14/2/18

Στρατιωτική εγκατάσταση απέναντι από τα Ίμια φτιάχνουν οι Τούρκοι! Στη νησίδα Τσαβούς

Η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet στην ηλεκτρονική της έκδοση δημοσιεύει φωτογραφίες από την παραλία Gümüşlük, όπου διακρίνονται τα μηχανήματα να έχουν αρχίσει τις εργασίες 
Στρατιωτική εγκατάσταση στο μικρό νησί Τσαβούς, κοντά στα Ίμια κατασκευάζουν οι Τούρκοι μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής. 

Η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet στην ηλεκτρονική της έκδοση δημοσιεύει φωτογραφίες από την παραλία Gümüşlük, όπου διακρίνονται τα μηχανήματα να έχουν αρχίσει τις εργασίες. 
Ειδικότερα, όπως περιγράφει στις λεζάντες των φωτογραφιών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Cumhuriyet.com, στη νήσο Τσαβούς δημιουργείται στρατόπεδο, μετά το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε τουρκικό και ελληνικό σκάφος της ακτοφυλακής κοντά στις βραχονησίδες των Ιμίων στο Αιγαιο.  

Μάλιστα, στην παραλία Gümüşlük του Μπόντρουμ ήδη έχουν αρχίσει εργασίες τα μηχανήματα εκσκαφής. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής πραγματοποιεί περιπολία απέναντι από το Τσαβούς. 
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με το νέο επεισόδιο στα Ίμια ανέφερε: Οι Έλληνες δυστυχώς αιφνιδιάστηκαν για μία ακόμη φορά. Τα ελληνικά πλοία πάνε και έρχονται στα Ίμια. Εμείς από την αρχή είχαμε πει στους Έλληνες να μην κάνουν τέτοια πράγματα. Θα μας βάλουν σε… μπελάδες. Φυσικά, οι Δυνάμεις μας έκαναν το καθήκον τους και πάλι χθες το βράδυ». 
Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.