24/12/17

Ξεπουλήστε κουφ@λες πολιτικοί και τη Μακεδονία - Σκοπιανός πρωθυπουργός: Είμαστε κι εμείς Μακεδόνες, είστε κι εσείς Μακεδόνες (άντε να ενωθούμε κάποια στιγμή)

Ξεπουλήσατε τη Σμύρνη, τον Πόντο, τη Β. Ήπειρο, την Κύπρο, τη Θράκη, τώρα ήλθε η σειρά να βάλετε υπογραφές και να ξεπουλήσετε και τη Μακεδονία 
Το παιχνίδι είναι στημένο και σας πήραμε χαμπάρι
Τσίπρας: Ας σταματήσει μία, κατά την άποψή μου αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους μοναδικούς απογόνους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου...
Ζάεβ: Η πΓΔΜ δεν είναι μοναδικός κληρονόμος του Μεγάλου Αλεξάνδρου
  • (Φωτ.: EPA / Tomislav Georgiev)
​«Εάν η κυβέρνηση παραιτηθεί από το δικαίωμα να είναι ο μόνος κληρονόμος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, υπάρχει πιθανότητα να λυθεί το θέμα, είχε πει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεβ, μιλώντας στην τηλεόραση «Τέλμα» των Σκοπίων. Στη συνέντευξή του, ο Ζάεβ υπογράμμισε ότι «εγώ εκ μέρους της κυβέρνησης παραιτούμαι από το να θεωρώ την "Μακεδονία" τον μοναδικό κληρονόμο του Μ. Αλεξάνδρου, που έφθασε στην Ινδία, στην Περσία...».
Υποστήριξε ακόμη πως «Η ιστορία ανήκει επίσης σε μας, πιθανόν ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας ανήκει επίσης στην Ελλάδα, μέρος της στη Βουλγαρία και σε πολλές άλλες χώρες. Αγωνίζομαι για την ευημερία των πολιτών μου και είμαι πεπεισμένος ότι θα βρούμε λύση. Οι πολίτες θα μας ανταμείψουν για το κουράγιο, επειδή πιστεύουμε στις προοπτικές και στο μέλλον, παρά να δειλιάσουμε και να μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν. Η ώρα τέτοιου είδους πατριωτισμού με τη διατήρηση των δικών μας ιστοριών και παρόμοιων θεμάτων πέρασε. Όλος ο κόσμος προχωράει μπροστά με μεγάλη ταχύτητα, εξασφαλίζοντας προοπτική και μέλλον στους λαούς του».
«Ό,τι θα κάνουμε θα διέπεται από διαφάνεια. Στο τέλος ελπίζω ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί στο δημοψήφισμα μεταξύ των πολιτών. Ας διατηρήσουμε την προσοχή μας και τις επιφυλάξεις μας ώστε η διαδικασία να στεφθεί με επιτυχία», ανέφερε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ και πρόσθεσε την πίστη του πως θα «θα βρεθεί μια λύση για το όνομα που θα διαφυλάσσει πλήρως την αξιοπρέπειά μας». 
Είπε ακόμη πως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, κατά την οποία συναντήθηκε ο Μάθιου Νίμιτς με τους διαπραγματευτές, δεν υπάρχει πρόταση.
Ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει τις διαπραγματεύσεις για να μην διακινδυνεύσει την επιτυχία της διαδικασίας. Δήλωσε πάντως αισιόδοξος τόσο λόγω της προετοιμασίας από πλευράς της κυβέρνησής του, από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός, όσο κι από αυτό που αισθάνεται «σαν προθυμία εκ μέρους της ελληνικής πλευράς και από τις συναντήσεις με τον Ν. Κοτζιά αλλά και από τη συζήτηση που είχα με τον Αλ. Τσίπρα και τους κυβερνητικούς πολιτικούς γενικά στην Ελλάδα».
  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.
http://www.pontos-news.gr/article/173107/zaev-i-pgdm-den-einai-monadikos-klironomos-toy-megaloy-alexandroy

35 σχόλια:

