25/9/17

Από την Goldman Sachs στην ηγεσία του ομοφοβικού AfD, η ομοφυλόφιλη Αλις Βάιντελ

Ποια είναι η ηγέτιδα της γερμανικής ακροδεξιάς
Η 38χρονη οικονομολόγος Αλίς Βάιντελ, που ηγείται του εθνικιστικού γερμανικού κόμματος AfD, που ήρθε τρίτο στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου, είναι δηλωμένη ομοφυλόφιλη και πρώην τραπεζίτρια της Goldman Sachs. Είναι παντρεμένη με τη Σάρα Μποσάρντ και έχουν δύο παιδιά.Η Αλίς Βάιντελ έζησε και εργάστηκε για έξι χρόνια στην Κίνα. Μιλά άπταιστα κινέζικα. Η σύζυγός της είναι Ελβετίδα υπήκοος γεννημένη στη Σρι Λάνκα και εργάζεται ως κινηματογραφική παραγωγός.
Κανείς δεν περίμενε ότι το περιπετειώδες συνέδριο της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) θα αναδείκνυε ως κεντρικό πρόσωπο για την ηγεσία -εκτός από τον σκληροπυρηνικό Αλεξάντερ Γκάουλαντ- την Αλίς Βάιντελ. 

Το καταφανώς φιλελεύθερο προφίλ της ευειδούς τραπεζικού δεν φαίνεται εκ πρώτης να έχει καμία σχέση με τις ακραίες θέσεις του κόμματος και τη μηδενική ανοχή προς τους ξένους και τις ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις. 

Οι φίλοι της από τα εφηβικά χρόνια του σχολείου κάνουν λόγο για μια «πανέξυπνη και ευρηματική Αλις όπως αυτή των παραμυθιών» και αδυνατούν να αντιληφθούν τη στροφή της προς ακροδεξιές θέσεις, αποδίδοντάς την στην ακραία πολιτική φιλοδοξία της. 

Ωστόσο η πραγματικότητα αποκαλύπτει μια ευρωσκεπτικίστρια που ανέκαθεν ήταν κατά του ενιαίου νομίσματος και έδειχνε εμμονή με την απομάκρυνση της Γερμανίας από το άρμα της Ευρώπης. 

Εχει ανακηρύξει τους μουσουλμάνους σε Νο 1 εχθρούς της, κυρίως λόγω της στάσης που δείχνουν απέναντι στις γυναίκες, «τις οποίες αντιμετωπίζουν ως αντικείμενο αναγκάζοντάς τες να κρύβουν το σώμα τους κάτω από μαντίλες». 

Είναι προφανές πως το Μεταναστευτικό έχει δώσει πόντους στο ακραίο αυτό κόμμα της Γερμανίας και το συμπαθητικό προφίλ της Βάιντελ καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη την παρουσία του στη γερμανική πολιτική σκηνή.
ΒΗΜΑ

9 σχόλια:

  1. Προκειται για αλλο ενα ατομο που πιστεψε οτι ο Θεος εδωσε τα γεννητικα οργανα στον ανθρωπο οχι οπως λεει η λεξη η ιδια ..για γεννηση ....αλλα για διασκεδαση ψυχαγωγια και γλυφιτζουρι οταν εχεις υπογλυκαιμμια...η σαν ..γιο -γιο για να περνα ευχαριστα η ωρα...Τι αλλο να πεις για την ανοητη αυτη κατακοτα ..?? Πολλα ειπαμε κιολας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πουλημενη και γι'αυτό άλλαξε , για να είναι ο δούρειος ίππος των wall street στη Γερμανία και κατά επέκταση Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γερμανια αδυνατιζει πολιτικα -κι αλλο- και ο γαλλογερμανικος αξονας μπορει να γειρει πιο δυτικα , οι βρετανοι θα έχουν ευκολοτερο εργο για το brexit με ενα συρφετο απο ετεροκλιτα στοιχεια Νομιζω οτι μας βολευει μιας και σπαει η γερμανικη ηγεμονια στις βορειες πρωην σοβιετικες δημοκρατιες , ενταση με την πολωνια , και διαφοροποιηση με φιλανδια κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομοφοβικό το γερμανικό ακροδεξιό κόμμα με συμπρόεδρο μια γυναίκα ομοφυλόφιλη.

    Τέτοιος σουρεαλισμός μόνο τα ναζάκια απανταχού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Goldman Sachs, τώρα εξηγείτε πως τα καταφέρανε και βγήκαν 3η, όσο για την αρρώστια της οι προκάτοχοι ακροδεξιοί πρόγονοι της θα την ειχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ οι σύμμαχοί τους αριστεροί θα την στέλναν για διακοπές στην Σιβηρία με όλα τά έξοδα πληρωμένα...

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει διαφορά αριστερών και ακροδεξιών για μένα το ίδιο πράγμα είναι με διαφορετική ονομασία

      Διαγραφή
  6. <<..Είναι παντρεμένη με τη Σάρα Μποσάρντ και έχουν δύο παιδιά...>>,<<.. Η σύζυγός της είναι Ελβετίδα υπήκοος γεννημένη στη Σρι Λάνκα..>>.
    θα ήθελα κάποιος που διάβασε το άρθρο πρίν το αναρτήσει να μου εξηγήσει τι κριβώς θέλει να πετύχει περνώντας ώς.."τυπικές" και μάλλον αδιάφορες τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Πόσο πιό κάτω θα μας πάτε, μή δίνοντς σημασία και ουσιαστικά προππαγανδίζοντας την ισοπέδωση και την διαστροφή της ανθρώπινης φυσιολογίας..
    Τάχα δεν υπάρχουν άλλα άρθρα καί πρέπει σώνει και καλά νά επικεντρωθούμε στο τί κάνει ή δέν κάνει η κάθε πολιτική ανώμαλη και παιδόφιλη ;; ή μήπως δέν φέρετε ευθύνη γιά τό τί αναπαράγετε επειδή άλλος είναι ο συντάκτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το οτι στην Γκολντμαν Σαχς μπορεί να λεει κατι μπορεί και να μη λεει τιποτα καθότι ολοι οι σπουδαγμένοι σε μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ που ήσαν φιλόδοξοι εχουν δουλέψει στην Γκολντμαν Σαχς!Σπανιως να βρείτε κάποιον που να μην εχει εορτάσει έστω και γραμματέας εκει μεσα.Το θεμα ειναι το εξής το υπερεθνικό κεφάλαιο του οποίου και η ΓΣ αποτελεί πρωτεύον κύτταρο επωφελείται με τις θέσεις του κόμματος αυτού ; Ποιες οι θέσεις του κόμματος για το ευρω και τη Ρωσία ; Και καλα στην πρώτη ας πουμε ουι ωφελείται που δεν ειναι ακριβές στη δεύτερη που λεει για φιλία με τη Ρωσία και καλές σχέσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.