9/10/17

Από τα νηπιαγωγεία θα αρχίσει το μάθημα του Ισλάμ

Το υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας αποφάσισε, μαζί με τους μουφτήδες πολλών επαρχιών να εισαγάγει επιπλέον θρησκευτικά μαθήματα για τα παιδιά, γράφει ρωσικό δημοσίευμα.
Τέτοιες συμφωνίες μεταξύ του υπουργείου και των μουφτήδων έχουν ήδη ολοκληρωθεί στις επαρχίες της Αττάλειας και στην Μπολού, όπως αναφέρει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα «NewsTurk».
Το μάθημα για το Ισλάμ είναι υποχρεωτικό μάθημα από την τέταρτη τάξη του σχολείου.
Τώρα σχεδιάζεται να εισαχθεί στα νηπιαγωγεία όπου φοιτούν παιδιά τεσσάρων ετών.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Μουφτείου ο εκτιμώμενος χρόνος διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών είναι οι έξι ώρες την εβδομάδα.
για τη συνέχεια Echedoros

3 σχόλια:

  1. Where is the unusual? In a little while we will start teaching Islam in the preschool in Greece if we haven't already started.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην βαζετε ιδεες στους δικους μας γιατι ειναι ικανοι να αρχισουν τα μαθηματα του Ισλαμ απο την περιοδο της εγκυμοσυνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα. Επόμενα που αναμένουμε, η επαναφορά της οθωμανικής αραβικής γραφής και η σταδιακή κατάργηση της τουρκικής γραφής με λατινογενείς χαρακτήρες. Αν καταργούσαν και τους εμβολιασμούς στα νηπιαγωγεία τους θα ήταν υπέροχα. Όσο πιο οθωμανική η τουρκιά τόσο το καλύτερο. Θα έπρεπε να στηρίξουμε ποικιλοτρόπως κάθε προσπάθεια του πολυχρονεμένου να αποκοπεί η χώρα του από τη Δύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.