  1. AΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΗ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποια κ@υφάλα ψηφίσει νόμο που να καθιστά τους σλάβους συνδικαιούχους της ελληνικής ιστορίας και συγκληρονόμους του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν έχει θέση εντος των ορίων του ελληνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί κάνουν τήν δουλειά τους. Και όταν λέω αυτοί εννοώ όχι μόνο τους Σκοπιανούς αλλά και τούς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι υπόλοιποι τι κάνουν; Και πρωτίστως η ΝΔ. Περιμένετε από τόν Μητσοτάκη να τούς θυμίσει τι είπε ο Γκλικόρωφ (δεν είμαστε Μακεδόνες);
    Είναι ένα κρίσιμο θέμα, το οποίο παρακάμπτουν οι δεξιοί. Τι να θυμηθούν;
    Τόν πατέρα Μητσοτάκη που είπε ότι σε δέκα χρόνια το "μακεδονικό" θα ξεχασθεί ή τήν προσπάθεια του να ανατρέψει τόν Τάσσο δλώνοντας δημοσία: μαζέψτε τον!!!
    Κάποιοι τα ξέχασαν και οι περισσότεροι κάνουν πως δεν τα θυμούνται γιατί τούς ενδιαφέρει μην τούς κόψουν κανα κατοστάρικο από τήν σύνταξη! Τίποτε άλλο.
    Το πρόβλημα μας δεν είναι ο Τσίπρας αλλά ο Μητσοτάκης και η λοιπή παρέα που, μεταξύ πολλών άλλων, έχει ψηφίσει και το σύμφωνο συμβίωσης!!!
    Γιά όσους ενοχλούνται τούς θυμίζω τήν στάση ΟΛΩΝ τών κομμάτων απέναντι στο σχέδιο ΑΝΑΝ.

    Υ.Γ. Γιά να είμαστε δίκαιοι: Η καραμανλική πτέρυγα τήν ΝΔ ήταν αντίθετη καθώς και το ΚΚΕ (δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι, Σάββα, θα μπορούσαμε να ενωθούμε. Τα Σκόπια, αν ήμασταν σοβαρή χώρα, θα ήταν ελληνική αποικία. Θα δήλωναν όχι μόνο μακεδόνες αλλά Έλληνες ή ελληνοσλάβοι. Με τον εξής απλό τρόπο: θα τους αγοράζαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να αγοράσεις ρε μυρων αυτή έχουν ξεπουλήσει τα πάντα μόνο πουλάνε

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ;

      Διαγραφή
  5. Στην περιοχη των σκοπιων δεν εζησαν ποτε μακεδονες, αλλα παιονες και δαρδανοι στην αρχαιοτητα και στον μεσαιωνα ηρθαν οι σλαβοι. Τωρα μας κανουν χαρη οι απατεωνες και θεωρουν οτι δεν ειναι οι απλοκλειστικοι κληρονομοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικός κανόνας : Μετά τον ανήφορο έρχεται ο κατήφορος !!! Ελπίζω να ξανασηκωθεί ο Έλληνας !! Το μόνο που εύχομαι, είναι, όλους αυτούς που καταστρέφουν την χώρα μια μερα να τους δω κρεμασμένους σε κάποια πλατεία !!
    Τα Σκόπια δεν θα αντέξουν μόνα τους ! Τώρα είναι η ώρα να σταματήσουν να βλέπουν αλυτρωτικά !! Ας ξυπνήσουν οι πολιτικοί .... ΤΩΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Μα ο γεροΜητσοτάκης κάρφωσε τόν Μιλόσεβιτς ότι τού πρότεινε να μοιράσουν τα Σκόπια!!!
      Μιλάμε γιά τέτοιους πολιτικούς!

      Διαγραφή
  8. Ταΰγέτη.

