24/10/17

Η Σαουδική Αραβία φέρεται να στέλνει φορτία στρατιωτικής βοήθειας στους Κούρδους του PYD / PKK

Ο υπουργός Υποθέσεων του Κόλπου της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να κατέχει ηγετική θέση στις δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν αποστολές φαρμάκων και τροφίμων.
Η Σαουδική Αραβία φέρεται να έστειλε φορτία στρατιωτικής βοήθειας στις τρομοκρατικές οργανώσεις του Κόμματος Εργατών του Κουρδιστάν (PKK) / Δημοκρατικού Κόμματος (PYD) στη Συρία.
Δώδεκα ασθενοφόρα και φορτία φαρμάκων και τροφίμων στάλθηκαν στην al-Hasakah. Ο υπουργός Υποθέσεων του Κόλπου της Σαουδικής Αραβίας, Thamer Al-Sabhan, φέρεται να κατευθύνει τις δραστηριότητες.
Αποστολή των ΗΠΑ τον Ιούνιο
Οι πιο εξαντλητικές αποστολές των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο. Οι ΗΠΑ έχουν προμηθεύσει όπλα σε διάφορες ένοπλες ομάδες στη Συρία, συμπεριλαμβανομένων των PKK / PYD.
Η Ουάσινγκτον έστειλε σε PKK / PYD τυφέκια Kalashnikov, πολυβόλα, βαριά πολυβόλα, βομβιδοβόλα, αντιαρματικά όπλα, όλμους, τυφέκια ελεύθερων σκοπευτών, κιάλια νυχτερινής όρασης και φωτιστικά λέιζερ.
Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να παρέχουν στρατιωτικές προμήθειες στο PKK / PYD, περιοδικά.
Το PKK είναι μια χαρακτηρισμένη τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Η Τουρκία πιστεύει ότι το PYD είναι επίσης τρομοκρατική οργάνωση, καθώς είναι το συριακό παρακλάδι του ΡΚΚ.



1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.