12/2/18

Ο Ζάεφ στην Τουρκία - Η Ελλάδα πρέπει να δηλώσει σήμερα ότι θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα αναγνωρίσει το ανεξάρτητο Κουρδιστάν

Ο πρωθυπουργός του κράτους των Σκοπίων παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, την παραμονή της επίσκεψής του στην Τουρκία.
Εκτός του ότι δήλωσε ότι "Η Τουρκία είναι ένας από τους πιο μεγάλους φίλους της Μακεδονίας",
έδωσε μηνύματα προς την Άγκυρα ότι "η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή στους Τούρκους".

Επίσης, ανέφερε ότι τα Σκόπια "πολεμούν ώμο με ώμο στο πλάι της Τουρκίας" εναντίον της τρομοκρατίας", εννοώντας προφανώς τους Κούρδους, που ενώ είναι 40 εκατομμύρια με χιλιάδες χρόνια ιστορία δεν έχουν το δικαίωμα να λέγονται Κούρδοι, ενώ ο ίδιος που είναι βουλγαροσλάβος, απαιτεί να λέγεται "Μακεδόνας".
Η συνέντευξη Ζάεφ στα τουρκικά ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. Σπασμωδικές αντιδράσεις είναι αυτά. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε οι πρώτοι για την αναγνώριση του Κουρδιστάν, όχι γιατί τσαντίζονται οι αναλυτές μας αλλά επειδή τους χρειαζόμαστε για να ξεσκίσουμε στα δύο την τουρκία.
    Σαν τις παρθένες που κλωτσάνε στην νυφική παστάδα έτσι κατάντησε η "δημοκρατική" μας Ελλάδα. Κι αν είναι έτσι τουλάχιστον ας σημαδέψουμε αχαμνά.
    Το ζητούμενο είναι να στραγγαλιστεί η τουρκία. Να της περάσουμε μια θηλιά στο λαιμό και να σφίξουμε μέχρι να μην υπάρχει τούρκος στον πλανήτη.
    Λίγο δύσκολο αφού φτάσαν τα 30 εκατομμύρια πάνω-κάτω, θα πεις, αλλά ας κάνουμε τα πρώτα βήματα
    Για να συμβεί αυτό χρειάζονται εργαλεία, όπως για παράδειγμα ένας ποινικός φάκελλος μέσα στον οποίο θα παρουσιάζονται και θα τεκμηριώνονται τα εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας που έχει κάνει η Τουρκία καθώς και τις παραβιάσεις των συνθηκών που έχει υπογράψει. Ακολούθως, να πεισθεί, με κλωτσοπατινάδες, αν χρειαστεί το υπουργείο εξωτερικών να αρχίσει με βάση αυτόν τον ποινικό φάκελλο (να μια ωραία ιδέα για εκδοτική δουλειά! Μια Ωραία εγκυκλοπαίδεια με τίτλο : Τουρκία - Ποινικό μητρώο ενός κατά συρροήν εγκληματία )
    α) ο διαφωτισμός όλων των διπλωματικών μας αποστολών στο πως θα ενημερώνουν κυβερνήσεις και οργανισμούς σχετικά με το τι εστί τουρκία και τι ακριβώς κάνει.
    β) προώθηση του τεκμηριωτικού υλικού των εγκλημάτων της τουρκίας και καταγγελία της τουρκίας σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, συστηματικά.
    γ) δαιμονοποίηση των τούρκων σε κάθε ευκαιρία με ημέρες μνήμης και επετείους σφαγών μέσα από κάθε διαθέσιμο κανάλι.
    δ) Συνέργειες για το ξερίζωμα του τουρκικού παρακράτους στην Ελλάδα και στις βαλκανικές χώρες.
    Μείναμε 8 εκατομμύρια Έλληνες και αυτοί γεννοβολάνε σαν κουνέλια και φτιάχνουν τα όπλα τους μόνοι τους. Καιρός να κάνουμε θόρυβο, να στρέψουμε τα φώτα στις θηριωδίες τους να κάνουμε όλον τον πλανήτη να τους μισήσει και να τους τσακίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τσ-τσ-τσ...SKOPJE MAKEDONSKJAJAPAPOY: Το Κουρδισταν των βαλκανιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν λέμε ανοιχτά ότι δεν έχουμε στρατο? Μια στρατιά από σαπιοκοιλιαδες που κάνουν τους αξιωματικούς (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ) έλλειψη πειθαρχίας ασχετιλα και δημοσιουπαλληλικη νοοτροπία είναι τα χαρακτηριστικά του στρατού μας ο οποίος δυστυχώς δεν είναι ικανός για τίποτα. Αυτό που το ξέρουμε όλοι είναι καιρός Σάββα να το κάνουμε θέμα γιατί όταν θα βγει κάτω από το χαλί θα είναι δυστυχώς αργά. Είναι κρίμα να ξοδεύουμε τόσα χρήματα και να μην έχουμε στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, ούτε οι ίδιοι οι Κούρδοι του βορείου Ιράκ δεν αναγνωρίζουν πλέον το "ανεξάρτητο Κουρδιστάν", μετά τις εξελίξεις του Σεπτεμβρίου και τις απώλειες εδαφών που είχαν.
    Χαστούκι στην Τουρκία θα ήταν η αναγνώριση του ΠΚΚ σαν εθνικο-απευθερωτική οργάνωση, αλλά θέλει @@ για να κάνεις κάτι τέτοιο, όταν σε απειλούν ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος θα τα κανει αυτα?
    Οι πολιτικοι του Ελληνικου ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ?
    Να μην τρελαθουμε κιολας.
    Θελεις ναξοδευσουμε διπλωματικο κεφαλαιο? Για τετοια εξοδα ειμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τζιτζιρα τα μιτζιρα τα τζιτζιμιτζιχοτζιρα....Κοτζια ..ξεκοτζια...τα κανει ολα μια χαψια.. Τωρα ...λυνει με τον Ζαεφ εξισωσεις...διανυσματικου λογισμου...καμπυλωνει τις ευθειες...κι ευθυγραμμιζει τις καμπυλες..γεωμετρει..το απροσμετρητο...και ψαρευει σε αχαρτογραφητα νερα...ακολουθωντας χαρτες αστρικους...την πυξιδα που δειχνει Νοτο...καθως αλλαξε το γηινο πεδιο πολικοτητα...και σαλιωνοντας το δαχτυλο παρακολουθει και τους ανεμους απ το κουτι της Πανδωρας...Μετα ακολουθει γευμα νικητηριο...φιδες...αστερακια...τραχανας..μελανας ζωμος...και ραπανακια ψητα Βουργουνδιας.Ο θριαμβος θα τελεστει στην κεντρικη λεοφωρο......Βουλιαγμενης χωρας. . Ο καφες θα δωθει στο παρεκλησι των Ασωματων....Δεν ξερω αν δινουν και φασολια φουρνου με την μαυροδαφνη...αφου ολα γινονται και δημοσια δαπανη...μπορει ναχει και κουλουρακια κανελας για ...συγχωριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ἡ ἀναγνώριση τοῦ Κουρδιστάν, εἶναι θέμα πού πρέπει νά τεθῆ καί στήν Εὐρωπαϊκή Ἔνωση. Ὡς προαπαιτούμενο γιά τίς περαιτέρω σχέσεις τῆς Ε.Ε. μέ τήν Τουρκία.