    Ἄν τελικὰ δώσουν τὸ ὄνομα,τὸτε πρέπει νὰ κρεμαστοῦν καὶ οἱ 300+1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μάθαν ότι ..., πλακώσανε κι οι γύφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οποιαδήποτε λύση πρέπει να περασει και σε μας τη βάσανο του ελληνικού λαού δια δημοψηφίσματος.Με σαφές ερώτημα και σαφή θέση απο ολα τα κόμματα.Αν βρεθεί ενα πορτοφόλι κάπου ανήκει σε όσους το κοίταξαν η στο νόμιμο κάτοχο του ? Αυτο τον ιστορικό συγκριτισμο δεν τον ξεχωρίσω απο τον αλυτρωτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευριπίδης Μπίλλης
      Θυμηθείτε πρώτα: Θα την λένε «Μακεδονία»;; 193 ΜΕ ΜΗΛΙΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΣΙΑ, ΤΑΣΙΑ ΚΤΛ, ΘΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ
      http://syriza-vyrona.pblogs.gr/2008/02/211571.html

      Προσέξτε επίσης τι λέει ο άξιος πρέσβης Θέμος Στοφορόπουλος.

      Με την αποδοχή της δυνατότητας σύνθετης ονομασίας παραδοθήκαμε άνευ όρων.

      Διότι, όσο και αν εκ πρώτης όψεως φαίνεται παράδοξο, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ονομασίας απλής και σύνθετης και άρα θα επακολουθήσουν οι ίδιες δυσμενέστατες συνέπειες και στις δύο περιπτώσεις λόγω του ιστορικο-πολιτικού χαρακτήρα του θέματος, σε συνδυασμό με τον κύριο εν προκειμένω παράγοντα που είναι ο υπαρξιακός επεκτατισμός των Σκοπίων.

      Γιατί λέμε πως δεν υπάρχει διαφορά;

      Διότι οποιοσδήποτε προσδιορισμός του όρου «Μακεδονία» είναι πολύ πιθανό να ατονήσει και να μη χρησιμοποιείται.

      Αλλά και αν αυτό δεν γίνει, τα Σκόπια θα είναι το μόνο κράτος που θα έχει στο όνομά του τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του.

      Έτσι, για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που δεν θα ξέρουν καν την ύπαρξη ελληνικής και βουλγαρικής Μακεδονίας, η λέξη «Μακεδονία» θα ταυτίζεται με τα Σκόπια και μόνο.

      Υπάρχει όμως και ένας τρίτος λόγος, ίσως ο πιο σημαντικός. Ότι αν ο προσδιορισμός επιζήσει στην πράξη και αν χρησιμοποιείται εν γνώσει της διαιρέσεως της Μακεδονίας σε ελληνική, βουλγαρική και σκοπιανή, τότε ο προσδιορισμός θα ενισχύει τον επεκτατισμό των Σκοπίων διεθνώς (όπως και στο εσωτερικό του σκοπιανού κράτους).



      Διαγραφή
    2. Κυριε καθηγητά συμφωνώ 100 % με το άρθρο του πρέσβεως ! Κεφαλαιώδες λάθος όλων των πολιτικών κομμάτων πλην ΛΑΟΣ και Χρυσης αυγής και φυσικά μερικών εξωκοινοοβυλευτικων μικρών κομμάτων αριστερών οπως το ΑΣΚΕ και άλλων μικρών εξωκοινοβουλευτικων δεξιών η γεωγραφική ονομασία ! Μονο τα παραπάνω κόμματα δεν τη δέχονται ! Δε βλέπω καμια διαφορά σε βάθος χρόνου της απλής και της συνθέτης ! Δυστυχως εχει συμφωνηθεί η συνθέτη ονομασία απο ολα υα κόμματα οταν ο ελληνικος λαός δεν τη δέχεται ! Και Δυστυχως με τη βούλα του ΠτΔ ! Ακριβώς οπως συμφωνήθηκε η άνευ όρων παράδοση στην τρόικα στις 6 Ιουλίου ενώ στις 5 ο ελληνικος λαός νομιμοποίησε μέχρι και τη ρήξη οταν πλήρως τον προειδοποίησαν ολοι οτι μπορεί να έρθει ! Παράδοξα της ελληνικής δημοκρατίας.Η ονομασία Άνω Μακεδονία για τον κάτοικο της Ταϋλάνδης δεν εχει κανένα γεωγραφικό χαρακτήρα ,χαρακτηρίζει το έθνος αυτο και διαβάζοντας ιστορια θα το ταυτίσει με τον Μέγα Αλέξανδρο. Αν αυτο δεν ειναι κεφαλαιώδης ελληνική ήττα.Τι ειναι ?

