21/8/17

Η ελληνική Stealth Maritime Corporation επιβεβαίωσε τη σύγκρουση δεξαμενοπλοίου που διαχειρίζεται με αμερικανικό αντιτορπιλικό



"Η Stealth Maritime Corporation μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το δεξαμενόπλοιο ALNIC MC (IMO: 9396725 σημαία Λιβηρίας) ενεπλάκη σε σύγκρουση με το σκάφος του αμερικανικού ναυτικού USS JOHN S MCCAIN στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης", αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία, η οποία εδρεύει στην Αθήνα.

"Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, το ALNIC MC υπέστη ζημιές στην πρωραία δεξαμενή ζυγοστάθμισης, δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ του πληρώματος και δεν αναφέρθηκε μόλυνση στο Στενό της Σιγκαπούρης. Το σκάφος μεταφέρεται τώρα σε ασφαλές λιμάνι για να γίνει περαιτέρω αξιολόγηση", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

"Η Stealth Maritime Corporation συνεργάζεται απολύτως με τις λιμενικές Αρχές της Σιγκαπούρης (MPA) στις έρευνες καθώς και με άλλες αρμόδιες υπηρεσίες. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες των αγνοούμενων ναυτών του αμερικανικού ναυτικού και ελπίζουμε ότι οι τραυματίες θα έχουν μια ταχεία και πλήρη ανάρρωση", αναφέρει η ανακοίνωση.

2 σχόλια:

  1. Απιστευτο ατυχημα στην πιο επιτηρουμενη περιοχη διελευσεων πλοιων στον κοσμο,περιοχη με 'λωριδες' κυκλοφοριας και 'διαχωριστικα',ενω στο μοντερνο αντιτορπιλικο οι καταστασεις αυτες αντιμετωπιζονται ως επιπεδου τουλαχιστον 3 και επισης το υγραεριοφορο τυγχανει να ειναι εφοδιασμενο με οτι πιο μοντερνας τεχνολογιας εξοπλισμο.
    Πανω απο ολα βεβαια υπαρχει το κεντρο ελεγχου θαλασσιας κυκλοφοριας που σε επιτηρει απο την αρχη της εισοδου σου στο στενο της Σιγκαπουρης μεχρι να εξελθεις ενω συνεχως σε υποτυπωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμε τεχνολογια stealth και το κρυβουμε απο οτι βλεπω. Καταφεραμε την αναστολη επιχειρησεων του αμερικανικου ναυτικου σ'ολο τον κοσμο. Ουτε ο χιτλερ δεν το καταφερε αυτο.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.