24/10/17

Ξανά στο προσκήνιο η «βεβαρημένη σχιζοφρένεια» του Έντι Ράμμα


Το γεγονός ότι η εν ενεργεία Πρωθυπουργός της Αλβανίας έχει βεβαρυμμένο παρελθόν σχιζοφρένειας, δεν αποτελεί πια μυστικό. Ο σημερινός εκδότης της εφημερίδας TEMA, Μέρο Μπάζε, στο παρελθόν είχε κάνει σχεδόν σίριαλ της εποχής τις αναδημοσιεύσεις κλινικής καρτέλας και άλλων ιατρικών γνωματεύσεων που αποδεικνύουν σαφώς ότι έπασχε από σε προχωρημένο στάδιο σχιζοφρένεια. Πολιτικοί, όπως ο Σαλί Μπερίσα και πρόσφατα και η Μονίκα Κριεμάδι συνέστησαν ιατρικές εξετάσεις για τον κύριο Ράμα, μετά από τις συχνές εξάρσεις στις ομιλίες του στο Κοινοβούλιο.
Τελευταία όμως, επέσυρε την προσοχή η αντίδραση του ίδιου του γνωστού νευρολόγου Χασάν Πετρέλια, διευθυντή της κλινικής όπου νοσηλεύτηκε και νοσηλεύεται ο Ράμα. Αφορμή υπήρξε μια μαύρη λίστα 101 ατόμων που κυκλοφόρησε ο ίδιος ο αλβανός πρωθυπουργός, στη οποία είχε συμπεριλάβει και τον ίδιο τον ιατρό του. Αμέσως, μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας, όλοι έσπευσαν να αναρωτηθούν αν η αναφορά του ιατρού Πετρέλια έχει σχέση με τη διαρροή της κλινικής καρτέλας του κυρίου Ράμα στον τύπο, γνωρίζοντας ότι αυτή η καρτέλα βρίσκεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αρ. 5 των Τιράνων, όπου ο Ράμα νοσηλεύτηκε και νοσηλεύεται με τη διάγνωση βεβαρυμμένη σχιζοφρένεια κι όπου ο Πετρέλια είναι διευθυντής.

Για τη συνέχεια tachydromos.org

2 σχόλια:

  1. Βεβαρημένη σχιζοφρένεια πάντως και να εχει αυτή την πορεία , απίθανο...Μαλλον πρόκειται για λανθασμένη διαγνωση αν ειναι αληθή τα έγγραφα του γιατρού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.