      Διαγραφή
  11. Γούστο έχουν "οι δικοί μας" που ήθελαν το "μαξιλαράκι" ακόμα και αν είχε το όνομα Μακεδονία, αλλά σε ποιούς ωστόσο θα χρησίμευε σαν μαξιλαράκι κανένας ακόμα δεν μας έχει εξηγήσει.

    Βασικά όμως όπως σωστά επισημαίνει με το σχόλιο του ο @28η Οκτωβρίου μάλλον για διαχωριστικό το ήθελαν παρά μαξιλαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως η μόνη κουφ@λα που έσκασε μύτη δημοσίως τον τελευταίο καιρό για ξεπούλημα, είναι η Μπακογιάννη, αλλά δεν βλέπω και κάποιο σχετικό σχόλιο. Δύσκολο ε ;

    Απεναντίας τα ακούνε Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών, με αφορμή ουδέτερες δηλώσεις Σκοπιανών που γενικώς θεωρούνται ειδήσεις - σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ντορα ειναι ιδια με Τσιπρα Κοτζια...κλπ.Βιαζονται να λυσουν κατι...που εμεις δεν βιαζομαστε...και σε ενα θεμα ...που δεν ειχαν στο προγραμμα τους να λυσουν οταν ψηφιστηκαν...αρα δεν εχουν αδεια...Τωρα γιατι βιαζονται...Προφανως εχουν ..ευκοιλια...κωψιμο...στερητικο συνδρομο...η ..ακρατεια.Πρεπει ομως να μας πουν δημοσια αμεσως...ποιος βιαζεται και γιατι..και τι ντα ντα θα μας ..κανει αν πουμε...αι στο διαολο μαλακ@α.....Αν δεν μας πουν...αυτα ολα...θα πανε φυλακη ολοι... μετα....συντομα...διοτι αυτο λεγεται απατη...περιφρονηση της δημοκρατιας...καταχρηση εξουσιας...παλιανθρωπια...κλπ.Η θα μας πουν ολα αυτα να συνενεσουμε...η θα γινει της ..ποπης...διοτι μας δουλευουν αντιδημοκρατικα...κι εχει δικαιωμα ο λαος να τους κανει μαυρους στο ξυλο...δημοκρατικα.

      Διαγραφή
  13. Μια χαζη ερωτηση .."" ποιος βιαζεται τοσο πολυ...και τι θα μας....κανει αν δεν ..βιαζομαστε εμεις..??" Θελω να ακουσω ...τι θα μας κανει....Μπορει κανεις να απαντησει...??? Αυτος ο βιαστικος ..Κοτζιας...Τσιπρας...θα μας πει ποτε ...τις...τιμωριες στην ταξη απ την δασκαλα...τα βασανα...τους οδειρμους...τα αερια..τηβ πισσα της κολασης...τα βασανιστηρια που θα μσς κανουν...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἕνας εἶναι ὁ βιαστικὸς μὲ τὸν Ἑλληνισμό. Ὀνόματα δὲν λέμε οἰκογένειες δὲν θίγουμε, γιατὶ

      ὑπάρχει καὶ ὁ ἀντιρατσιστικὸς νόμος. Μόνο τοῦτο, γιόρταζε τὶς προάλες τὴν Χανουκά.

      Διαγραφή
  14. Το πιο σύντομο ανέκδοτο: συριζαίος εθνικιστής που μάχεται για την Ελληνική Μακεδονία - ΧαΧαΧα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εστιν ουν Ελλας και η Μακεδονια. Κανεις δεν βιαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να δούμε τι θα πάρει ο Καμμένος για αντάλλαγμα αν συναινέσει που πιστευω θα συναινέσει, είναι γλυκά τα ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ συμφωνώ με τον Τσίπρα και τον Ζάεφ στο συγκεκριμένο. 1300 χρόνια οι διάφορες κοινότητες ζούσαν δίπλα δίπλα κι ως γνωστόν ο έρως γονίδια δεν κοιτά :) Με το συμπάθιο προς τους καθαρούς Μακεδνούς εδω μέσα. Εξ' ού και οι πανομοιότυπες παραδοσιακές φορεσιές, μουσικές, εδέσματα, έθιμα αλλά και η ανοησία στην κεφαλή.

