8/11/17

Πακιστάν: Σκοπιανοί επισκέφθηκαν τους απογόνους των Μακεδόνων, Χούνζα

«Μακεδονική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον βασιλιά και τη βασίλισσα των Χούνζα», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα

Σκοπιανοί πήγαν να τους δουν τους απογόνους των προγόνων τους στις στέπες της Ασίας, αλλά μπερδεύτηκαν και πήραν λάθος δρόμο. Πήγαν λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα νοτιότερα, στο Πακιστάν...
Έτσι,

η αντιπροσωπεία των Σλάβων- ψευδομακεδόνων των Σκοπίων, επισκέφθηκε την κοινότητα Χούνζα, όπου συναντήθηκε με το βασιλιά αυτής της φυλής, που θεωρείται ότι είναι απόγονοι των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον Μιρ Γκαζανφάρ Αλί Χανγ και τη βασίλισσα Ράνι Ατίκα.

Το δημοσίευμα της 2ας Νοεμβρίου, αναφέρει ότι στην σλαβική αντιπροσωπεία ήταν η Γκιοργκία Τζορτζ Ατανασόφσκι, που είναι πρόεδρος του …βαρύγδουπου ιδρύματος «Μακεδονικού Παγκόσμιου Συνεδρίου των Ηνωμένων Πολιτειών» καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος του επίσης βαρύγδουπου «Παγκόσμιου Συνεδρίου της Μακεδονίας», συνταξιούχος μουσικός Γκοράν Αλάσκι.

Η αντιπροσωπεία των Σλάβων των Σκοπίων πήγε στο Πακιστάν «για να εμβαθύνουν τις παραδοσιακές σχέσεις με τη μακεδονική κοινότητα του Πακιστάν, της μακεδονικής φάλαγγας του Αλεξάνδρου του Γ΄ σε αυτό το μέρος του κόσμου», όπως σημειώνεται.

(Στοιχεία από το ‘Μακεντόνσκα Νάτσια’(mn.mk) των Σκοπίων)
--
The Hellenic Information Team

3 σχόλια:

  1. Ο μονος λογος να πανε στο Πακισταν οι σκοπιανεζοι ειναι για να παρουν σπορους απο τη γνωστη ομωνυμη πρεζοφουντα , για να χτυπησουν τα γειτονικα αλβανα που με το σκαγκ , σκιζουν στις αγορες των χασικλιδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα εδώ η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στο ... Πακιστάν. Το ζήτημα όμως για εμάς -και ταυτόχρονα ζήτημα ζωής και θανάτου - δεν είναι αυτό αλλά ότι οι δικοί μας και στα βουνά πάνε και στα υπόγεια όπου συναντούν τεχνοκράτες, τοκογλύφους και κερδοσκόπους. Εκεί κάνουν κωλοτούμπες, συμφωνούν μαζί τους να μας εξοντώσουν και να μας εκποιήσουν. Και πολλά άλλα. Για παράδειγμα το γεγονός πως εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην Κύπρο εν όψει εκλογών δεν συζητούν υπό το πρίσμα μιας εθνικής στρατηγικής αλλά το τι σημαίνει υποταγή στην Τουρκία και το πόσο πρέπει να υποταχθούν. Αυτονόητα η "Αθήνα" είναι απούσα μιας και "η Κύπρος" διακομματικά "θεωρείται ... μακριά" ενώ κανείς εύλογα υποθέτει πως η επίσκεψη του φασιστοειδούς Ερντογάν στην Τουρκία δύο μήνες πριν τις κυπριακές εκλογές όπου όλοι συζητούν τουρκο-ΔΔΟ, θα αναλωθεί σε παρακάλια να μην μετατρέψει την ΚΔ σε Λιβύη πολύ γρήγορα (https://www.facebook.com/groups/GreeceTurkeyCyprusImbalance/permalink/1732387776795464/ - συνιστάται να μην το διαβάσουν όσων η καρδιά και η ψυχή είναι αδύναμη). Edo Elladha, όπως έκραξε πρώην πρωθυπουργός στην "βουλή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε, η αλήθεια είναι πως έπεσαν λίγο έξω αλλά με την έννοια ότι οι Σκοπιανοί στην πλειοψηφία τους είναι απόγονοι Ερούλων και αργότερα απόγονοι Αβάρων ή Βουλγάρων τότε καλώς επισκέφτηκαν τα πατρογονικά τους εδάφη αφού από ότι είναι γνωστό οι Άβαροι και οι Βούλγαροι όταν ξεκίνησαν την μετανάστευση τους για να φτάσουν στα σημερινά Σκόπια, η πατρογονική τους εστία ήταν η ασιατική Σαρματία.

    Τώρα, με την προσπάθεια τους αυτή αν και πήγαν "κάπως νοτιότερα και λίγο ανατολικότερα" από την κοιτίδα τους ωστόσο πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε ότι βρίσκονται προς την σωστή ιστορική και γεωγραφική κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.