24/1/18

Ο μυστήριος υποψήφιος βουλευτής του Καμμένου που διοργανώνει μόνος του "Συλλαλητήριο" για τη Μακεδονία στην Αθήνα

Τάσος Ασλανίδης
Η αποκάλυψη για το ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στις 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Παμμακεδονικές ενώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι και χριστιανικά σωματεία που πρωτοστάτησαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ήδη έχουν αποστασιοποιηθεί από το «συλλαλητήριο» που διοργανώνει ο κ. Μιχάκης.
Οι ίδιοι οι διοργανωτές του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης μόλις ενημερώθηκαν για το ποιος δημιούργησε την εκδήλωση στο facebook για το Συλλαλητήριο της Αθήνας αποφάσισαν να απέχουν από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Ποιο είναι το επάγγελμα του κ. Μιχάκη;
Ο κ. Μιχάκης δηλώνει δικηγόρος και νομικός σύμβουλος. Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει ότι είναι ψάλτης. Σε άρθρα του στο διαδίκτυο υπογράφει ως μουσικοσυνθέτης και δικηγόρος. Έχει δηλώσει ότι δημοσιογραφεί από 15 ετών. Δηλώνει επίσης ότι είναι μαθητής του Μανώλη Ανδρόνικου. Στο βιογραφικό του υπάρχουν οι ιδιότητες του υποψήφιου βουλευτή καθώς και του προέδρου του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.
Η πολιτική σταδιοδρομία του κ. Μιχάκη
Ο κ. Μιχάκης τον Ιανουάριο του 2015 επεδίωξε να καθίσει στης Βουλής τα έδρανα. Έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του εκλογικού σώματος ως υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Τερμάτισε προτελευταίος μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών.
Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος. Ο κ. Μιχάκης τότε ενημέρωσε τους υποστηρικτές του μέσω του ιστολογίου του ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής γιατί «όλοι εξαπατούν τον ελληνικό λαό» και ζήτησε από το κοινό του να σταθεί δίπλα του τονίζοντας πως θα το δικαιώσει.
Ο κ. Μιχάκης και τα κηρύγματα μίσους στο Ωραιόκαστρο
Τον Οκτώβριο του 2016 συναντούμε τον κ. Μιχάκη να μιλά σε εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Επί σαράντα λεπτά κάποιος κύριος του κρατά την ομπρέλα ενώ ο ίδιος απευθύνεται με κραυγές σε εκατό άτομα. Αναφωνεί ακραία συνθήματα σε μια εκδήλωση με ανάλογο ακροατήριο. Λίγες ημέρες μετά θα μιλήσει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και θα πει ότι ήταν κεντρικός ομιλητής σε συλλαλητήριο που έγινε στο Ωραιόκαστρο και καλύφθηκε από διεθνή μέσα ενημέρωσης. Δείτε το σχετικό βίντεο στο ακόλουθο link: https://www.youtube.com/watch?v=R1_OX4wmSWA
Ο κ. Μιχάκης έχει ξαναδιοργανώσει συλλαλητήριο
Το 2010 ο κ. Μιχάκης είχε συντονιστικό ρόλο σε ένα συλλαλητήριο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου ήταν ο ίδιος. Πίσω του στέκονταν τρεις λεβέντες με περικεφαλαία, ασπίδες και ακόντια. Ο εικονολήπτης κινηματογραφούσε μόνο τον ομιλητή. Το πλήθος δεν πρέπει να ξεπερνούσε τα είκοσι άτομα. Ο κ. Μιχάκης φαίνεται στο βίντεο να υπόσχεται στο κοινό του ότι ο αριθμός των συγκεντρωμένων θα αυξηθεί αργότερα μιας και «οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής». Δείτε το σχετικό βίντεο στο ακόλουθο link: https://www.youtube.com/watch?v=8fZLwwgieLE
Τέλη Μαρτίου το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα
Αρκετοί δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται περί προσώπου που θα κάνει νούμερα και άρχισαν να παίρνουν συνεντεύξεις από τον κ. Μιχάκη, προβάλλοντάς τον ως διοργανωτή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα έχουν ήδη δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος ακροδεξιές ομάδες, μέλη της Χρυσής Αυγής και ομάδες παλαιοημερολογιτών.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, τα πολιτιστικά σωματεία, οι χριστιανικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις και τότε θα ανακοινώσουν την πραγματοποίηση νέου συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει πριν τα μέσα Μαρτίου. Η εκδήλωση του κ. Μιχάκη δεν έχει καμία σχέση με συλλαλητήριο και δεν θα πρέπει να συνδέεται με τις συντονισμένες ενέργειες φορέων που ανήκουν στον πατριωτικό χώρο και εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση του μεγαλειώδους Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.
Στο βίντεο αυτό: Χαιρετισμοί προσωπικοτήτων και φορέων. Οι καλλιτέχνες Αλέξανδρος ο Αχαιός (Αλέξανδρος Χάχαλης) και Δημήτριος Μιχάκης - Αλέξανδρος.
4/4/2009: Για πρώτη φορά ύστερα απο 1.600 χρόνια, άναψαν δεκάδες κεριά στην Θεσσαλονίκη στη μνήμη των θυμάτων της θηριωδίας του αυτοκράτορα Θεοδοσίου του "Μεγάλου", του ανθρώπου που επέβαλλε δια νόμου μια αλλόδοξη θρησκεία στον ελληνισμό απαγορεύοντας με την ποινή του θανάτου τη δημόσια εκδήλωση της ελληνικής λατρείας.
Η εκδήλωση τιμής και μνήμης η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πολιτιστ. Συλλόγου "Προμηθεύς Πυρφόρος", τη συνεργασία της Κοινότητος Ελλήνων ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ και  συμμετείχε ενεργά η ΟΜΑΔΑ «Ε» Ελλήνων και πολλοί καλλιτέχνες, έλαβε χώρα στην πλ. Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 50 μόλις μέτρα απο το σημείο που βρισκόταν οι πύλες του φημισμένου Ιππόδρομου της Θεσσαλονίκης όπου έλαβε χώρα η σφαγή των χιλιάδων πολιτών.
Τα βίντεο της εκδήλωσης ολοκληρώνονται σε 7 μέρη.
Πηγή: thestival

