20/3/18

Κανονική συμμορία στο υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ - Αποδείξεις για σκευωρία εναντίον Αδ. Γεωργιάδη

«Βόμβες» Γεωργιάδη για Πολάκη και νυν διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Σκευωρία εναντίον του που έχει οργανώσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολλάκης και συμμετέχει η νυν διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ» κατήγγειλε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη Τύπου.
Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε ότι υπήρξε αλλοίωση των εγγράφων του πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες εναντίον του για τις «δήθεν παράνομες προσλήψεις 23 ατόμων ήταν αβάσιμες».
Πριν από μερικούς μήνες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ξεκίνησε καταγγελία εναντίον του κ. Γεωργιάδη για παράνομες προσλήψεις 23 ατόμων στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο κ. Γεωργιάδης έλεγε ότι οι προσλήψεις δεν ήταν δικές του και δεν ήταν παράνομες, γιατί υπήρχε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Πριν από μερικές ημέρες, είπε ο κ. Γεωργιάδης, εμφανίστηκε από το πρωτόκολλο της Γραμματείας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, απόφαση με ημερομηνία 16-12-2013, στην οποία αναφέρονται οι προσλήψεις όλων -περισσοτέρων από 70 άτομα- και όχι μόνο των 23. Εάν αυτό είχε γίνει γνωστό, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. «Μόλις προχθές μάθαμε ότι από το πρωτόκολλο του ΚΕΛΠΝΟ έχει εξαφανιστεί η σχετική απόφαση που αποδεικνύει ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες» υποστήριξε.
Ακολούθως, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η απώλεια αυτή δεν ήταν τυχαία, αλλά την είχε μεθοδεύσει η εταιρεία φύλαξης -που είχε προσλάβει στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο κ. Πολάκης, «έχοντας δώσει παράνομα οκτώ εκατομμύρια ευρώ»-, κατ’ εντολήν του κ. Χαμτζούδη.
Η συγκεκριμένη εταιρεία ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης αλλοίωνε παράνομα το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «κατά την διαδικασία της μετακόμισης της εταιρείας φύλαξης βρέθηκε «φλασάκι» με στοιχεία που αποδεικνύουν την σκόπιμη αλλοίωση του αρχείου: Τι έλεγε αυτό το ηλεκτρονικό αρχείο; περιείχε το ανατριχιαστικό στοιχείο που δείχνει την εγκληματική συμφωνία με σκοπό την αλλοίωση του πρωτοκόλλου. Το ηλεκτρονικό αρχείο έχει την ηλεκτρονική υπογραφή του κ. Χαμτζούδη, νομικού συμβούλου του προέδρου του ΔΣ κ. Μπασκόζου». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη μέσα στο φλασάκι υπάρχει η εξής επισήμανση από τον κ. Χαντζούδη: «Προσοχή, η εταιρεία φύλαξης να συνεχίσει τον πλήρη αποκλεισμό του πρωτοκόλλου και των αποθηκών. Να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ώστε οι υπάλληλοι να μην αντιληφθούν τι συμβαίνει. Να αφαιρεθούν τελείως τα έγγραφα με τα πρωτόκολλα που είπαμε αφού τα ξαναδώ».
Το φλασάκι με τα «ανατριχιαστικά», όπως τα χαρακτήρισε, στοιχεία, περιήλθε κατά λάθος σε εργαζόμενο, ο οποίος όπως αναφέρει «φοβάται για τη θέση και την ασφάλειά του», και το διαβίβασε ανωνύμως στο σωματείο των εργαζομένων και από εκεί έφθασε στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και στην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, κ. Παπασπύρου.
Ακολούθως, ο κ. Γεωργιάδης στράφηκε κατά της κυβέρνησης: «Αυτό λέγεται κυβέρνηση και αυτό λέγεται κράτος δικαίου; Περιμένω από την κ. Παπασπύρου να κάνει την δουλειά της. Έχει δηλώσει ότι από τις 12 Δεκεμβρίου έχει συστήσει κλιμάκιο για να κάνει έλεγχο στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ακόμη δεν έχουν φθάσει. Ακόμη και μπουσουλώντας να έρχονταν, θα έπρεπε να έχουν φθάσει. Αντί η κ. Παπασπύρου να παραπονείται για τις δικές μου καταγγελίες για τη σχέση της με την κυβέρνηση, να κάνει την δουλειά της. Πιστεύω ότι η εισαγγελέας διαφθοράς κ. Τουλουπάκη, θα κάνει την δουλειά της και θα ερευνήσει την υπόθεση. Φαντάζομαι ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα κωλυσιεργήσει και δεν θα φοβηθεί. Είναι ντροπή μία κυβέρνηση να μεταχειρίζεται μέσα που μεταχειρίζονται οργανωμένες συμμορίες για πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους».
Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε και για την υπόθεση Novartis και απάντησε: «Περιμένω την Προκαταρκτική Επιτροπή να κάνει το καθήκον της, να μας καλέσει όλους και να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Φαντάζομαι και ελπίζω ότι η κυβέρνηση δεν θα την κουκουλώσει».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Ελεύθερος Τύπος

