30/8/17

Εισαγγελική έρευνα για καθύβριση θρησκεύματος γα καταγγελίες σε βάρος της διευθύνουσας του ΕΟΠΠΕΠ

Προκαταρκτική έρευνα για καθύβριση θρησκεύματος στον ΕΟΠΠΕΠ
Ο ΕΟΠΠΕΠ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων
Εισαγγελέας παρενέβη για να διαπιστώσει αν ευσταθούν οι καταγγελίες σε βάρος της διευθύνουσας συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ  ότι πέταξε την εικόνα της Παναγιάς στα σκουπίδια, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου.
Την έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών σύμφωνα με τις οποίες η διευθύνουσα  σύμβουλος του Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού  έχει προχωρήσει σε έναν ιδιότυπο "διωγμό" κάθε θρησκευτικού συμβόλου από την υπηρεσία της.
Σύμφωνα μάλιστα με την έγγραφη καταγγελία εργαζομένου στον ΕΟΠΠΕΠ, η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού που υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων όχι μόνο πέταξε την  εικόνα της Παναγίας στον κάλαθο των αχρήστων αλλά φέρεται να απείλησε εργαζόμενη, τραβώντας από το λαιμό της το σταυρό που φορούσε, καλώντας παράλληλο το προσωπικό να απομακρύνει όλα τα θρησκευτικά σύμβολα.
Η ίδια  πάντως αρνείται όσα της αποδίδονται  και μιλά για στοχοποίησή της με στόχο την απαξίωση του έργου της για το  διοικητικό εξορθολογισμό και την οικονομική βιωσιμότητα του Οργανισμού.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα διαπιστωθεί εάν έχουν  τελεστεί το αδίκημα της καθύβρισης θρησκεύματος και τυχόν άλλα αδικήματα.
Π. Στάθης
http://www.capital.gr/epikairotita/3235723/eisaggeliki-ereuna-gia-kathubrisi-thriskeumatos-ga-kataggelies-se-baros-tis-dieuthunousas-tou-eoppep

12 σχόλια:

  1. Ολα τα τούβλα, όλα τα τελευταία θρανία, όλα τα ούφο, όλα τα κοινωνικά απόβλητα τα ψηφίσαμε για να διαχειριστούν το μέλλον των παιδιών μας.
    Δεν θα διαφωνήσω με κανένα που θα μου πεί για τους προηγούμενους αλλ΄αυτοί εδώ το έχουν παρακάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αραγε να ειναι αληθεια;

    ...Επιθεσεις σε εικονες και ανθρωπους που φορουν σταυρους...Θυμηθηκα το κοριτσακι που επαιζε στον Εξορκιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Δημητρης.
      Δεν εχεις διαβασει σχολια μου για τις μουσουλμανικες χωρες και τα σταυρουδακια ?.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ κατάργησε για τα παιδιά του 97% των Ελλήνων που είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ το μάθημα των Θρησκευτικών.Τους διδάσκουν την Πανθρησκεία!!!!Τα σταυραδέλφια του Λένιν και του Ροβεσπιέρου σέβονται τις ισλαμικές σπουδές για τους μωαμεθανούς της Θράκης ,σέβονται τις εβραικές και παπικές σπουδές,ΩΣΤΟΣΟ οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ είναι στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ.Τυχαίο?Δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειχε δειξει και κατι isis στη τηλεοραση τις προαλλες που εκαναν τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι ειδα καποιες σκηνες στο youtube! Η γυναικα που σχολιαζουμε εχει το ιδιο παθος οπως οι λεβεντες του ΙΚ εναντιον της ορθοδοξιας αλλα και των συμβολων.

      Προσφατα διαβαζα τα απομνημονευματα του απελευθερωτη των Ελληνων Θ.Κολοκοτρωνη,οπου ξεκινα την υπαγορευση του στο συγγραμμα με την δηλωση οτι "τα οπλα τα πηραμε πρωτα υπερ πιστεως και μετα υπερ πατριδος"...

      Επειτα απο εξι/επτα γενιες Ελληνων η θυσια και τα λογια του Ηρωα φαινονται και ακουγονται ματαια σε ενα μεγαλο ποσοστο Ελληνων πολιτων που υποστηριζουν με την ψηφο τους συγκεκριμενα κομματα με εθνομηδενιστες ινστρουχτορες τυπου Λιακου,Ρεπουση,Δραγωνα (βλεπε ομιλιες Καραμπελια περι εθνομηδενισμου).Αυτοι οι ανθρωποι μεχρι τωρα προσπαθουσαν δια της εκπαιδευσης να απαξιωσουν το εθνικο φρονημα.Τωρα ομως που ειναι στην εξουσια και νιωθουν δυνατοι,ηρθε και η ωρα του τσαμπουκα στο πεζοδρομιο...Το συνθημα το εδωσε ο προεδρος (!!!) της Βουλης Βουτσης, που προσφατα αποκαλεσε με απαξιωση τους χριστιανους Ταλιμπαν...και το συνεχισε η εν λογω κυρια του ΕΟΠΠΕΠ με ζηλο εναντιον της Ορθοδοξιας...Θα δουμε κιαλλα παρομοια θεαματα στο πεζοδρομιο...