    Καί ἐπειδή ἐνδέχεται ἡ Γερμανία νά ἔχῃ ἄλλη γνώμη, παράλληλα πρέπει κληθῆ ἡ Γερμανία μέ τήν συνδρομή τῆς Εὐρώπης, νά παύσῃ τίς ἀνόητες νομικίστικες ἀὐτοπαραμυθιάσεις της καί νά συζητήσῃ φιλικά γιά τό ἀκριβές ὕψος των ὀφειλομένων της πρός την Ἐλλάδα: Καί γιά τό χρέος της ἀπό τό δανειο, καί γιά τίς ἀποζημιώσεις της.
    Καί ὄχι μόνον τοῦτο: Κατά γενική ἀρχή τοῦ δικαίου ἡ ἀχαριστία τοῦ δωρεοδόχου ἐπιτρέπει ἀνάκληση τῆς δωρεᾶς.
    Ἠ Ἑλλάδα, λοιπόν, ἔκανε δῶρο στήν Γερμανία τό 1953, ἀπαλλάσσοντας την ἀπό χρέος της πού άναγνώριζε τότε ἡ Γερμανία. Αὐτή ἡ δωρεά, μπορεῖ καί πρέπει νά ἀκακληθῆ, λόγω προδήλου ἀχαριστίας της ἀπό τό 2009 καί μετά, καί νά ἐκτιμηθῆ τό ποσό πού ἐπίσης προκύπτει.
    Μέ αὐτές τίς βάσεις, νά φέρουμε ἐμεῖς,
    γιά τήν ἀκρίβεια καί ἐμεῖς, γιά συζήτηση τήν ἀναγνώριση τοῦ Κουρδιστάν στήν Εὐρώπη.

    Τουλάχιστον οἱ Πολωνοί θά μᾶς ὑποστηρίξουν. Μᾶλλον καί στά δύο. Ἀλλά καί πολλοί ἄλλοι, με τήν τόσο ὑπερφίαλη πολιτική τῶν Γερμανῶν, πού ἔφθασε μέχρι τήν νομότυπη ἀλλά ὕπουλη δολιοφθορά τῆς οἰκονομίας ἄλλων χωρῶν (π.χ. τῆς Ἰταλίας ἀπό τήν ἐποχή τοῦ Ἀντρεότι), αὐτό περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.