14/11/17

Τουρκικά μαχητικά σκίζουν τον ουρανό της ΚΔ-Πανηγύρι ντροπής

Φρόσω Βιολάρη
Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη «σκίζουν» τους κυπριακούς αιθέρες από νωρίς το πρωί της Τρίτης. Στο SigmaLive έφθασαν δεκάδες τηλεφωνήματα από ανήσυχους πολίτες της πρωτεύουσας.

Σε επικοινωνία μας με το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τουρκικά μαχητικά τα οποία πραγματοποιούν «πρόβες» για τα αυριανά πανηγύρια ντροπής στα κατεχόμενα, ένεκα των «εορτασμών ανακήρυξης» του ψευδοκράτους.

Όπως δηλώθηκε από το Τμήμα, τα μαχητικά είναι ευδιάκριτα στα ραντάρ.

Οι κατοχικές αρχές δεν έχουν εκδώσει σχετική NOTAM για τις «πρόβες». Ως εκ τούτου και λόγω του ότι τα μαχητικά βρίσκονται στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου, αναμένεται ότι «πρόβες» θα διεξάγονται ανεξέλεγκτα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. 
sigmalive.com/



Κυριαρχεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το θέμα των πτήσεων των τουρκικών μαχητικών, τα οποία από το πρωί της Τρίτης «σκίζουν» τους αιθέρες της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τα τουρκικά μαχητικά θα ίπτανται στους αιθέρες λόγω των πανηγυριών της ντροπής που διεξάγονται στα κατεχόμενα με αφορμή τους «εορτασμούς ανακήρυξης» του ψευδοκράτους.
Δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζουν συνεχώς βίντεο που καταγράφουν τον θόρυβο των τουρκικών μαχητικών.

3 σχόλια:

  1. Ενωμένος και χωρίς προδοσίες ο Κυπριακός λαός έχει τη δυνατότητα, λόγω της ορεινής φύσης της Κύπρου και των όπλων που διαθέτει, να γονατίσει ολόκληρη την Τουρκία αν χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Κύπριοι σαν γνήσιοι Έλληνες κ.Γιώργο έχουν και αυτοί στο αίμα τους την εθνική μας ασθένεια,το σαράκι που σιγά σιγά τρώει τα σωθικά μας,την ΔΙΧΟΝΟΙΑ.Πραγματικά ενωμένοι θα μπορούσαμε να κάνουμε θαύματα αλλα αφήνουν οι απο πάνω;;
      Και μην ξεχάσω ένα ακόμα κοινό που μας ενώνει..τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ..

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ, η Κύπρος έχει προσφέρει τεράστιο αρθιμό ηρώων σε πάρα πολλούς αγώνες του Ελληνικού πολιτισμού. Μέχρι και ο Ρήγας είχε Κύπριο συνεργάτη από τους πρώτους, και ο Καποδίστριας από τη μητέρα του είναι Κύπριος.

      Πληρώνουν πολλά ξένες υπηρεσίες προπαγάνδας για να διχάζουν τον Κυπριακό και Ελλαδικό λαό, όπως δίχασαν και κατέστρεψαν πολλούς άλλους λαούς. Ας μάθουμε το παιχνίδι λοιπόν, διχασμό αυτοί, ενότητα εμείς. Δοσίλογοι πάντα θα υπάρχουν σε όλους τους λαούς, είναι νομος της φύσης δυστυχώς. Το θέμα δεν είναι τι κάνουν οι δοσίλογοι αλλά το τι κάνουν οι μη δοσίλογοι.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.