22/3/18

Νιάρχος- Πολάκης: 1- 0


Ευτυχώς που έρχονται οι καπιταλιστές εκμεταλλευτές εφοπλιστές, που δεν πληρώνουν φόρους και πίνουν το αίμα των ναυτικών, για να μπαλώσουν τις τρύπες που αφήνουν στα νοσοκομεία οι επαναστάτες πατριώτες υπερασπιστές των αδύναμων λαϊκών στρωμάτων. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει μόλις φύγουν οι μοβόροι εφοπλιστές.
Στην αρχή ήτανε ο Ζάππας και ο Συγγρός. Ευεργέτες για τους απλούς Έλληνες, στυγνοί εκμεταλλευτές και κλέφτες του ιδρώτα των εργαζόμενων για τους πούρους αριστερούς της επανάστασης του καναπέ. Άφησαν στους φτωχούς τρία νοσοκομεία και κάμποσα ιδρύματα περίθαλψης. Οι πλούσιοι, έτσι κι αλλιώς πήγαιναν και πηγαίνουν στα εξωτερικά ή στα ιδιωτικά. Δεν καταδέχονται τον Βύθουλα.
Μετά ήρθε ο Αρεταίος, ο Αιγινίτης και ο Παπανικολάου. Κι αυτοί εκμεταλλευτές του ιδρώτα του εργαζόμενου. Αφού του ρουφήξαν το αίμα έδωσαν κάτι ψιλά και στο κράτος από τύψεις. Και έχουμε νοσοκομεία. Μόνο που το κράτος δεν είχε και δεν έχει ποτέ τύψεις. Είναι ανάλγητο. Ούτε και οι νέοι αριστεροί επαναστάτες του καναπέ. Γιατί οι παλιοί που μπαρουτοκαπνίστηκαν είχαν τουλάχιστον σεβασμό.

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.