24/2/18

Ακούστε αυτόν τον άνθρωπο με προσοχή - Υπεύθυνοι για την "βόμβα" που κάποια στιγμή θα εκραγεί στα νησιά, Τσίπρας και Χριστοδουλοπούλου

«Ξεχείλισε» η οργή και η αγανάκτηση στα δικαστήρια Μυτιλήνης- Ελεύθερος ο κτηνοτρόφος | Όλο το ρεπορτάζ (vids, pics)

Ελεύθερο άφησε σήμερα το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης τον 55χρονο κτηνοτρόφο

Ελεύθερο άφησε σήμερα το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης τον 55χρονο κτηνοτρόφο που χθες το βράδυ αρχικά επιτέθηκε με ξύλο και στη συνέχεια πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο στον αέρα, προκειμένου να φύγουν από την ιδιοκτησία του κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μετανάστες που όπως υποστηρίζει είχαν πάει για να του κλέψουν ζώα.
Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί τον Απρίλιο του 2019 με τις κατηγορίες της απειλής της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας.

Όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ η ευρισκόμενη στο σπίτι σύζυγος του δράστη τον ειδοποίησε ότι μετανάστες έχουν μπει μέσα στην ιδιοκτησία του πετώντας πέτρες προς το σπίτι αποκλείοντας την σε αυτό, προκειμένου ανενόχλητοι να του κλέψουν ζώα. Κάτι που όπως καταγγέλλει έπραξαν επανειλημμένα στο παρελθόν. Ας σημειωθεί εδώ ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει στην περιοχή της Μόριας και συλλήψεις μεταναστών οι οποίοι είχαν κλέψει και σφάξει ζώα προκειμένου να τα πουλήσουν σε άλλους μετανάστες που διαμένουν στον καταυλισμό.

Ο 55χρονος μετά το τηλεφώνημα της συζύγου του έσπευσε στην ιδιοκτησία του και προκειμένου να τους απομακρύνει πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα που παράνομα κατείχε, στον αέρα.

Ας σημειωθεί ότι μετά από μήνυση που κατέθεσε ο 55χρονος συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας και ζωοκλοπή τρεις μετανάστες ηλικίας 21, 23 και 24 ετών. Οι οποίοι και παραπέμπονται στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο για να δικαστούν. Οι ίδιοι πάντως ισχυρίζονται ότι απλά περνούσαν έξω από το κτήμα και δεν είχαν πρόθεση να κλέψουν.

Ας σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας βρέθηκαν στην κατοχή του 55χρονου καθώς και στο αυτοκίνητο του και κατασχέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι, 156 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων τύπων, 10 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και δυο αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα.


Έξω από το δικαστήριο κάτοικοι από την Μόρια είχαν συγκεντρωθεί για να συμπαρασταθούν στον συντοπίτη τους ενώ έκλεισαν για τρεις ώρες το δρόμο μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, το παρόν στο δικαστήριο έδωσε και ο δήμαρχος Λέσβου. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος κτηνοτρόφος έξω από το δικαστήριο τόνισε ότι «δεν είναι λύση να πάρουμε τα όπλα αλλά δε γίνεται  να περιφρουρούμε κάθε μέρα τις περιουσίες μας για να μη λεηλατηθούν, δε θέλω να ξαναβρεθώ σε αυτή τη θέση». «Επιτέλους επιλήφθηκε η δικαιοσύνη, είπε ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Τσακίρης γιατί σε αυτό τον τομέα η δικαστική και εκτελεστική εξουσία έχουν αποτύχει οικτρά. Ίσως αυτή η ιστορία να είναι η αρχή για να ληφθούν κάποια μέτρα».