14 σχόλια:

  1. H ιστοσελιδα τι γνωμη εχει;Μυριζομαστε παλι προσπαθεια διαιρεσης του ελληνικου εθνους .Εν τω μεταξυ ο κος Ιγνατιου στην ιστοσελιδα του αναφερει ο ιδιος πως το συλαλλητηριο της Θεσσαλονικης καπελωθηκε απο τους ακροδεξιους.δηλαδη το μισο εκατομμυριο Ελληνες ,οι εννεα Μητοπολιτες,Ο κος Φραγκος,ο κος Λυγερος και οι υπολοιποι ομιλητες ειναι ακροδεξιοι κε Ιγνατιου;Εν τέλει κατα τη γνωμη μου πρεπει οι ιδιοι ομιλητες μαζι με αυτον τον κυριο να διοργανωσουν και το συλαλλητηριο στην Αθηνα.ΑΝ αυτος ο κυριος αρνηθει τους ομιλητες της Θεσσαλονικης τοτε ναι κατι μυριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω ποιος εινσι ο κος. Δ. Μιχακης, πρωτη φορα ακουω το ονομα του.

    Εντυπωση παντως προκαλει η απαξιωτικη αναφορα του αρθρογραφου κου. Τ Ασλανιδη για αλλες μεριδες της Ελληνικης κοινωνιας, βλ. θρησκευτικους οπως πολιτικους χωρους της Ελληνικης κοινωνιας, που θα λαβουν μερος στον συλλαλητηριο της Αθηνας.

    Μηπως κε. Ασλανιδη θα ηταν προτιμοτερο να διοργανωσεις εσυ ενα συλλαλητηριο με εκεινους που προφανως ταιριαζουν τα χνοτα σου;;

    'Η τουλαχιστον ας παραθεσεις εναν καταλογο στον οποιον θα κατανομαζεις τους οποιους κοινωνικους χωρους θα ειθελες να αποκλειστουν, απο ενα συλλαλητηριο για την Μακεδονια.

    Πως το βλεπετε ως λυαη, χμμ;;


    υ.γ
    Ενδεχεται να θεωρεις τον εαυτον σου ως τον πιο αξιολογο και καθαροαιμο Ελληνα. Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μιχάκης πέρσι ήταν ομιλητής και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ακομμάτιστων ελλήνων" όπου είμαι μέλος και ήμουν παρών κι εγώ! Ο λόγος του ήταν πάρα πολύ καλός, ούτε ακραίος, ούτε παπαδίστικος , ούτε σαν του Σώρρα! Πάρα πολύ καλός, με γνώσεις κλπ. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση! Πιστεύω κάποιες ομάδες πατριωτικές έχουν ιδιοτελή κίνητρα και συμφέροντα κι εντεταλμένη υπηρεσία! Οι περισσότεροι ζητούν την αρχηγία! Γιαυτό και φοβούνται τον Μιχάκη! Εγώ θα είμαι παρών στο Σύνταγμα κι αυτό προτείνω και σε όλους τους συνέλληνες για μεγάλο όγκο και να μας λάβουν υπόψη τα βρωμοκάναλα και ο Τσίπρας! Αργότερα δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον Μιχάκη! Ομως στις 4 Φεβρουαρίου έχουμε ηθικό και πατριωτικό χρέος να δώσουμε το δυναμικό μας παρών στο συλλαλητήριο! Αλλιώς κινδυνεύουμε να χάσουμε τη Μακεδονία μας!...Είμαι ο Constantinos Venis στο φεησμπουκ.