5 σχόλια:

  1. Πατριωτισμος δεν ειναι μονο ο εθνικος συναγερμός που κρούετε και η τεκμηριωμενη σας ενημερωση της οποιας μας κανετε κοινωνους αλλά και το να μην προσπαθειτε να δωσετε βημα λογου σε κατακαθια που αρμεξαν τον τοπο..αλλιως ο πατριωτισμός σας ειναι κενο γραμμα κυριε Καλεντεριδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέμα χρόνου πλέον πότε ο Άδωνις θα διαγράψει τον Κούλη για την χαλαρή του στάση στην σκευωρία της NOVARTIS.

    Και μετά όλο το Δελφινάριο δικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μίσος των ΣυριζΑυγιτών, τίτλος τιμής για τον Γεωργιάδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα Μάλιστα…

    Ένας από τους παρείσακτους που διέλυσαν το Κόμμα μου, φωνασκεί και υποστηρίζεται από αυτούς που έχουν την επιθυμία να επαναφέρουν τα κλεφτρόνια στα έδρανα της κλεψιάς!

    Οι ανωτέρω γράψαντες, πρέπει να ντρέπονται για την κατάντια της ΝΔ, αρχίζοντας από τον Κούλη, και να καταλήξουν στα υπόλοιπα αποβράσματα.

    Είσαστε τόσο αφελείς να πιστευτέ στις κραυγές απογνώσεως ενός παραχαράκτη της αλήθειας, και εννοώ τον Άδωνι, που τον γνωρίζω από την δεκαετία του 90;

    Τον Άδωνι που τον προσκαλέσαμε 2 ή 3 φορές στον σύλλογο των Ελλήνων Επιστημόνων Μεγάλης Βρετάνιας για διαλέξεις;

    Τον Άδωνι που πρόδωσε τα ιδανικά του πέφτοντας στον βούρκο του ΚΕΛΠΝΟ;
    Δηλαδή, το FBI έκανε τις σκευωρίες της Novartis;

    Του εύχομαι να βγει καθαρός, αλλά, η φωλιά του είναι χεσμενη!

    Η Δικαιοσύνη θα έχει τον τελευταίο λόγο…

    Πάντοτε Φιλικά

    Δρ. Ευαγγελος Αρκας
    Λονδίνο, ΗΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτος, ο Αντωνακης και ο Δημητρακης ειναι υποψηφιοι για τον Κορυδαλλο. Ειναι στο στοχαστρο των ΑΜερικανων. Δεν ειναι τυχαιο που ο Μπουμπουκος πηγε και θρηνησε γονυπετης φορωντας το κιπα στο Βαντ Γιασεμ. Πηγε μηπως τον λυπηθουντα πραγματικα αφεντικα που δεν ξεχνουν που πουλαγε Πλευρη λεγοντας οτι δεν συμφωνει!!!!! Υπεροχος ανθρωπος, αποφοιτος της Καρατζαφερειου σχολης, αλλα αρριβιστας και χωρις κανενα ενδοιασμο. Και με την ΤΕΒΑ ακουγονται διαφορα .... Ετσι Αδωνη??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.