24/10/17

Συνάντηση αμοιβαίας βολιδοσκόπησης Κοτζιά στην Άγκυρα

Η ραγδαία επιδείνωση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων έφερε την ενίσχυση του ενδιαφέροντος της Ουάσιγκτον για τον ρόλο της Ελλάδας, καθώς και την (λίγο ως πολύ αιφνίδια) επίσπευση των διεργασιών που οδήγησαν στη συνάντηση Τσίπρα-Trump.
Κατά ανάλογο τρόπο, και στο ίδιο φόντο, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις τείνουν προς αναθέρμανση, με την εκ νέου αξιοποίηση διαύλων διαλόγου που είχαν το τελευταίο διάστημα "σκουριάσει” επικινδύνως. Αν μη τι άλλο, διότι η τουρκική διπλωματία επείγεται να βολιδοσκοπήσει την ελληνική πλευρά για τα μηνύματα που λαμβάνει στο νέο τοπίο.
Μάλιστα, κατά την την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποιεί στην Άγκυρα, κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου ομολόγου του Mevlüt Çavuşoğlu, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς πρόκειται, σύμφωνα με ασφαλείς πληφορορίες να γίνει δεκτός σήμερα Τρίτη και από τον πρόεδρο της γείτονος Tayyip Erdoğan.
Για τη συνέχεια Capital

1 σχόλιο:

  1. Ταϋγέτη.

    Νὰ σὲ πνίγουν στὴν σάρα,μάρα καὶ τὸ κακὸ συναπάντημα τῆς Ἀφροασίας,νὰ σοῦ παραβιάζουν τὸν ἐναέριο χῶρο ἀσταμάτητα,καὶ ἐσὺ νὰ ὑποστηρίζης τὴν ἔνταξί τους στὴν Εὐρώπη καὶ νὰ προσπαθῆς νὰ τὰ βρῆς μαζί τους.

    Πόσο πιὰ ἠλίθιος λαὸς εἴμαστε ποὺ τοὺς ἀφήνουμε ἔτσι νὰ μᾶς ξεφτιλίζουν;

    Μὲ τέτοιους πολιτικοὺς καὶ τέτοιο μαλ@κα λαὸ,ἡ Ἑλλάδα δὲν προώρισται νὰ ζήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.