18/3/18

«Ανένδοτος - επί της ουσίας»

Αγαπητή Φώφη,
Συγκινήθηκα όταν σε άκουσα στο ιδρυτικό συνέδριο του ΚΙΝΑΛ να κηρύσσεις ανένδοτο αγώνα για την «αλλαγή στην ποιότητα ζωής των Ελλήνων πολιτών». Επί τέλους, είπα, κάποιος ας κάνει κάτι. Έχω εμπιστοσύνη σε σας τους σοσιαλδημοκράτες και σοσιαλδημοκράτισσες πως θα έχετε ψηλά στην ατζέντα σας το κοινωνικό κράτος και την ανάπτυξη.
Σπεύδω να συνδράμω στον αγώνα σας. Ξέρεις τώρα το βίτσιο μου με τα δημοσιευμένα στοιχεία. Να σου πω τι βρήκα - μετά θα σου πω και γιατί γίνεται αυτό.
Το πρώτο δίμηνο του 2018 ο κ. Τσακαλώτος, κατ' εφαρμογήν της τσιπροκαμμένης πολιτικής, παρήγαγε υπερπλεόνασμα - καμία έκπληξη, τόχει πάρει το κολάι. Για να βγει αυτό το υπερπλεόνασμα, δεν πήγαν εκεί που προγραμματιζόταν μόλις δυό μήνες πριν €200 εκατ. του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Θα καθυστερήσει λίγο η ανάπτυξη και η ανάσα στην αγορά, αλλά τον Τσακαλώτο δεν τον πειράζει. Εσένα όμως; Μήπως στον ανένδοτο, για να μην είμαστε μαξιμαλιστές, να αγωνιστείτε για τα προγραμματισμένα και σχεδιασμένα, μόνον; Ξέρω πως έπεσαν φοβερές ιδέες στο συνέδριο, αλλά αγώνας είναι αυτός - ανένδοτος μάλιστα - πρέπει να πιάσει και τα ταπεινά.
Για τη συνέχεια AthensVoice

5 σχόλια:

  1. Μόλις άκουσα τη Φωφη να δίνει το έναυσμα για τον ανενδοτο... ένα δάκρυ κυλισε στα φουσκωμενα μου (από τα χαστούκια) μάγουλα.
    Ναι Φωφη αξιζεται άλλη μια ευκαιρία ακόμη, εσύ, ο Γαπ, ο Λοβέρδος, ο Σιμητης, ο Μπενι και τα άλλα παιδιά.
    Εγώ δεν αξίζω ΚΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν πάρουμε βρεγμένες σανίδες ανά χείρας, θα συνεχίσουν να μας δουλεύουν στον αιώνα τον άπαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με παλιά υλικά, κοινώς μπάζα δεν χτίζεται κάτι καινούργιο!!!
    Εσείς οι ίδιοι δεν ήσασταν που εξαπατήσατε τον Ελληνικό λαό με εκείνο το περίφημο «λεφτά υπάρχουν»;
    Εσείς οι ίδιοι δεν ήσασταν που ανοίξατε τις πύλες της πατρίδας μας στο Δ.Ν.Τ. και φέρατε τη δυστυχία στον Ελληνικό λαό;
    Εσείς οι ίδιοι δεν ήσασταν που εφεύρατε τον εφιαλτικό ΕΝ.Φ.Ι.Α. και βάλατε τα σπίτια μας στο στόχαστρο των διεθνών κορακιών;
    Εντάξει το ξέρουμε ότι ο Έλληνας έχει μνήμη ψαριού, αλλά τα εγκλήματά σας (τα οικονομικά) δεν ήταν στιγμιαία.
    Είναι διαρκή γι αυτό και δεν ξεχνιούνται!!!
    Και όσα άλλα μπάζα κι αν μαζέψετε δεν γίνεστε πιστευτοί ότι πρεσβεύετε κάτι καινούργιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει ναρθει το φορτηγο που παιρνει τα ...μπαζα.Ομως καποια ..πληθια....ειναι ακεραια ακομη...κυριως στον χωρο που τρωει απ την φορολογια των λιγων κοροιδων που εργαζονται και ..δεν τρωνε πια ...ομως δυστυχως εκει ειναι οι οργανωμενοι ...οι μικρες μαφιες...που ...νιαζονται για ...την χωρα...αρτια εκπαιδευμενοι...απ τα πανεπιστημια παραγωγης οργανωμενων μικρομαφιων...που φορα στεφανι προοδου....της οργανωσης....και παραγει ενα μονο προιον....αυλο....αερα κοπανιστο...που απαιτει...γεναια πληρωμη ...απ τα κοροιδα...Με καταπληξη παρατηρησα μια επιστημονα....ανηψια μου...σε υπουργειο....οσες φορες της τηλεφωνησα ..πρωι....στις 30 μερες του μηνα...τις 18....ναναι σπιτι...η στην πλατεια με το ...μωρο....η στο μαρκετ....εχοντας...ολιγοημερη αδεια ...παντα....Αν ηταν αμορφωτη...θαταν ανοργανωτη...μονη...θαταν στην ομαδα των κοροιδων...που δεν ..τρωνε.....ομως αυτη τρωει....πινει...παει και διακοπες ( !!!)....το καλοκαιρι...οποτε λαχει...και Ν.Υορκη παει...οποτε....Ειναι θλιβερο νασαι μορφωμενος κοπριτης...και βα ψηφιζεις και ...για μενα...που ειμαι στα κοροιδα...και να μου κανεις και μαθημα....δημοκρατιας...αλληλεγγυης...πολιτισμου...ειαισθησιας....Ενα προιον της λιθινης εποχης των μαφιων των παλιων κομματων...Κι εδω ειναι το ΠΑΣΟΚ...η ΝΔ...ο ΣΥΡΙΖΑ....κλπ...Γιαυτο εχουν ακομη οπαδους...και φιλοδοξιες ...επαναφορας...Οσο αστειο κι αν ακουγεται... Θεος ...βαρεθηκε το κολπο...παραγινε...και ηδη στελνει την νεμεση....την οδυνηρη νεμεση στον αμετανοητο ...βραχια πεσουν στα κεφαλια ολα...γιαυτο ανοιξαν ολα τα μετωπα γυρω μας....και υα ανοιξουν κιαλλο..εως να βρεξει βραχια....Βαρεθηκε...και με το δικιο του...

      Διαγραφή
    2. @ Δημητρης Κ.
      Πολυ σωστα τα λες αλλα φοβαμαι οτι και την Νεμεση θα της ταξουν διορισμο και θα της κλεισουν το στομα.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.