Οι  συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών μέσα στο κέντρο της Μόριας δεν είναι καλές και πολλές φορές οι άνθρωποι αυτοί αναζητούν τροφή και τρόπους να ζεσταθούν στα γύρω σπίτια και χωράφια. Όμως σύμφωνα με τους κατοίκους της Μόριας υπάρχουν μεταξύ των μεταναστών  παραβατικά στοιχεία που κατ επανάληψη εντοπίζονται, συλλαμβάνονται και παραπέμπονται στη δικαιοσύνη για κλοπές μέσα στα σπίτια και τα χωράφια των μόνιμων κατοίκων αλλά αφήνονται ελεύθεροι και με θρασύτητα συνεχίζουν αυτή την παραβατική συμπεριφορά, πουλώντας μάλιστα το κρέας από τα ζώα που κλέβουν στους ίδιους τους πρόσφυγες. Αυτό από τη μία δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις περιουσίες και διαταράσσει την οικιακή ειρήνη  των κατοίκων,  από την άλλη όμως δηλητηριάζει συνεχώς την κοινωνική ειρήνη  στις δύο κοινότητες των μόνικων κατοίκων και των προσφύγων του ΚΥΤ Μόριας. Την ίδια στιγμή ακραία στοιχεία βρίσκουν εύφορο έδαφος για να επιβάλλουν τη ρητορική μίσους, όπως και στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων που το παρόν  έδωσαν οι γνωστοί οπαδοί της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης.

Η κατάσταση αυτή όπως έδειξε το χθεσινό γεγονός είναι εύκολο να παρεκτραπεί και απαιτείται παρέμβαση τόσο από την ελληνική δικαιοσύνη όσο και την αστυνομία αλλά και το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής.

Εδώ και καιρό οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για κλοπές ζώων από τα χωράφια τους, ενώ από την άλλη πλευρά, έντονες είναι οι διαμαρτυρίες για τις συνθήκες διαβίωσης μέσα στο κέντρο και στην ποιότητα του φαγητού για ανθρώπους που βρίσκονται μέχρι και δύο χρόνια μέσα στο ΚΥΤ της Μόριας.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost WEB TVκαθώς και τι δήλωσαν ο κτηνοτρόφος, ο πρόεδρος της Μοριας και οι δικηγόροι του κτηνοτρόφου




Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (21-02-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 55χρονος κτηνοτρόφος και τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 21, 23 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν -κατά περίπτωση- δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών και για απόπειρα ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές,  ο 55χρονος, χθες το απόγευμα σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή της Μόριας, αφού πλησίασε με το αυτοκίνητό του τους παραπάνω αλλοδαπούς, προσπάθησε αρχικά να τους χτυπήσει με ξύλο που είχε στην κατοχή του, ενώ ακολούθως πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε επίσης, ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, δρώντας από κοινού, είχαν επιχειρήσει νωρίτερα να εισέλθουν σε αγρόκτημα του 55χρονου στην παραπάνω περιοχή, με σκοπό να αφαιρέσουν ζώα (πρόβατα), χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του 55χρονου καθώς και στο αυτοκίνητο του και κατασχέθηκαν:

4 κυνηγετικά όπλα,
πιστόλι,
156 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων τύπων,
10 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm
2 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα,
φακός.

Όπως διακριβώθηκε, ο 55χρονος κατείχε παράνομα τα προαναφερόμενα όπλα.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.





6 σχόλια:

  1. AMAZING: President Donald Trump recites the SNAKE Poem at CPAC 2018 and Triggers the LIBERAL Media
    Published on Feb 23, 2018