      Διαγραφή
  3. Oλα καλά αλλά τι σας πείραξε που ετίμησε τα θύματα της σφαγής "εθνικών" απο τον ...μέγα χριστιανό Θεοδοσιο ; Ψέματα οτι επεβλήθη δια πυρός και σιδήρου (είχε προηγηθεί ο αλλος "μέγας" εγκληματίας Κωνσταντίνος) μια θρησκεία της ερήμου και καταντήσαμε να δοξάζωμε τον Αβραάμ, τον Δαυίδ, τον Ισαάκ, τον Ιησού του Ναυή και τις γενοκτονίες του, τον "κατακλυσμό του Νόε" καια αλλα ...γνήσια ελληνικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. wotan398,

      αναπαράγετε ψεύδη και υπερβολές που γάφονται από κέντρα νεοπαγανισμού, που δεν σέβονται τις ιστορικές πηγές (πχ. δήθεν ομαδικοί τάφοι στην Θεσ/νίκη απ'τον Θεοδόσιο). Ο Χριστιανισμός εξαπλώθηκε ως κοινωνικό φαινόμενο και ΔΕΝ επεβλήθη από τον Θεοδόσιο με μορφή τζιχάντ. Ήδη πάνω απ'το 50% του πληθυσμού των Ελλήνων ήταν χριστιανοί ΠΡΙΝ γεννηθεί ο Θεοδόσιος ενώ οι Εθνικοί της εποχής είχαν εκτραπεί σε υπερβολές πχ. 1000άδες πόρνες εκδίδονταν από τους Ιερείς της Κορίνθου, Τραβεστί εκδίδονταν σε ναούς κλπ. Η Εθνική θεολογία είχε απογίνει ένα κανονικό μπουρδέλο με σχετικά έσοδα.

      Να θυμίσουμε στους "ελληναράδες" του νεοπαγανισμού το τεύχος 134 του Δαυλού που ομολογεί «μόνο ο Δαυλός προτιμούσε να είναι και να ονομάζεται το κρατίδιο των Σκοπίων «Μακεδονικό». («Δαυλός», τ. 134) . Να θυμίσουμε επίσης πως ο εθνικισμός των ΝΑΖΙ ξεκίνησε από την Εταιρεία της Θούλης με σύμβολο ον αγκυλωτό σταυρό και αντιχριστιανικά παγανιστικά σύμβολα και ιδέες. Το συρφετό των ακροδεξιών (Σώρρας, Μιχαλολιάκος κλπ) είναι ανοιχτά παγανιστές & Εωσφοριστές, γράφουν δηλαδή ποιήματα ή τραγούδια για τον Εωσφόρο με το πιο σκοτεινό και διεστραμμένο "λογοτεχνικό" ύφος.

      Θα πρέπει να θυμίζουμε τώρα και τα αυτονόητα, πχ. για τον Μ. Κωνστανίνο: “Ο Μέγας Κωνσταντίνος, αν και προστάτευσε τόσο πολύ το χριστιανικό δόγμα, όχι μόνο δεν ψήφισε κάποιο διωγμό εναντίον των ειδωλολατρών, αλλά ρητά και κατ’επανάληψη καθιέρωσε την αρχή της ελευθερίας της συνείδησης, πεπεισμένος πως αυτή μόνο μπορούσε να φέρει τον θρίαμβο της αλήθειας” ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Τόμος 9, σελ. 188.

      Όσον αφορά τον Θεοδόσιο, δεν πρόφτασε να κάνει 4 Ιερούς Πολέμους όπως διεξήγαγαν οι Δελφοί. Παρακαλώ δηλαδή να συγκρίνουμε με ίσα μέτρα και σταθμά. Το μόνο σύστημα σκέψης με το οποίο ο Θεοδόσιος μπορεί να κριθεί κάπως αρνητικά, είναι με βάση την ηθική του χριστιανισμού, δηλαδή την ηθική την οποία διέδωσε!

