22/3/18

Το πολιτικό κίνημα "δέλτα" ζητεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ΥΠΕΣ την παύση του Μπουτάρη, λόγω Μακεδονίας

Το πολιτικό κίνημα "δέλτα - δημοκρατική επανάσταση" εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο γνωστοποιεί ότι έστειλε δυο επιστολές που υπογράφονται από 250 Έλληνες πολίτες και αφορούν την παύση των καθηκόντων του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Ι. Μπουτάρη, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει ως έκπτωτο, λόγω των ανθελληνικών δηλώσεων που έχει κάνει για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Η μια επιστολή απευθύνεται στον υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και η άλλη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλο.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου: 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Επιστολές για τη Μακεδονία
Το δέλτα επισήμως και όλως ευσύνοπτα ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 14/03/2018 και ορμώμενο από αυτονόητη εθνική ευσυνειδησία παρέδωσε ιδίοις χερσί:
Επιστολή πρωτοβουλίας πολιτών προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Π. Σκουρλέτη, για να διατάξει την παύση του έκπτωτου Δημάρχου Θεσ/νίκης Ι. Μπουτάρη έπειτα από τις αισχρά ανθελληνικές δηλώσεις του όσον αφορά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Η επιστολή υπογράφεται από 250 Έλληνες πολίτες, υπεράνω κομμάτων και ιδεολογιών.
Ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε η ως άνω επιστολή κατά την παράδοσή της στη γραμματεία του Υπουργείου είναι: 1281/14-03-2018.
Επιστολή του κινήματος «δέλτα – πολιτική επανάσταση» προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριο Π. Παυλόπουλο, για να εκφράσει την έντονη αντίθεση του κινήματος και των χιλιάδων υποστηρικτών του ως προς τους εξόφθαλμα εσφαλμένους χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας του τόπου σε ένα τόσο μείζον εθνικό ζήτημα όπως είναι η ονομασία της γείτονος χώρας και να εξαγγείλει επισήμως, διαρρήδην και μετ’ επιτάσεως, την αμετακίνητη θέση του δέλτα ως προς το θέμα: «Η Μακεδονία είναι μία, είναι ελληνική, το δε όνομα αυτής δεν συναινούμε επ’ ουδενί να χρησιμοποιείται από κανένα άλλο έθνος».
Η επιστολή υπογράφεται από το δέλτα, το οποίο εκπροσωπεί σύσσωμο το σώμα των 6.000 και πλέον υποστηρικτών που το απαρτίζουν.
Ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε η ως άνω επιστολή κατά την παράδοσή της στη γραμματεία του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι: 10/14-03-2018.
Ευχαριστούμε όλους τους υποστηρικτές του δέλτα για την αδιάλειπτη παρουσία και τόλμη τους και για το αδιαφιλονίκητο εθνικό τους φρόνημα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.