    https://www.youtube.com/watch?v=7ndhdZtLXiU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν τρεχατε ομως στις παραλιες και τους καλωσοριζατε ποζαροντας στα βιντεα και τις φωτογραφιες,δεν σκεφτοσαστε οτι αυτη η φαμπρικα δεν προκειται να σταματησει ποσο μαλλον οταν δειχνεις ευχαριστημενος.
    10-11 δις τον χρονο κονομαει η τουρκικη επιχειρηση προωθησης αυτων των δυστυχισμενων ανθρωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ὅλοι μας, ὡς ὀρθοδοξοι χριστιανοί πού μᾶς τίμησε ὁ Θεός καί πού εἴμαστε, πρέπει νά βαθύνουμε τήν μετάνοιά μας ἐνώπιον τοῦ ἀληθινοῦ Θεοῦ, νά κάνουμε θερμότερη τήν προσευχή μας, καί νά ἔχουμε ἀδιάλειπτη ὅσο μποροῦμε τήν πνευματική μας ἐγρήγορση.
    Διότι,
    αὐτοί πού ἔφεραν ἐδῶ τούς μετανάστες, καί πρόσφυγες, χαίρονται μέ τό πού μᾶς προξενοῦν πόνο, δυσκολίες, προβλήματα. Εἶναι ἀντίχριστοι:
    Ἔχουν ἀντίστροφα βιώματα καί ὄχι μόνο δέν στεναχωριοῦνται, ἀλλά τό διασκεδάζουν κιόλας! Ναί, ὑπάρχει δυστυχῶς καί αὐτό.
    Αὐξάνεται κατ' ἀρχάς πολύ ἡ ἐσωτερική ἠθική ἀντιστροφή στούς ἀθέους πού δέν ἔχουν ἐργασθῆ ταπεινά ποτέ, ὁπότε φυσικά "πορώνονται" καί χαίρονται μέ τήν ἀνηθικότητα ἤ καί μέ τό θέαμα τῆς αὐξησεως τῆς ἐκληματικότητας, ἀρκεῖ οἱ ἴδιοι νά εἶναι ἀσφαλεῖς....
    Ἐν τούτοις, κυριαρχεῖ πλέον σχεδόν ἀνεπανόρθωτα ἡ διεστραμμένη ἠθική συνείδηση, δηλαδή μιά "χαρά" ὅταν οι ἄλλοι, οἱ πολλοί, ὁ "ὄχλος", θλίβονται,
    σέ ὅσους ἐξ αὐτῶν ἔχουν τυχόν μετάσχει σέ ὀρισμένες ἀπό τίς καταστροφοικές λατρεῖες, σέ ἀχαλίνωτα βιώματα ἀποκρυφισμοῦ-σατανισμοῦ "χωρίς ὅρια".
    Τότε, μπροστά τους, ὁ Ἐρντογκάν εἶναι ἀφελής πού ἐκτίθεται. Διότι αὐτοί ὑποκρίνονται καλλίτερα.
    Προσέχουν πολύ περισσότερο νά μήν γίνουν ἀντιληπτοί:
    Δέν σφάζουν οἱ ἴδιοι, ἀλλά δημιουργοῦν προϋποθέσεις συγκρουσιακές στήν κοινωνία καί στήν πολιτική πραγματικότητα,
    συνθηκες εἰ δυνατόν γενοκτονίας μας, ἀρχικῶς μέν πολιτισμικῆς καί πολιτικῆς, καί στήν συνέχεια ὑλικῆς, ἀλλά τοῦτο, κατά τρόπον ὥστε, εἰ δυνατόν, τά θύματά τους, ἐμεῖς, ἀλλά καί τά ἐργαλεῖα τους, οἱ μετανάστες, νά σφαζόμαστε μεταξύ μας.
    Πῶς θά ἀκούγεται λοιπόν στά αὐτιά τους, καί τί ἀποτελέσματα μπορεῖ νά ἔχη, τό: "Τί κάνει τό κράτος μας"; ....

