8/10/17

Η Βουλή μισθοδοτεί 2.073 υπαλλήλους

Συνολικά 2.073 υπαλλήλους μισθοδοτεί η Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του τμήματος Προσωπικού.
Αναλυτικότερα, όπως φαίνεται και στους πίνακες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, οι μόνιμοι υπάλληλοι ανέρχονται σε 572, οι εργαζόμενοι με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου (ορισμένου και αορίστου) σε 697, οι ειδικοί φρουροί σε 68, οι μετακλητοί σε 140 και οι επιστημονικοί συνεργάτες σε 596.

Για τη συνέχεια Capital

3 σχόλια:

  1. από αυτό και μόνο το κομμάτι του κιμένου είναι εμφανές ότι ο συντάκτης προσπαθεί να παραπλανήσει. "συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου (ορισμένου και αορίστου)" πρόκειται για ανθρώπους με μπλοκάκι,που επιλέγησαν με κριτήρια σπουδών και παίρνουν 800€ τον μήνα,όταν οι μόνιμοι που έβαζαν επί χρόνια ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοπρασία, έπαιρναν 4 και 5 χιλιάρικα των μήνα.(Φίλος μου διορισμένος στην βουλή με δίπλωμα εξωτερικού,έπαιρν το 2001 3500€ όταν εγώ έπαιρνα 860€. Αντιπολίτευση από τα LIDL κάνουν όλοι αυτοί και τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και τους κοροϊδεύει. Μην αναπαράγετε βλακώδεις ειδήσεις τύπου "σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου", πρόκειται περί ανοησίας ή έκφραση και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το ερώτημα που τίθεται είναι, το κόστος όλλων αυτών ποιος το πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορούμε να μάθουμε ποσα παίρνουν πραγματικά ολα αυτά τα κοματόσκυλα που μπήκαν "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ";Γι΄αυτους δεν υπάρχουν μειώσεις; Μήπως παίρνουν και κάτω απο το τραπέζι σε υπερωρίες ,διπλους-3πλους μισθούς σε εξωτερικό κλ ;
    Θα υπάρξει κυβέρνηση που να κοστολογίσει όλους αυτούς και την επιβάρυνση του προυπολογισμού μαζί με τα 300 "μπουμπούκια"; Θα γίνει ποτέ "κούρεμα" βουλευτών και μετατάξεις υπαλλήλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.