27/1/18

Από κόρακα και από βάρβαρο Τούρκο τι θ' ακούσεις; Ακιντζί: Αναπόφευκτες οι τουρκικές επιχειρήσεις στο Αφρίν

Μ' αυτό το βαρβαροειδές υποκείμενο, που επιβραβεύει μια επιχείρηση απροκάλυπτης εισβολής σε ξένη χώρα, εναντίον ενός δημοκρατικού λαού, θα κάνει δικοινοτική ομοσπονδία η ελληνική Κύπρος; Ντροπή σας ηγέτες της Κύπρου!
  • Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΚΥΠΕ / Κάτια Χριστοδούλου)
Ο Μουσταφά Ακιντζί χαρακτήρισε αναπόφευκτη την επιδρομή της Τουρκίας στο Aφρίν της Συρίας. Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του Τουρκοκυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου, υποστήριξε ότι «τέτοιες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες όταν τα σύνορα μιας χώρας βρίσκονται υπό απειλή ή παραβιάζονται».
Είπε ακόμη πως πρέπει να υπάρχει ανοχή στις αντίθετες απόψεις με σεβασμό στη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου.
Ο Ακιντζί εξέφρασε επίσης ικανοποίηση που η χθεσινή πορεία των Τουρκοκυπρίων για την ειρήνη και τη δημοκρατία έγινε χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα. Ανέφερε πως η βία και η απόπειρα για λιντσάρισμα ενός δημοσιογράφου είναι κάτι το απαράδεκτο, σημειώνοντας πως οι Τουρκοκύπριοι «έχουν διαμορφώσει μια δημοκρατική και κοσμική ταυτότητα, σέβονται τις άλλες απόψεις και επιδεικνύουν ανοχή».
Επεσήμανε πως η νέα «κυβέρνηση» στα Κατεχόμενα και οι οργανώσεις πολιτών έχουν την ευθύνη να δημιουργήσουν ένα κλίμα ειρήνης και αμοιβαίου σεβασμού. Επίσης, ευχήθηκε να υπάρχει ηρεμία και ειρήνη στην Τουρκία.

2 σχόλια:

  1. Ελπίζω να επιστραφούν πολλά φέρετρα από τα νεκρά ασλανακια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Somebody send him a dictionary so Akintzi can look up the words Democracy, Human Rights and Invasion. Good luck to whomever negotiates with him for Cyprus.
    It's coming fast.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.