτέρους τους.

Ομάδα ¨Συνοριακών Γερακιών¨ που υπάγεται στην 54η ΜΧΚ Ταξιαρχία κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, συνέλαβαν έναν υπολοχαγό και έναν λοχία του ελληνικού στρατού. Τα όπλα τους κατασχέθηκαν και οι ίδιοι μεταφέρθηκαν στην Στρατοχωροφυλακή Αδριανούπολης.
Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην στρατοχωροφυλακή και την κατάθεση τους στην εισαγγελία, είχαν μεταφερθεί στο πρωτοδικείο με αίτημα για προφυλάκιση και με κατηγορίες για ¨απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπίας¨ και για είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή¨.
 https://www.sondakika.com/haber/haber-siniri-gecen-2-yunan-askeri-tutuklandi-10618472/
2/3/2018
Σχόλιο Τουρκικών Νέων: Όλα αυτά βέβαια μην σας νοιάζουν. Εσείς δείτε τουρκικές σειρές, το σερβάιβορ με τον Τούρκο παραγωγό και πάτε στα παζάρια της Κεσσάνης, της Αδρινανούπολης και του Αϊβαλί…
Τράτζικ….
Κ@λ@έλληνες…

tourkikanea.gr/

13 σχόλια:

  1. Να ευχηθούμε ο Θεός να δυναμώσει τους ακρίτες και να μην περάσουν το προσωπικό τους εξπρές του μεσονυκτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταϋγέτη.

    Ἐγώ λέω κατόπιν σχαδιασμοῦ νὰ μποῦμε μέσα καὶ νὰ βουτήξουμε μερικοὺς Τούρκους.

    Τί καθόμαστε καὶ μᾶς ξεφτιλίζουν οἱ βάρβαροι;

    Ἔλεος!Νεῦρο δὲν ὑπάρχει;

    Εἶναι καὶ οἱ στρατιωτικοὶ σὰν τὸν Τσίπρα; Ποῦ ἔχουμε πέσει Θεέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τουρκοι ειναι υπουλοι και θρασυδηλοι. Πριν καπου εφτα χρονια καναμε εκδρομη στον ευρο τρις οικογενειες καποια στιγμη τα παιδια μας που ηταν ολα απο τεσσαρων ως εννέα χρονων πεταξαν πετρες στον ποταμο. Τοτε βγηκαν δυο τουρκοι στρατιώτες απο το απέναντι δασος με σφυρικτρες. Εγω του ειπα με νοηματα πως εχουμε παιδια και είμαστε μεσα στην ελλαδα. Τοτε μας βαλαν στο σημαδι με τα οπλα. Απο την δικη μας φυλαξη δεν φάνηκε κανενας.....και ετσι φοβουμενοι για τα παιδια μας φυγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δικοι μας ειδαν πατημασιες. Μαλλον οι τουρκαλαδες μπαινοβγαιναν να στησουν ενεδρα ή οι πατημασιες ηταν η ενεδρα. Τσακκκκ εκλεισε η φακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το κατάλαβες οι πατημασιές ήταν από τους Τούρκους που τους την είχαν στημένη.Πως τους έλεγαν δεν θυμάμαι''τα γεράκια του κ....λου''. Κλασικοί Τούρκοι στην ατιμία και σαφώς θα είχαν φροντίσει να ήταν καμιά διμοιρία ολόκληρη μήπως γινόταν καμία στραβή.Τα περίπολα και τον αριθμό που αποτελούνται είναι γνωστά και σε εμάς αλλά και στους Τούρκους αντίστοιχα.Στημένη η δουλειά ήταν.Τους περίμεναν.

      Διαγραφή
    2. Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου εικόνα.

      Διαγραφή
  5. Ο Κουβέλης είπε ότι σύντομα θα είναι πίσω - Γουρλής ο Κουβέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ύποπτο το συμβάν για να τους ανταλλάξουν με τους εδώ Τούρκους.Ξαφνικα μπήκαν σε τουρκικό έδαφος λες και πήγαν περιπατο?????ΟΚ έχουμε υπηρέτηση και έλεος κουτοχορτο δεν τρώμε!!!! Οψωμεθα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΒΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΙΣ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ; ΜΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ; ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ;...ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καστανιές Jazz φίλε, αγχωμένη μαλ...α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δούμε οι διεθνείς "μπιζνεσμαν" τι θα πραξουν, αν για κάθε γραμμάριο τουρκοπρεζα έχουμε μια σφαίρα? Λεγε με ΝΟΟΡ ΟΥΑΝ
    Να δούμε, αν για το καλό των διμερων σχέσεων οι επενδυται του αστέρα Βουλιαγμένης, ο συνεταιρος του Πορτοσαλτε στον ΣΚΑΙ και τα άλλα παιδιά θα πραξουν τα δεοντα έτσι ώστε άμεσα τα δύο Ελληνοπουλα να επιστρεψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελληνικη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για κλάματα.

    Ενα παράδειγμα. Δεν κοστίζουν πάνω απο 100 € οι ελληνικοί περίπολοι να φέρουν προσωπικά ο κάθε ένας ενα gps tracker τα οποία σε πραγματικο χρόνο να μεταφέρουν τις θεσεις τους σε ένσ κέντρο καταγραφής και ελέγχου.

    Κατά τα άλλα η περίπτωση φαίνεται να είναι στημένη ενέδρα εντος των συνόρων μας. Και τους απήγαγαν κσι τους άγουν και φέρουν σαν εγκληματίες σε δίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όταν περιπολείς στην κόψη του ξυραφιού δεν χαζεύεις, λυπάμαι για το περιστατικό αλλά τα παλληκάρια χρειάζονται εκπαίδευση...δεν πας στο στόμα του λύκου σαν κοιμισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.