      Και τέλος, ποιοι λεηλάτησαν τους μεγάλους ναούς (Δοδώνη, Δελφοί κλπ); Οι Εθνικοί 12θεϊστές! Το 167 π.Χ., το ιερό της Δοδώνης, όπως και άλλες 70 ηπειρωτικές πόλεις, καταστράφηκε από τους Ρωμαίους με επικεφαλής τον Αιμίλιο Παύλο. Κατά τη διάρκεια των Μιθριδατικών πολέμων οι Δελφοί λεηλατήθηκαν από τον Ρωμαίο στρατηγό Σύλλα το 86 π.Χ.., ο οποίος απαίτησε και πέτυχε να του παραχωρηθούν τα πολύτιμα μετάλλινα αναθήματα του ναού. Η Ορθοδοξία σεβάστηκε αυτούς τους κορυφαίους ναούς αλλά απαγόρεψε τα συστήματα συμπαθητικής μαγείας που διδάσκονταν ακόμα και στην Ακαδημία Αθηνών.

      Διαγραφή
    2. @ Alector,

      Αντιλαμβάνομαι για ποιό λόγο διάλεξες τέτοιο όνομα. Έχεις λαλήσει!

      Διαγραφή
  4. Παιδια χρειαζεται ψυχραιμμια.Κσνεις δεν νιαζεται για ..διοργανωτες..κολπα..χωριατοπουστιες..ιντριγκες..υπογεια..καταγωγεια..πονηροσκυλα..κοπροσκυλα...κουτουρνιθια..πρακτορες..εισπρακτορες..Η ταση κι ο κοσμος δεν θα διαιρεθει τωρα...Η απειλη ειναι γιγαντια για τους Ελληνες..θα παμε και χωρις αρχηγο..σαν κυμμα..σαν τσουναμι..και ενας εναρετος αρχηγος θα πεταχτει. απο μονος..διοτι θαχει αυτη την ικανοτητα ανευ δεκανικιων..υποστυλομματων..και προστατων.Ο θεος της χωρας θα το φροντησει..εχετε εμπιστοσυνη στον δημιουργο..τα κομμστα τελειωσαν με οτι εσπειραν...Οτι συγκρντρωση γινει θσ παμε οχι για τον διοργανωτη...αλλα γιαυτους που θα ..αποδιοργανωσουμε..Δηλαδη το "Κακο " αυτοπροσωπως.
    Μην εχετε αμφιβολια ..εδω εχουμε πια την μαχη του καλου και του κακου.Ειμαστε με το καλο...ολοι...εναντια στο τερατωδες κακο...που παραγινε.Θα του κοψουμε τα ποδια ..τα χερια..την γλωσσα.Ηρεμηστε λοιπον..θα νικησουμε χωρις αμφιβολια αν δεν μασαμε σανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νομικός Δημήτρης Μιχάκης, εμπνευστής και διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας για την Μακεδονία, που έχει προαναγγελθεί για την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, έδωσε, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, το στίγμα της νέας συγκέντρωσης

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΚΗ:

    http://www.real.gr/audiofiles/658316.mp3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγάλο νούμερο ο τύπος, πρόσθεσε στο όνομά του και δεύτερο όνομα: Αλέξανδρος!

      μήπως νομίζει ότι είναι η μετενσάρκωση του Μεγάλου Στρατηλάτη;

      Διαγραφή
  6. Δημητρη Κ.
    Το σχολιο σκετη ψυχικη ευφορια. Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς όλους τους σχολιαστές.
    Δεν μου αρέσουν οι αδικίες.
    Ο περί ου ο λόγος δικαιούται να καταγραφεί στην ιστορία ως το άτομο που αποφάσισε και καθόρισε την ημερομηνία του συλαλλητηρίου.
    Όμως τώρα δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος στην πλάτη του.
    Πρέπει να δώσει τη θέση του σε μια δεκαμελή ομάδα που θα την αποτελούν άτομα που εκπροσωπούν σωματεία υπαρκτά, η οποία δεν θα έχει ψεγάδια, που θα εκμεταλλευτούν τα γνωστά κέντρα και τα ΜΜΕ, για να οδηγήσουν το συλλαλητήριο στη γελοιοποίηση και την αποτυχία και να λεηλατηθεί το εθνικό και πολιτικό κεφάλαιο που συγκεντρώθηκε με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
    Άρα, στηρίζουμε το συλλαλητήριο, και με παρεμβάσεις το προστατεύουμε από τους γύπες που καραδοκούν, να λεηλατήσουν την παρακαταθήκη της Θεσσαλονίκης, για να ξεπουλήσουν άνετα το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας.
    Καθαρά πράγματα, χωρίς προσωπικές ατζέντες και υστεροβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θεμα ειναι πως τρωγομαστε για το ποιος ειναι ο ενας και ο αλλος και χανουμε την ουσια .. οκ αυτος ο τυπος ο μιχακης ειναι αυτος που ειναι και ας ειναι για τον εαυτο του , δηλαδη αν γινει η αφορμη για ενα μεγαλο ακομματιστο συλλαλητηριο που ειναι το κακο ??? κερδισμενοι ολοι δεν θα βγουμε ?? δηλαδη τι το ψυριζουμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.