      Σημ.προσφατα ακουσα τον Αδωνη Γεωργιαδη σε μια συνεντευξη του να λεει οτι εχει αμφιβολιες αν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα παραδωσουν ησυχα την εξουσια οταν ερθει η ωρα τους...Τοτε νομιζα οτι ηταν ενας βερμπαλισμος στα πλαισια του αντιπολιτευτικου λογου οπως γινεται συχνα στην πολιτικη.
      Οταν βλεπω ομως σταλινολατρες τυπου Πολακη να συνεχιζουν να ειναι εριστικοι με το λογο τους, τον θεσμικο Βουτση να μιλαει για Ταλιμπαν και το προσφατο συμβαν με τις εικονες...νομιζω οτι πρεπει να τους παρουμε στα σοβαρα και να τους καταδικαζουμε σε καθε ενεργεια τους.Τα λογια, οι πρακτικες και ο σταλινοθαυμασμος τους δεν προγραφουν κατι θετικο για την κοινωνια μας...

      Διαγραφή
  5. Καθεμία επιλέγει την τύχη της 'στον άθεο κόσμο που επιβιούμε μόνοι και περιδεείς.Δε γίνεται,βεβαίως,να θεσπισθή ορθόδοξη Σαρία.Δυτικοευρωπα'ι'κό κράτος είμαστε(είτε το 'θέλουμε είτε ου).Άλλ'ο συμβολισμός και άλλο η εισαγγελική έρευνα δια και μέσω της εφαρμογής της εκτελεστικής επιταγής του νόμου,της αναγκαστικής εφαρμογής νόμου προς εκτέλεσιν(και συμμόρφωσιν όλων)για τυχόν παραβιάσεις,παραβάσεις,αδικήματα,εν γένει,εντός του αρμόζοντος δικανικού πνεύματος και συνταγματικώς ορθού και κανονιστικώς συμφώνου(πλαισίου)προς την αλήθεια και την πραγματικότητα της ζωής ελληνικού και ξένου,αλλοχωρίου νομικού πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν συνέβη, είναι υπόδειγμα ανεντικότητας. Αν δεν θές την εικόνα στο γραφείο σου, βγάλτη. Αλλά στα σκουπίδια; δώσ' τη σε κάποιον που να την θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεῖτε τήν ὑπέροχη καί βαθειά πίστη στον Θεό τοῦ τετραπέρατου μικροῦ Τσιγγάνου, καί πόσο εὔστοχα στηλιτεύει τήν στάση τῶν ἀθέων τῆς πολιτικῆς σκηνῆς...:
    https://www.youtube.com/watch?v=BCtBD9QLNNc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο...εθνο-μηδενισμός(λεγόμενος και για να προσδιορίσουμε το σύγχρονο εκφυλισμό της ανθρωπότητος των εθνών και λαών του κόσμου που δεν πιστεύει 'σε κάτι επί της ουσίας αλλ'επιδίδεται 'σ'εμπορο-πανηγύρεις με άφθονο φολκλορισμό-συμβολισμοί και αναπαραστάσεις/αντικατοπτρισμοί μιας ψευδούς πραγματικότητος και ενός μεγίστου ψεύδους περί την πίστιν-)είναι αποτέλεσμα αλλά και συνδυασμός ενός κεκαλυμμένου προτεσταντισμού-παλαιομαρξισμού(συσσωρεύσεως και ιστορικού υλισμού)και μιας απεχθείας προς τα θεία πράγματα και σπουδάγματα(ο αθε'ι'σμός ως νέα θρησκεία-σύστημα).Ήρθε ως εσχάτη λύση(συγκαταθέσει βεβαίως πάντοτε των ελλαδιτών)και 'γεννήθηκε,προυβλήθη από την αιώνια εμφυλιακή διαμάχη,το μετεμφυλιακό κράτος,την εξουσιομανία και αρχηγικότητα βάσει της οποίας 'γαλουχήθηκαν οι ημεδαποί πτωχοπροδρομικοί συγγενείς(ανεξαρτήτως βαθμού και προελεύσεως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.