6/3/18

Όταν κυβερνούν οι γιοι, οι κόρες και οι ανιψιοί…

Tου Μιχάλη Κανιμά
Όταν στις αρχές του 2016 έγινε γνωστό ότι μεταξύ των χαριστικώς διορισθέντων στο δημόσιο ήταν και μία εξαδέλφη του πρωθυπουργού, το Μέγαρο Μαξίμου αντί να δώσει μία πειστική απάντηση, πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα, κατηγορώντας την οικογένεια Μητσοτάκη ότι είχε εκθρέψει το πελατειακό κράτος εδώ και δεκαετίες. Επικαλέστηκε, μάλιστα, προς τούτο και το διορισμό ενός ανιψιού του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την περίοδο που ήταν υπουργός.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Π. Κουρουμπλής ομολόγησε ότι όντως είχε προσλάβει στο γραφείο του μία συγγενή του, προβάλλοντας το εκπληκτικό επιχείρημα: «Έ, να μην έχω ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης μου;»
Το εν λόγω πρόσωπο είχε διοριστεί σε θέση συμβούλου που έκανε αισθητή την παρουσία του στη Βουλή, όταν άρχισε να γελάει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θυμίζω το περιστατικό:
«Γιατί γελάτε; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε, βγείτε έξω», σχολίασε ο Κυρ.Μητσοτάκης. Λίγο αργότερα ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς παρενέβη για να διαμαρτυρηθεί και εκείνος για τη συμπεριφορά της:
Η συνέχεια του άρθρου στο TIME link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.