11/10/17

ΣΕΡΒΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ 16 ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ


Πολιτική υποστήριξη παρείχε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς στον ομόλογό του της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καταδικάζοντας τις προσπάθειες υπονόμευσης της εξουσίας του.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη συνάντηση των δύο προέδρων στο Βελιγράδι, ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς έκανε ιδιαίτερη μνεία στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. 

«Η Σερβία ήταν από τις πρώτες χώρες που καταδίκασε το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία και στάθηκε στο πλευρό του προέδρου Ερντογάν. Πιστεύουμε ότι μόνο ο λαός, με ελεύθερές εκλογές, μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του και όχι κάποιοι άλλοι με τη χρήση βίας ή τη στήριξη ξένου παράγοντα» επισήμανε ο Αλ. Βούτσιτς. 

Απευθυνόμενος δε στον τούρκο ομόλογό του, τόνισε: «Εμείς κ. πρόεδρε δεν συνάπτουμε συμμαχίες με τους αντιπάλους των νόμιμων αρχών στην Τουρκία, συνεργαζόμαστε μόνο μ' εσάς και δεν έχουμε καμία συνεργασία με τους υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν ή κάποιου άλλου αντιπάλου σας»


Για τη συνέχεια ΤΑΝΕΑ

2 σχόλια:

  1. Οι Σερβοι χρειαζονται πραγματικους φιλους και τεχνολογια που ο Ερντο τους την παρεχει ανετα και απλοχερα. Εκτος αυτου ελενχει και τα γκεμια των μουσουλμανων στο Σαραγιεβο, οπως και τους Αλβανοφωνους στα νοτια μια χαρα. Η Σερβια ξερει τι κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Σέρβοι είναι προτεκτοράτο του Πούτιν, ό,τι τους πει αυτός θα κάνουν.... Μακάρι λοιπόν αυτή τη φορά οι Αμερικάνοι να μας υπερασπιστούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εναντίον όλων και να μην μας κρεμάσουν όπως το 1974 & το 1993....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.