    Δεν τρολάρω.

    Ο Ελληνικός τρόπος είναι να θες τους γείτονές σου που κάποτε μάλιστα ήταν κι αυτοί Ρωμιοί, σύμμαχους, ακόμα κι αν κάποτε στην σπάσανε, να 'ναι αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα - ή έστω το ίδιο καλά.

    Ο Γερμανικός τρόπος είναι να τους θες διαλυμένους, υποταγμένους στα τέσσερα, βουρδουλισμένους, ξεφτιλισμένους κλπ κλπ. Το ίδιο κι ο Γραικύλικος τρόπος. Μπάς κι αισθανθείς ανώτερος...

    Εγώ πάντως ούτε Γερμανός ούτε προτεστάντης ούτε γραικύλος θέλω να είμαι.

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους συνέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι με τον τούρκο ζήσαμε πλάι,αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε το ίδιο.Η δε ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. @Niko νικο τρολάρεις και παρατρολάρεις μάλιστα.

      Διότι με το ότι πρέπει να ζούμε ειρηνικά και να έχουμε φιλικά αισθήματα για άλλους τρίτους δεν σημαίνει ότι οι άλλοι θα κλέψουν τις ταυτότητες μας κτλ.

      Σε ότι αφορά τον τρόπο ντύσιματος κτλ το επιχείρημα σου μόνο ως αστείο εκλαμβάνεται, διότι με αυτή την ίδια με την δική σου -παράλογη- λογική όσοι σήμερα ντύνονται σαν Φράγκοι όλη η οικουμένη δηλαδή, τότε -apriori- είναι όλοι εξ αίματος και dna Γάλλοι. (!!!!!!!)

      Βεβαίως και οι πολιτισμοί επηρρεάζουν ο ένας τον άλλον, αλλά είθισται η λογική να ισχυρίζεται ότι ο ισχυρότερος και παλαιότερος πολιτισμός μπορεί και περισσότερο να επηρεάζει τον άλλον. Αστεία δε σήμερα ενδυματολογικά στα σίγουρα μοιάζει και η χλαμύδα με την περικεφαλαία. Και τι σημαίνει αυτό;

      Αλλά και με την ίδια που δείχνεις λογική, όσοι σήμερα μιλούν εγγλέζικα είναι στο dna εν μέρει ή εξ ολοκλήρου και εγγλέζοι. Ή και όσοι αλβανοί ομιλούν πχ σήμερα την Ελληνική είναι και αισθάνονται έλληνες στον τρόπο και στο dna.

      Για δες λιγο την λογική σου διότι δείχνει από κάπου να μπάζει.

      Διαγραφή
    3. Η αρχαία Ιστορία έχει γραφεί αγαπητοί. Οι Μακεδνοί και οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν κατα βάση Ελληνικό φύλλο. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο απλά γίνεται περίγελος. Δεν μπορεί να την κλέψει κανείς την ιστορία.

      Τα ίδια τα Ελληνικά φύλλα βεβαίως δεν κατέβηκαν απο τον ουρανό, μίξεις ήταν κι αυτά καθ ότι η περιοχή ήταν είναι και θα είναι σταυροδρόμι.

      Η ιστορία βέβαια έγραψε άλλα 2000 χρόνια μετά τους επιγόνους με πλήθος λαών που εξελληνίστηκαν και εξακολουθεί και γράφει. Ν δούμε τι θα γράψει. Όσοι επιμένετε στις γερμανόφερτες ανοησίες (που τότε για τους Γερμανούς είχαν τουλάχιστον μια στόχευση) στρεβλώνετε το Ελληνικό πνεύμα, ντροπιάζετε τους εαυτούς σας, και τους προ-προ-προ πάππους σας. Και φυσικά οδηγείτε τον Ελληνισμό σε περαιτέρω συρρίκνωση.

