15/11/17

Ο Φάρατζ αποκαλύπτει τις σχέσεις του Σόρος με την διεφθαρμένη Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο Νάιτζελ Φάρατζ αποδομεί για ακόμη μια φορά το κατασκεύασμα που ονομάζεται "Ευρωπαϊκή Ένωση" και τις σχέσεις του με τον σιωνιστή Τζορτζ Σόρος.
Δείτε το βίντεο (με ελληνικούς υπότιτλους)

3 σχόλια:

  1. Βρε το λαϊκιστή! Πιπέρι στο στόμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλω να ταξινομηθει ο φακελλος Σωρος διπλα στους φακελλους λιστας Λαγκαρντ,Λουξεμβουργου,Μπογιαρνς,Παναμα κλπ. με την υποσημειωση οτι ενημερωθηκαν οι λαοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαζη ερωτηση
    ποιος ειναι αυτος ο Σωρος...τι νομιζει οτι ειναι...τι ακριβως θελει...ποιος τον αφηνει...ειναι μονος....εχει παρεα...τι ακριβως.κανει ολη μερα που ξυπνα...εργαζεται...μαλακιζεται απ το πρωι...ποσο θα ζησει...τι θελει να χαρει...ρε παιδι μου αλλη δουλεια δεν εχει...γιατι μπαινει στις μυτες ολων απ το ξημερωμα...γιατιβη αμερικη δεν τον αρπαζει να τελειωνουμε νε αλλο ενα αρχιμαλακα που μας τα πρηζει ολη μερα παγκοσμια....δεν ειναι ενας απλος ιδιωτης...ειναι κρατος...ειναι σουπερμαν...ειναι ατρωτος....τι σκατα ειναι.....θα το παει μακρυα αυτο το βιολι ενας μαλακας...δεν εχει γκομενα ..τι ακριβως θελει ολη μερα απ τα χαραματα........??????? Θελει πολυ να τον ...σκοτωσει κανεις να ησυχασει ο κοσμος...??Τον βλεπουν γιατροι...??Δεν μπορει..ναναι εξω απ το ψυχιατρειο... ειναι βαρια ο ανθρωπος...πολυ...οσα λεφτα και ναχεις..αμα εισαι τοσο βαρια...πας μεσα...δεν εισαι εξω αρρωστος ...οσα λεφτα και ναχεις...που δεν σου χρειαζονται...αν εχεις τετοια καταντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.