6/3/18

Η Τουρκία έχει ξεκινήσει «υβριδικό πόλεμο» εναντίον της Ελλάδας


Η Άγκυρα κατόρθωσε να ενισχύσει το φοβικό σύνδρομο της Ελλάδας με την σοκαριστική εικόνα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών να καλύπτουν τα πρόσωπά τους σαν κοινοί εγκληματίες, λέει στο Liberal ο Μάνος Καραγιάννης, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας στο King's College London.
Και εξηγεί ότι η Τουρκία του Erdogan έχει ξεκινήσει έναν «υβριδικό πόλεμο» εναντίον της Ελλάδας, όπου ο εμβολισμός του πλοίου στα Ίμια εμφανίζεται ως «ατύχημα», η παραλίγο σύγκρουση με το ιταλικό γεωτρύπανο στην κυπριακή ΑΟΖ «οφείλεται στην κακοκαιρία» και η σύλληψη των στρατιωτικών στο γεγονός ότι «εισήλθαν σε τουρκικό έδαφος».

Για τη συνέχεια Liberal

5 σχόλια:

  1. Πόλεμος κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Με τρομοκρατία, και κλιμάκωση γεγονότων, ώστε εμείς λόγω αυξανόμενης δειλίας και ηττοπάθειας, να αποδεχτούμε τετελεσμένα στο Αιγαίο. Συνδιαχείριση ή ακόμα χειρότερα να πάρουν αυτοί την μερίδα του λέοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το ψυχολογικό επίπεδο αρχίζει αλλά δεν παραμένει εκεί.. εκτός αν πάρουν όσα θέλουν.. Ανάλογα με τις εξελίξεις, θα τροποποιήσουν και την τακτική τους..

      Διαγραφή
  2. Τώρα ο καθηγητής ανακάλυψε τον υβριδικό πόλεμο που διεξάγεται μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας με την Τουρκία επιτιθέμενη; τόσα χρόνια που ζούσε;Στο δάσος και περίμενε την κοκκινοσκουφίτσα να της χαιδέψει τα μαλλιά;Καθηγητές...Ευτυχώς αυτόν τον πληρώνουν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι ακριβώς είναι !!!! Απο τον πολυ υπνο ολοι τους, πολιτική ηγεσία, στρατιωτική έχουν αποβλακωθεί !!! Και οι Τουρκοι χορεύουν παντού και οι δικοί μας πίνουν φραπε !!

      Διαγραφή
  3. Ταϋγέτη.

    Νομίζω πώς ἀπὸ φοβικὸ σύνδρομο πάσχει μόνο ἡ ἑκάστοτε κυβέρνησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.