      Διαγραφή
  18. Περί του Σκοπιανού είμαστε συλλήβδην για κλωτσιές, πολιτικοί και πολίτες μιας και στην Θεσσαλονίκη έχουμε ψηφίσει για Δήμαρχο τον Μπουτάρη που τους λέει χρόνια ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ενώ οι μισοί και βάλε ΒορειοΕλλαδίτες έχουν αφήσει τα λεφτά τους στα καζίνο των Σκοπίων!

    Καλά να πάθουμε σε ότι έρχεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους έλεγε ανέκαθεν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, απλώς ο ελληνικός λαός τους ψήφισε μη τυχόν και γλυτώσει τον ...ΕΝΦΙΑ! Τώρα και τον ΕΝΦΙΑ πληρώνει και το σπίτι του το παίρνουν και ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ δεν είναι!!!

    Με τις Υγείες Μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν θα είναι Μακεδόνας? Θα είναι και θα παραείναι. Ακόμα κι αν όλος ο υπόλοιπος πλανήτης τον λέει Ζαουιλίου. Εκτός.. Εκτός αν ετεροκαθορίζεται, δλδ πιστεύει για τον εαυτό του ότι του λεν κάποιοι ξένοι πως είναι. Αλλά τότε ό,τι και να "είναι" δεν έχει καμία απολύτως σημασία, δεν είναι τίποτα.. Μαριονέτα είναι.

      Καλά Χριστούγεννα και σε σένα.

      Διαγραφή
    2. Μην δινεις ευχες...διοτι εδω δεν ειναι σινεμας...που δειχνει ταινια...εδω μετεχουμε σαν πολιτες στο εργο...αρα θελει δραση...Μια καλη ευχη ναι ειναι " ας δρασουμε πριν..ολοι." Δεν θα διαφωνεις νομιζω Λουκα.

      Διαγραφή
  19. Πρέπει να προκαλέσουν εκλογές οι βουλευτές της χρ.αυγης με τις παραιτήσεις τους μόλις παρουσιαστεί κ επισημα το νέο όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχουμε γίνει τόσο αδιάφοροι και ληθαργικοί που δεν καταλαβαίνουμε τίποτε πια; Δεν βλέπω να υπάρχει το αναμενόμενο ενδιαφέρον-πάθος για τα εθνικά μας θέματα. Αν αναφερθείς στο θέμα, δεν βλέπεις την αναμενόμενη αντίδραση... Σαν να βρισκόμαστε υπό την επήρεια κάποιας ουσίας, τί να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειμαστε ολοι απο χωρια...απογειωθηκαμε τον καλο καιρο...νομισαμε οτι ...παει το χωριο...παμε στα αστρα...αλλα ουτε καυσιμα αλλα υπαρχουν...ουτε επιστημες...ουτε γνωσεις...ουτε ψυχη...ουτε εφοδια...πανε τα καλα χρονια χαμενα...αναμεσα στο μεικαπ...στην κοιλια εξω...στην κοιλια μεσα...( φαι)...στο γυαλι μαλλι και παπουτσι απ το Αιβαλι...λιγο αγγλικο σπαστο...για ελιτικο αποχωριατισμα....ωρες χαμενες για να περνα η ...ωρα...( να πεθανουμε)....τσαντα γκουτσι και μυαλο κουκουτσι...κλπ...Εεε μια μερα ακουστηκε μια φωνη..." που πας ρε καραμητρο και καραδημητρουλα...??"" ... κοιταχτηκαμε στον καθρεφτη...απ εξω γυαλισμενο μαρμαρο...μεσα αραχνες..δυσοδια.... Ταφος ητανε...ετσι δεν ειναι οι ταφοι ?? Απ εξω κουκλα...απο μεσα πανουκλα....Εεε και παθαμε σοκ....Δεν ειναι καποια ουσια....Ειναι ο θανατος ...στην ουσια.
    Θα ξυπνησουμε ομως...διοτι και η κολαση ενα σοκ ειναι...τωρα συνηθισαμε την ασχημια μας...βαρεθηκαμε...θα παμε για ολικη αναδομιση....αν θελουμε ομορφιες....που θελουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.