    ΥΓ.Ἔχουμε τήν δύσκολη εὐλογία νά ἔχουμε τούς ἐχθρούς μας, τούς ὁποίους πρέπει νά συγχωροῦμε, μέσα στήν Ἑλλάδα μας, ἀκόμη καί πάνω ἀπό τό κεφάλι μας, ἀλλά ὄχι καί νά τούς στρέψουμε τό ἄλλο μάγουλο σάν νά εἶναι ἀδέλφια μας!
    Ὑπάρχει καί τό "Ὕπαγε ὀπίσω μου Σατανᾶ !", μέ ὅλην τήν ἀγάπην τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν μεγάλες και σοβαρές αιτίες γι αυτό το φαινόμενο, αυξανόμενης έντασης, γι αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει αλλά συνεχώς θα επιδεινώνεται. Τα τελευταία χρόνια είχαμε τις υποκινούμενες εξεγέρσεις και τις ανατροπές καθεστώτων σε όλη τη Βόρεια Αφρική με τη λεγόμενη "αραβική Άνοιξη", που επεκτάθηκε και στην ήδη ταραγμένη Μέση Ανατολή, με αποκορύφωμα τον μακροχρόνιο πόλεμο στη Συρία, που έχει μετατραπεί σε μια ανοιχτή πληγή, που δεν ξέρουμε ακόμα που θα καταλήξει, λόγω της εμπλοκής με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλών χωρών, ακόμα και των μεγάλων δυνάμεων.
    Εκατομμύρια άνθρωποι εκδιώχθηκαν απ΄τον τόπο τους, και έγιναν πρόσφυγες, ενώ άλλοι τόσοι βγήκαν την ευκαιρία να έρθουν στην Ευρώπη για μια καλύτερη ζωή, παράνομα με πλαστά χαρτιά.
    Οι περισσότεροι προέρχονται από χώρες που η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία. Εθισμένοι σε βανδαλισμούς, λιθοβολισμούς, και κάθε είδους βίαιες πράξεις και θεάματα. Είναι εξαθλιωμένοι, και εγκλωβισμένοι σε νησιά ενώ θέλουν να πάνε στην Ευρώπη (περιμένοντας ίσως κάποιες νέες ευκαιρίες, ένα ευρωπαϊκό όνειρο αντίστοιχο του αμερικανικού"). Επιπλέον πάρα πολλοί έχουν μέσα τους απέχθεια-μίσος ειδικά για τους Χριστιανούς, γιατί τους θεωρούν άπιστους και τις γυναίκες πόρνες.
    Τι περιμέναμε λοιπόν ότι θα γίνει όταν ήρθαν τα κύματα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών;;
    Έχουμε δει ήδη πολλά έκτροπα σε όλη την Ευρώπη, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο η βία και τα εγκλήματα, που θα μπορούσαν ίσως να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη αστυνόμευση.
    Το μεγάλο και άλυτο πρόβλημα είναι η τεράστια υπογεννητικότητα, η γήρανση της Ευρώπης, που διαρκώς επιδεινώνεται, και η εγκατάλειψη των στοιχείων συνοχής της όπως η παράδοση, η θρησκεία της, και οι αξίες της ώστε να έχει πνευματικές αντιστάσεις (απέναντι στην παγκοσμιοποιημένη πολυπολιτισμική "σούπα"), όταν παράλληλα είναι περικυκλωμένη από αφρικανικές και ασιατικές χώρες με μια πληθυσμιακή έκρηξη των τελευταίων δεκαετιών (που ο παγκόσμιος πληθυσμός από 6 δις αυξήθηκε απότομα σε 7.5), ανθρώπων φανατισμένων και πωρωμένων μέσω κυρίως της θρησκείας τους, (στα όρια των λοβοτομημένων).
    Είδαμε και το φαινόμενο των τζιχαντιστών, αυτών των "τηλεκατευθυνόμενων μηχανών θανάτου" που δεν οφείλεται μόνο στα ναρκωτικά και στο χρήμα αλλά στην ίδια την ουσία του "σκληρού ισλάμ".. Το έχει βιώσει άλλωστε το έθνος μας στο πετσί του, την περίοδο της Τουρκοκρατίας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισλάμ: Αποχαιρετήστε την Ευρώπη που ξέρατε
    https://www.youtube.com/watch?v=kLv6oLh6iR8

    Ακούστε και αυτό (!):
    Χρυσόγονος: Η Ευρώπη χρειάζεται μετανάστες λόγω υπογεννητικότητας
    https://www.youtube.com/watch?v=YnrOaFMLJ44

    Eμάς μας έχουν διαλύσει με την οικονομική κρίση, οι νέοι φεύγουν, παιδιά δεν γεννιούνται, οι οικογένειες δεν υποστηρίζονται, είμαστε υπό διωγμό, και παράλληλα έρχονται οι ορδές των ξένων.. Σε λίγο θα είμαστε εμείς ξένοι στον τόπο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς το Ελληνικό κράτος είναι απών για τους Έλληνες κατοίκους των νησιών που έχουν «καταληφθεί» από ανεξέλεγκτο αριθμό λαθρομεταναστών!!!
    Δεν είναι σε θέση να προστατέψει τις περιουσίες, αλλά κυρίως τις ζωές τους και αν κάποιος αναγκαστεί να το κάνει μόνος του, κινδυνεύει να φυλακιστεί και να κατηγορηθεί ως ακραίος, φασίστας, ναζιστής κ.λ.π.
    Τα ερωτήματα που τίθενται προς όλους αυτούς που υποστηρίζουν χωρίς όρια τους λαθρομετανάστες είναι:
    Τι θα κάνατε εσείς αν βρισκόσασταν στη θέση αυτών των ανθρώπων;
    Τι θα κάνατε αν βλέπατε τους λαθρομετανάστες να κλέβουν τα ζωντανά σας;
    Τι θα κάνατε αν τους βλέπατε να καταστρέφουν την περιουσία σας;
    Τι θα κάνατε αν βλέπατε ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα και κυρίως οι ζωές της οικογενείας σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.